• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
January 21, 2022, 07:45:51 AM

News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!


Post installation error message with bridge - "The XML page cannot be displayed"

Started by ross.mcw, December 23, 2004, 11:12:28 AM

Previous topic - Next topic

ross.mcw

I'm running a brand new fresh install of Mambo 4.5.1 and SMF, both installed just off the www root.

Installed 'com_smf_rc2.zip' into Mambo, modified the config.smf.php to set the SMF path (it seemed to need an aboslute path) and added a Forums component item to the main menu, but when you click on the Forums link in the menu you get the message shown below. 

The URL, the link is going to looks okay and SMF and Mambo both work fine independently of each other so I'm a bit stuck - apologies if this has been asked before, I did search but couldn't locate anything.

Cheers, Ross.

-----------8<-------------

The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.


--------------------------------------------------------------------------------

Only one top level element is allowed in an XML document. Error processing resource 'http://www.rosscp.zentest.co.uk/mambo/...

<b>Warning</b>:  mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>/home/r...

-------------------

ross.mcw

Ah, found this reference to this problem:-

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=19032.0

...so I guess I'll try using a single database.

Odd though - I thought rc2 could handle separate databases?

Orstio

The bridge can handle multiple databases, but both databases must use the same username and password.

ross.mcw

Quote from: Orstio on December 23, 2004, 05:58:50 PM
The bridge can handle multiple databases, but both databases must use the same username and password.

Thanks for the advice.

I tried that, but had the same problem - in the end the only way I could fix it was to use a single database for mambo and smf.

Advertisement: