Advertisement:

Author Topic: help?  (Read 2062 times)

Offline centrekin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
help?
« on: April 19, 2007, 01:55:00 AM »
Help me please :'(  I've been working on the installing the bridge with my new Joomla Intranet, and after the installation when viewing my site i get the following:

Warning: require_once(C:/wamp/www/Entrekinweb/forum/SSI.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\Entrekinweb\mambots\system\SMF_header_include.php on line 70

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:/wamp/www/Entrekinweb/forum/SSI.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\Entrekinweb\mambots\system\SMF_header_include.php on line 70

I'm not exactly sure where I went wrong.. I used C:\wamp\www\entrekinweb\forums for my absolute path... where did I go wrong?  Do I need to uninstall anything?  I've been searching the forums forever, I'm sorry if I might have overlooked something.
*********UPDATE*********
Issue has been resolved, everything works.. But now my site looks like this..


or
hxxp:i10.photobucket.com/albums/a137/swtermite/afterbridgeworks.png [nonactive]

FYI
SMF v. 1.1.2
Bridge v. 1.1.7
Jommla! v. 1.0.12
*********UPDATE*********
« Last Edit: April 19, 2007, 05:39:23 PM by Orstio »

Orstio

  • Guest
Re: help?
« Reply #1 on: April 19, 2007, 06:53:08 AM »
Increase your PHP RAM to 16M.

Offline centrekin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: help?
« Reply #2 on: April 19, 2007, 12:35:25 PM »
Ok, sounds easy enough... I know I read this somewhere last night, but where do I make this change again?  (forgive me, I'm a little tired from working on this for most of the night.)  I appreciate your help very much. :D

*********UPDATE*********
I have figured this out.  For those who need to know, this change is made in your php.ini file.

*********UPDATE*********

Thanks for all the help!!!  ;D
« Last Edit: April 19, 2007, 01:16:24 PM by centrekin »