Advertisement:

Author Topic: Codebox  (Read 11208 times)

Offline Kuba1530

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 11
Codebox
« on: December 29, 2005, 11:21:53 AM »
Bry, jest cos takiego jak codebox? Znaczy sie znacznik code, który "zweza" tekst, do takiego, z paskiem przewijania

Offline Kǝmac

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Gender: Male
    • Polska Pomoc Simple Machines Forum
Re: Codebox
« Reply #1 on: January 01, 2006, 10:11:50 AM »
Masz na myśli "cytowanie" kodu? Użyj [ code] lub przycisku .
[nofollow] - Polska Pomoc Simple Machines Forum [nofollow]

Offline Kuba1530

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 11
Re: Codebox
« Reply #2 on: January 01, 2006, 01:32:18 PM »
lol, to wiem :) Ale wiessz, jak to jest na IPB?  Kod jak juest dłużysz np. niż 30 linijek, to zweza się, i uzywa sie tych przesuwakow :)