Advertisement:

Author Topic: Saako 4.1 -> 4.0?  (Read 6739 times)

Offline dazer

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • wbhnQ
Saako 4.1 -> 4.0?
« on: March 29, 2004, 10:18:40 AM »
Saako ton SMF 4.1 päivitettyä takasin 4.0:llaan, sillä toi on IHAN jumi, 4.1 siis.

Otin backupin .sql tiedostoon "kaikilla mausteilla" (ei gzip), mutta saako siitä palautettua, tai jotenkin muuten..?

Offline Owdy

  • SMF Fossil
  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,627
  • Gender: Male
  • W00t!
    • janoloferiksson on LinkedIn
    • @@jaoler on Twitter
Re: Saako 4.1 -> 4.0?
« Reply #1 on: March 29, 2004, 10:36:08 AM »
Saako ton SMF 4.1 päivitettyä takasin 4.0:llaan, sillä toi on IHAN jumi, 4.1 siis.

Otin backupin .sql tiedostoon "kaikilla mausteilla" (ei gzip), mutta saako siitä palautettua, tai jotenkin muuten..?
Saahan sen palautettua, mutta kannattaisiko ehkä etsiä syytä jumiamiseen? Mulla ei jumita, mitens muilla?
Former Lead Support Specialist

Tarvitsetko apua SMF foorumisi kanssa? Otan työtehtäviä vastaan, lue:http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=375918.0

Offline dazer

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • wbhnQ
Re: Saako 4.1 -> 4.0?
« Reply #2 on: March 29, 2004, 10:38:13 AM »
Saako ton SMF 4.1 päivitettyä takasin 4.0:llaan, sillä toi on IHAN jumi, 4.1 siis.

Otin backupin .sql tiedostoon "kaikilla mausteilla" (ei gzip), mutta saako siitä palautettua, tai jotenkin muuten..?
Saahan sen palautettua, mutta kannattaisiko ehkä etsiä syytä jumiamiseen? Mulla ei jumita, mitens muilla?

Siis jumittamalla tarkoitan että tulee esim adminissa tuo subs.php ongelma, tarkastellessa profiileja yhteenvetona Notice: Undefined index: local_time in /home/zaitik/public_html/yabbse/Themes/default/Profile.template.php on line 220 jne muuta tommoista hauskaa.

// palautanko sillä, öö, mikäs se komento olikaan? :p

Offline Owdy

  • SMF Fossil
  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,627
  • Gender: Male
  • W00t!
    • janoloferiksson on LinkedIn
    • @@jaoler on Twitter
Re: Saako 4.1 -> 4.0?
« Reply #3 on: March 29, 2004, 10:40:00 AM »
Tämä korjaantuu sillä että lataat uudet kielifilut sinne....
Former Lead Support Specialist

Tarvitsetko apua SMF foorumisi kanssa? Otan työtehtäviä vastaan, lue:http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=375918.0

Offline dazer

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • wbhnQ
Re: Saako 4.1 -> 4.0?
« Reply #4 on: March 29, 2004, 10:44:59 AM »
Tämä korjaantuu sillä että lataat uudet kielifilut sinne....

No täytyypä tehdä se sitten.. :)

Offline Owdy

  • SMF Fossil
  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,627
  • Gender: Male
  • W00t!
    • janoloferiksson on LinkedIn
    • @@jaoler on Twitter
Re: Saako 4.1 -> 4.0?
« Reply #5 on: March 29, 2004, 10:47:24 AM »
Tämä korjaantuu sillä että lataat uudet kielifilut sinne....

No täytyypä tehdä se sitten.. :)
Jep, ei toimi 4:s version filut 4.1:ssä ;)
Former Lead Support Specialist

Tarvitsetko apua SMF foorumisi kanssa? Otan työtehtäviä vastaan, lue:http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=375918.0