News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Hızlı Cevaba Editör & Smiley

Started by #Serseri, May 26, 2007, 07:37:18 AM

Previous topic - Next topic

DNA27

sinan tsk kardesim süpersin ellerine saglik
Sevda Gelmişse başa artıq kıvırmak boşa sen git o sefdanın arkasından koşa koşa

sisdesmen

Merhaba,
Ben http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=189 bu modu kurdum fakat 1 hata ile karşılaştım.
./Themes/default/Display.template.php dosyasında sizin verdiğiniz kodları orjinalleri ile değiştirdiğim için benzer konular modunun kodunu ekleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

[SiNaN]

Benzer Konular modunun eklediği kodları hızlı cevaptan hemen sonra ekleyeceksiniz. Biraz incelerseniz kodları bulabilirsiniz.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

DNA27

Quote from: [SiNaN] on June 02, 2008, 02:25:03 PM
Tab sorunu için;

Değiştirdiğiniz kodların içinde;

Bul:

<input type="submit" name="post" value="' . $txt[105] . '" onclick="return submitThisOnce(this);" accesskey="s" tabindex="2" />
<input type="submit" name="preview" value="' . $txt[507] . '" onclick="return submitThisOnce(this);" accesskey="p" tabindex="4" />';

Değiştir:

<input type="submit" name="post" value="' . $txt[105] . '" onclick="return submitThisOnce(this);" accesskey="s" tabindex="7" />
<input type="submit" name="preview" value="' . $txt[507] . '" onclick="return submitThisOnce(this);" accesskey="p" tabindex="8" />';

sinan bu  kod sadece hızlı cevap ı etkiliyor düzeldi ama yanitla dedigimiz zaman da da orda da aynı tab sorunu var rica etsem onuda çözermisin?

[SiNaN]

Yantıla'da neden sorun var, anlamadım?

DNA27

valla bende anladim birde adam reklam koymus :) vaz gecdim kaldirdim :)) neyse saol ama çözerseniz  kullananlara faydali olur

[SiNaN]

Hangi eklentiden bahsettiğinizi anlayamadım.

rapbirlik

eyvallah bobocan cok araddım bunu

radyobirzamanlar

evet harikasın ellerine sağlık

yasso

#Serseri

yasso

Eğer editöre yazı yazdıkdan sonra tab tusuna bastığınızda gönder tuşu işaretlenmiyorsa...

Quote from: [SiNaN] on June 02, 2008, 02:25:03 PM
Tab sorunu için;

Değiştirdiğiniz kodların içinde;

Bul:

<input type="submit" name="post" value="' . $txt[105] . '" onclick="return submitThisOnce(this);" accesskey="s" tabindex="2" />
<input type="submit" name="preview" value="' . $txt[507] . '" onclick="return submitThisOnce(this);" accesskey="p" tabindex="4" />';

Değiştir:

<input type="submit" name="post" value="' . $txt[105] . '" onclick="return submitThisOnce(this);" accesskey="s" tabindex="7" />
<input type="submit" name="preview" value="' . $txt[507] . '" onclick="return submitThisOnce(this);" accesskey="p" tabindex="8" />';

[/quote]

bu kodlari bulamadim

elifnaz

harikasin be arkadasim cok cok tsk ederim.     8)

citizenerased

Arkadaşlar ben bu serseri.rtf'yi ne WordPad'da ne de Word'de düzgün görüntüleyemiyorum. Yapan varsa düzgün bir şekilde brada anlatabilir mi?

TiReDsOuL

Quote from: *_*SoutH*_* on July 25, 2008, 03:09:56 AM
Arkadaşlar ben bu serseri.rtf'yi ne WordPad'da ne de Word'de düzgün görüntüleyemiyorum. Yapan varsa düzgün bir şekilde brada anlatabilir mi?

office 2003 microsoft word de düzgün görüntüleyebilirsiniz.

smfthemes.org --language moderator
Özel mesajla yardım istemeyin artık okumuyorum bile..
Do NOT PM me for support unless I invite you, I will ignore you.
--------------------------------------
Uzun bir süre yok....

citizenerased

TiredSoul teşekkürler. Serseri ayrıca sana da teşekkürler

umutumutumut

Arkadaşın dediği gibi ypaıp ifadeleri kaldırdım fakat bu seferde ifadelerin adları yazıyor,onları nasıl kaldıracam acaba?

Ve de ben "B" ye falan tıklıyamıyorum sebep ne? temayı daha yeni kurmuştum :/

PureLove™

merhaba bu özelliği 2.0 da nasıl çalıştırabilirim acaba?
- -

Herkesi İnsan Hakları Konusunda Düşünmeye Çağırıyoruz...
Hayat, İclal Aydın ile güzeldir.
www.iclalaydinfan.com

#Serseri

Quote from: ixlam on August 21, 2008, 01:53:55 AM
merhaba bu özelliği 2.0 da nasıl çalıştırabilirim acaba?

Şuan 2.0'a manuel anlatım yok. Sağda solda verdikleri bir mod vardı belki onun 2.0 versiyonu vardır ama adını unuttum :o

Advertisement: