• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
January 17, 2022, 12:58:19 PM

News:

SMF 2.0.19 has been released! Please update. Read more.


Mountain Orange

Started by megamoose, May 31, 2006, 01:06:10 PM

Previous topic - Next topic

megamoose

Link to the theme


Name: Orange Mountain
Date Created: 25 May 2006

Live demo: here

So this is my first SMF template that I have ever created. It took nearly 12 hours to make as I was trying to find out how the bloomy thing works   It's a little different from phpBB and Invision but I have managed to work it.

Hopefully the next template won't take too long to make and will have more graphics, effects and look even better.

I hope you all like this template and of course feel free to use it on any of your websites. You can use any of the graphics I have made for the template and the style and theme for other templates but please let me know before you publish it. There aren't any really strict copyrights on this but please be curtious if you use it and give me a little credit.

UPDATES:
26 May 2006 - The stickys didn't look right so I made them look neat and tidy.

For more information visit the official site:
WonderForum - Orange Mountain

Thanks
Mark

crazystu

Looking good ;)
I like how the titlebg and catbg sort of shine...

Lillie

June 05, 2006, 04:50:02 AM #2 Last Edit: June 05, 2006, 04:53:00 AM by Lillie
I uploaded this theme, but I only see the default theme when choosing this theme?


ETA: Never mind, I figured out it already, there were wrong paths in this theme, they were pointing to default theme instead of this.
If you're afraid of the dark, you've never seen what the light can do.

loudog

Any chance this could be updated for 1.1.1? Thanks Lou

iyeru42

Yeah, and there's no demo, AND you Themes and Styles section is 404.

Chris IOW

Quote from: Lillie on June 05, 2006, 04:50:02 AM
I uploaded this theme, but I only see the default theme when choosing this theme?


ETA: Never mind, I figured out it already, there were wrong paths in this theme, they were pointing to default theme instead of this.

I get that too how can I fix it??

hawk6631

on the forum admin go to Themes and Layout and then click on Themes and Settings. There are 3 items that need to be corrected (they're set to the default)

This theme's URL:     
This theme's images URL:    
This theme's directory:

they should be set to (in respective order, make sure you don't mix them up)

hxxp:yourwebsite.com/simplemachinesforum/Themes/OrangeMountain101 [nonactive]
hxxp:yourwebsite.com/simplemachinesforum/Themes/OrangeMountain101/images [nonactive]
/yourfttpdirectory/simplemachinesforum/Themes/OrangeMountain101

Am using version 1.1.9 whic is the latest one as of this post and it seems to be working fine. This theme is a great one, good luck

Advertisement: