Advertisement:

Author Topic: [Theme] Themis (SMF v1.0.5 - 1.1RC2)  (Read 198310 times)

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #80 on: January 06, 2005, 06:16:50 PM »
This is the file you can use, removed all the upper things apart from time.

Janner

  • Guest
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #81 on: January 07, 2005, 01:33:01 AM »
This is the file you can use, removed all the upper things apart from time.
Many thanks for that ... much appreciated 8)

Offline Oldiesmann

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 24,858
  • Gender: Male
  • Ask me about the function DB :)
    • oldiesmann on Facebook
    • Oldiesmann on GitHub
    • https://www.linkedin.com/in/michaeleshom on LinkedIn
    • @oldiesmann on Twitter
    • Archie Comics Fan Forum
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #82 on: January 07, 2005, 11:37:30 AM »
Bloc - the "Themis" preview on your site doesn't work quite right... You get the top stuff (menu icons, etc.), but then this:

Code: [Select]
Fatal error: Call to undefined function: tportal_leftbar() in /.../smf/Sources/Load.php(1036) : eval()'d code on line 441
Michael Eshom
Cincy Space - now open!

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #83 on: January 07, 2005, 12:41:29 PM »
thanks for letting me know!

..I made several updates on the portal script, and forgot to update Themis..   ::)

Offline CountryLady

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 178
  • Gender: Female
    • OurCountryHaven
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #84 on: January 19, 2005, 01:39:15 AM »
Bloc, if it matters, is Themis fully compatible with the SMF 1.0.1 upgrade?

Does it matter if I add the theme before or after I install the upgrade?

Any hopes for having it in Cream/Gold tones soon?

Thanks. Its a beautiful theme.

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #85 on: January 19, 2005, 04:15:41 AM »
- It should work fine with v1.0.1, I use on my installation without problems..but I am going over all my themes to update them properly. Its mainly language strings and such that needs updating.

- No, it should not matter which way you install it.

- Cream/gold? Its in greenish, bluish and beige..sort of. I will see if I can do those too. :)

- Thank you. Its one of the themes I most happy with.

Offline Midgard

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 271
  • Gender: Male
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #86 on: January 19, 2005, 04:17:05 AM »
Work at 1.0.1 ?

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #87 on: January 19, 2005, 04:31:10 AM »
Look up...I just said yes. :)

Offline Midgard

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 271
  • Gender: Male
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #88 on: January 19, 2005, 04:34:06 AM »
Look up...I just said yes. :)

Thank you Bloc, I'll try now...

Offline CountryLady

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 178
  • Gender: Female
    • OurCountryHaven
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #89 on: January 19, 2005, 02:02:41 PM »
Thanks for the reply Bloc, I'm SO NEW to all this.
I'll be using the beige, to start. They are all nice.
The upgrade is most important, so will do that first.

Thanks again. :D

Offline Jeff Lewis

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,426
  • Gender: Male
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #90 on: January 24, 2005, 05:26:21 PM »
Just stumbled across this and am very impressed! i like it a lot :)
Jeff Lewis
Co-Founder, Lewis Media
Co-Founder, SMF
http://www.lewisonline.ca

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Themis for RC2
« Reply #91 on: January 25, 2005, 06:48:36 AM »
Glad you like it. ;D

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Themis (SMF v1.0.1)
« Reply #92 on: January 30, 2005, 05:46:39 PM »
Updated Themis to work with SMF v1.0.1.

Archive in first post are updated with the changes.

Offline d3v

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 209
Re: [Theme] Themis (SMF v1.0.1)
« Reply #93 on: February 12, 2005, 05:08:15 AM »
Hi Bloc. I'm really fond of your Themis theme. It works great standalone, however when I attempt to use it wrapped in Mambo, the link shows up nothing but a blank page instead of the forum. Any pointers on which file/setting can I edit to fix this issue. Thanks

Offline sportman3333333

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 42
Re: [Theme] Themis (SMF v1.0.1)
« Reply #94 on: February 13, 2005, 03:19:28 PM »
I need help with arcade. How do i put up a arcade link on the menu. I am new to this theme

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Themis (SMF v1.0.1)
« Reply #95 on: February 13, 2005, 06:59:58 PM »
You should look into the index.template.php file , under function template_menu().

There all the buttons are defined. But if thats all greek to you :)....what link do you need it to be? ...index.php?action=arcade or something?

Offline theseus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: [Theme] Themis (SMF v1.0.1)
« Reply #96 on: February 27, 2005, 11:21:02 AM »
How can I change the the userinfo/newsbox to just show a paragraph of text in the news area? I want to use the news fader for something else.....

Thanks for a great theme...

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Themis (SMF v1.0.1)
« Reply #97 on: February 27, 2005, 11:30:21 AM »
You will need to look at the index.template.php file , search for "news", and you will find the part where the news is shown.

Offline theseus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: [Theme] Themis (SMF v1.0.1)
« Reply #98 on: February 27, 2005, 02:47:21 PM »
You will need to look at the index.template.php file , search for "news", and you will find the part where the news is shown.

I think this is the relevent section, but when I replace the content (the $context...) I get a parse error.

Code: [Select]
if (!empty($settings['enable_news']))
             echo '<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%">
<tr><td style="width: 100%; background-color:  ' .$mycolors_search[$set_mycol]. '; padding: 5px 5px 5px 5px; font-size: 8pt; text-align: left; font-color: #000000;">
', $context['random_news_line'], '</td></tr></table>';



What am I doing wrong?

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Themis (SMF v1.0.1)
« Reply #99 on: February 27, 2005, 04:47:25 PM »
If you just use:
Code: [Select]
   echo '<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%">
<tr><td style="width: 100%; background-color:  ' .$mycolors_search[$set_mycol]. '; padding: 5px 5px 5px 5px; font-size: 8pt; text-align: left; font-color: #000000;">';

echo 'yourcontenthere';

echo '</td></tr></table>';


....you should be fine. The top line in that code chunk say "only display this IF there are any news". You probably want it to show all the time, therefore I removed the line..