News:

SMF 2.1.6 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

[RC2] Önemli Güvenlik Güncellemesi

Started by Harzem, August 22, 2006, 10:24:44 AM

Previous topic - Next topic

eleven

paketi yukledim bugun siteye index atmıslar.. nasıl yapmıslar anlamadm.

kaancinkaya

Quote from: HarzeM on August 27, 2006, 04:47:05 PM
SMF 1.0.7 / 1.1 RC2 Update

bu zaten olmalı. Ayrıca bir de

1.1 RC2 Security Update - 2

diye birşey eklenmeli. Yani kurulacak dosya evet o.

ok Harzem simdi fark ettim 2 ayrı dosya kurmak gerekiyormus ikisini de kurdum aydınlattıgın için cok tesekkur ederim cok sagol ;)

Th3_Ch@H@N^

hiç bir hata  almadan kurdum teşekürler harzem
http://www.dizintr.com Siteni Ekle Hitin Artsın

ercanozulu

Sağolun bilgi için sorun çıkartmadı :)

necro

1intibah

İnanamıyorum 2 tıkla güvenlik güncellemesi yaptım. Phpbb den neler çektim yahu vakti zamanında. Harzem çok teşekkürler.
www.ogretmen.tv [nofollow] / www.kitapyurdum.com [nofollow] / www.dinlence.com [nofollow]

gamsiz_25

Quote from: paylasirmisin.com on August 25, 2006, 11:35:25 PM
Quote from: Webersin on August 22, 2006, 11:49:33 AM
   Tip     Eylem     Açıklama
1.    Değişiklik Yapılacak    ./Sources/Post.php    Test Başarılı
2.    Değişiklik Yapılacak    ./Sources/Profile.php    Test Başarılı
3.    Değişiklik Yapılacak    ./Sources/QueryString.php    Test Başarısız

hata alıyorum yeni attım QueryString.php  dosya bir tane yine test başarısız diyor.

aga siteden ilk önce hangi sürümü kullanıyorsan download et. sonrada QueryString.php yenisi ile değiştirip tekrardan dene sorun kalkıcak :)

bu sorunu bende yasıyorum

QuoteDeğişiklik Yapılacak    ./Sources/QueryString.php    Test Başarısız

bunda hata veriyor  yenisini indirdim yeniden yükleme yaptım ama yine olmadı acaba olan bir arkadas yazabilirmi yada sakıncası yoksa  QueryString.php  download edebilirse memmun olurum tesekkür ederim

KIZILÖTESİ

Quote from: kaancinkaya on August 27, 2006, 06:21:00 PM
Quote from: HarzeM on August 27, 2006, 04:47:05 PM
SMF 1.0.7 / 1.1 RC2 Update

bu zaten olmalı. Ayrıca bir de

1.1 RC2 Security Update - 2

diye birşey eklenmeli. Yani kurulacak dosya evet o.

ok Harzem simdi fark ettim 2 ayrı dosya kurmak gerekiyormus ikisini de kurdum aydınlattıgın için cok tesekkur ederim cok sagol ;)

bu olayı yapmasak ne olur

desingby

ya arkadaşlar bu modu nerden indirecez?

bigSty

admin panelime girmis biri bir sekilde buyuk olasilik ve 13000 mesajim silinmis 2 binde konum.Nasil oldu anlamadım.
ForumKolikTR™ - Paylasımın Sınırlarını Zorlayın

badman

kurdum sorunsuz tşk. harzem bu tam olarak neyin güvenliğini sağlıyor ?
LİNUX HOSTİNG'DE OLAYYY!!

• 10 gb web alanı
  • 50 gb trafik
  • Sınırsız ftp,veritabanı,email hesabı
  • cPanel Hosting Yönetim Paneli
  • Haftalık yedekleme
  • GD Desteği
  • ionCube Loader
  • ve birçok özelliker....
YILLIK SADECE 100 YTL KAMPANYA BİTMEDEN YETİŞİN!

İletişim&msn : [email protected]

evrimselce

bigSty

Bu paketin düzenlemeye çalıştığı bazı dosyalar yazılabilir değil. FTP kullanarak bunları değiştirmeniz gerekiyor.
530 Authentication failed, sorry

hatasini aliyorum nasil yapabilirim.
ForumKolikTR™ - Paylasımın Sınırlarını Zorlayın

c a g a t a y

Harzem kardes bahsettigin paket "SMF 1.1 RC2 Security Patch - 2" mi acaba?
Ve bu paket bende kurulu gözüküyor

ben 1.1.RC2 kullanıyorum hala

Selamlar

pc-kopat

Teşekkürler ancak otomatik olarak kuramadım manuel kurmak zorunda kaldım ::)

nostrakabus

ARKADAŞLAR benim sorunum farklı daha önce ADMİN olarak giriş yaptıktan sonra sitem üzerinde notomatik yeni sürümleri UPGRADE edebiliyordum ve değiştirmesine izin verdiklerimi otomatik günceliyordu şimdi benim sürüm 1.7 RC2 bunu yeni versiyonlarla güncelemek yada yenileri ile değirtmek iistiyorum ama malesef otomatik güncellemelerim çıkmıyor listeden Paket Yönetimi > PAKET YÜKLE > Paket siteleri' nde istediğim asıl paketlerde gözükmüyor ne yapmalıyım ?
ben SMF nin son sürümünü sitemin eskisi gibi otomatik güncellemsini istiyorm sürüm bilgilerim aşşağıdadır

Sürüm bilgileri:
Forum sürümü: SMF 1.1 RC2

Güncel SMF Sürümü: SMF 1.1 RC3 > bunu güncellemem gerekiyor

"Her dost, dosta ,dost doğru dost olmuyor" [© yd-1991] [www.oyunlar-games.com]

Harzem

1.1 Rc2'den 1.1 Rc3'e otomatik güncelleme yok. Sadece rc2'deki bir açığı kapatmak için, bu konunun başında verilen güncelleme var. O da rc2'yi rc3 yapmıyor. Bu güncellemeyi de mi yapamıyorsun admin panelinden?

nostrakabus

Evet ..bingo !  hem güncellemeyi hemde açıkların olduğu yeni sürümlerin hiç birini yapamıyorum
Tamam , anladım ! RC2 security i kurunca kendisi otomatik RC3 olacak onu anladım. Lakin diğer açıklarıda kapatacak hiç bir güncelllemeyi yapamıyorum .kafam karıştı çünki ilk kurduğumda ben bu SMF yi ADMİN panelimdeki PAKETLER bölümünden otomatik güncellemesini yaptırdım şimdiye kadar sorunsuz tıkır tıkır iy gidiyordu işler ama yeni versiyon çıktı dendi bir baktım sürüm güncelleme listemde kaşısında RC3 Sürümü ile günceleyin yazmasına rağmen hiç bir şekilde otomatik yükleme yok.

Tamam herşey güzel, ben ellede yüklerim bu yeni srümü atarım FTP den içine çalışır ama içindeki bazı bölümler sonra çalışma yapacak bununda farkındayım içine install.php atmasam bu sefer nasıl kuracam RC3 ü  ..kısacası karmaşık bir durum yaşıyorum kısası özü ben sitemin 1.8 üzerine sağlam güncellenmiş ve RC 3 olsun istiyorum :( illa siliyim onca yaptıklarımı yenidne mi kurayım ..ben PhPBB den terfi ettirtim zorla adminlerime bunu çünkü çok kulanışlı ve harika bir Forum diye ..ama gel gelim böyle bir aksilik midemi bulandırdı açıkçası
YARDIM EDEN VARMI İÇİNİZDE BU GARİBAN abinize :( ( vay bee ! duygu sömürüsü ama )

sitemi inceleyip sorunu anlamak  isteyenler  için : www.grafikeriz.com/Forum

Harzem

Tekrar diyeyim bari :) RC2'den RC3'e otomatik güncelleme yok. Çünkü değişen çok fazla şey var. Upgrade veya update oaketini ftp'den yüklersen o zaman güncelleyebilirsin.

1.1.0  çıktıktan sonra, 1.1.1 gerektiğinde ona güncelleme otomatik yapılabilecektir. Ancak genelde rc'ler arasında otomatik güncelleme yapılamaz. phpBB'de de böyle, vBulletin'de de.

nostrakabus

ya bilader senin dediğin gibi yaptım bu seferde sitenin girişleri kilitlendi
Şimdi verideki üyeliklerin tamamı değişti ben kendi şifremle giremiyorum dahası kimse giremiyor artık
YAKTIN BENİ :D

Advertisement: