Advertisement:

Author Topic: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek  (Read 75486 times)

Offline HoT_sOuRcE_

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 492
  • Gender: Male
  • Dediler ki...
    • www.BursaGazi.com
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #40 on: August 11, 2007, 04:02:05 PM »
Code: [Select]
// Show the [portal] button.
echo ' $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="mainNav-home"><a href="http://www.ibtf.net">portal</a></li>;

bi dener misin? kafam biraz dolu saçmalamış olabilirim ;)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
Bursa Gazi Anadolu Lisesi İnternet Sitesi ve Forumu
Forumuma Üye Olabilmek İçin Bursa Gazi Anadolu Lisesi Mensubu Olmanız Gerekli!

Offline cedric1452

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 47
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #41 on: August 11, 2007, 05:22:42 PM »
olmadı kardeş
hata veriyor

Offline ejderizma

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #42 on: September 08, 2007, 04:59:02 AM »
selam arkadaşlar benim sorunumda buna benzer oldugu için farklı bir konu açmak istemedim... benim sorunum default tema kullanıyorum ama tuşları yazı olarak değilde gif butonu yapmak istiyorum nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler

Offline otuzsubat

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 102
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #43 on: May 13, 2008, 12:51:20 AM »
 selam Arkadaşlar Baylon temaya nasıl koyarım bunları buton olarak koyuyorum ancak yazı olarak görünüyor chat ve oyun butonu eklemek istiyorum , yardım ederseniz sevinirim... teşekkür ederim.
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye. M.C.R

www.rap.name

Offline Evo™

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,271
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #44 on: February 28, 2009, 05:24:30 PM »
Böyle birşey olacak mantık aynı mantık.

Code: [Select]
// Mevzuat butonu
   if ($context['user']['is_logged'])
      echo ($context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_back'>
               <a href="http://www.restorasyonmerkezi.com/forum/mevzuat/">Mevzuat</a>
            </td>';

Tabi o resimde verdiğin site vb' ben direkt onun linkini verdim sende kendin gitmesini istediğin linki eklersen istediğin olacaktır.

Offline ოկtђ

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 858
  • Gender: Male
  • Burak
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #45 on: April 17, 2009, 12:41:30 PM »
Sağol Faydalı bir anlarım olmuş.Yeni başladığımda çok uğraşmıştım :D

Offline SurvivaL

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #46 on: December 13, 2009, 02:28:46 PM »
2,0 RC2 de nasıl eklicez yeni link :S

Default temaya Portal adında bi link eklemek istiyorum.