Advertisement:

Author Topic: SimplePortal  (Read 1509555 times)

Offline Eliana Tamerin

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,611
  • Gender: Female
Re: SimplePortal
« Reply #140 on: April 04, 2008, 07:17:39 PM »
Unfortunately, no.

but you can do somethinng to have this portal in smf 2.0 ??

Not at the moment. 2.0 isn't even in RC form, so I wouldn't expect a lot of mods to actually be compliant with it. Not to mention that SiNaN has already said he'll code a 2.0 version when 2.0 comes out as a final release.
Do NOT PM me for support.

SimplePortal 2.3.6 is OUT!
SimplePortal Project Manager
Download | Docs
SimplePortal: Power of Simplicity!

Offline Islander_IBG

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 24
Re: SimplePortal
« Reply #141 on: April 05, 2008, 07:58:19 AM »
7.     Execute Modification     ./Sources/ModSettings.php     Test failed
8.    Execute Modification    ./Themes/default/index.template.php    Test failed

help guys using 1.1.4

installed mods are

1.      Invite      1.14      
2.    Welcome Topic Mod    1.1    
3.    Users Online Today Mod    1.4.0    
4.    Top 10 Posters Today And This Week Stats    1.1    
5.    PM On Registration    1.0.2
6.    Popup PM Message - Uses The Same Window    1.3    
7.    Karma Description Mod    2.3    
8.    Karma Applaud Only    1.0.1    
9.    Edit_Display_Name_Permission    1.0    
10.    Board Viewers Mod    1.2    
11.    Admin Lock Thread    1.2    
12.    Top Karma On Stats    1.0    
13.    FlashChat Integration    1.0
14.     Redirection Boards      2.01

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #142 on: April 06, 2008, 12:00:14 PM »
Not at the moment. 2.0 isn't even in RC form, so I wouldn't expect a lot of mods to actually be compliant with it. Not to mention that SiNaN has already said he'll code a 2.0 version when 2.0 comes out as a final release.

I think I've found the person to take over my mods when I'll leave. :) Thanks again Elina.

Islander_IBG, try installing the mod manually.

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227599.msg1476528#msg1476528
« Last Edit: April 06, 2008, 12:03:13 PM by [SiNaN] »
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Eliana Tamerin

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,611
  • Gender: Female
Re: SimplePortal
« Reply #143 on: April 06, 2008, 01:23:58 PM »
How long are you going to be gone? Or is this for good?
Do NOT PM me for support.

SimplePortal 2.3.6 is OUT!
SimplePortal Project Manager
Download | Docs
SimplePortal: Power of Simplicity!

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #144 on: April 07, 2008, 02:35:39 AM »
How long are you going to be gone? Or is this for good?

Me too, do not know it. But be ready. :)
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline robbie93

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 733
    • R&H
Re: SimplePortal
« Reply #145 on: April 07, 2008, 06:33:04 PM »
hi,  i get this error on instalation

Execute Modification ./index.php Test failed
6. Execute Modification ./Sources/Load.php Test failed
7. Execute Modification ./Sources/ModSettings.php Test successful
8. Execute Modification ./Themes/default/index.template.php Test failed

i have gothic-rose,  also i have installed the mod Gencportal_Final and it will not uninstall,  is this mod only for use with the default theme?

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #146 on: April 08, 2008, 01:37:12 AM »
No, not just with the default theme. You can use with all the themes. Here you can see the demo with different themes.

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227599.msg1461454#msg1461454

I suggest you to install the mod manually with the link below as the package manager gives error.

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227599.msg1476528#msg1476528

Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline robbie93

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 733
    • R&H
Re: SimplePortal
« Reply #147 on: April 08, 2008, 02:30:01 AM »
hi,  just tried to install via package parser and this bit of code here

<td valign="middle" align="center" style="white-space: nowrap;">
               ', theme_copyright(), '
            </td>

doesnt show in my index.template.php

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #148 on: April 08, 2008, 02:48:02 AM »
It just adds a copyright. If you don't make the other changes, it will not make anything because doesn't know what is the added copyright. Do not worry, it will work on you theme also unless you make a mistak during the install.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline robbie93

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 733
    • R&H
Re: SimplePortal
« Reply #149 on: April 08, 2008, 03:49:36 AM »
nope the manual install didnt work  :(

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #150 on: April 08, 2008, 04:06:23 AM »
nope the manual install didnt work  :(

Did you get any errors?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline robbie93

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 733
    • R&H
Re: SimplePortal
« Reply #151 on: April 08, 2008, 04:13:03 AM »
no i got no errors

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #152 on: April 08, 2008, 04:37:10 AM »
And what happened?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Islander_IBG

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 24
Re: SimplePortal
« Reply #153 on: April 08, 2008, 06:09:29 AM »
Apply Filter: Only show the error messages of this member  xxxx     April 08, 2008, 03:01:44 AM
Apply Filter: Only show the error messages of this IP address    xxxxx   Apply Filter: Only show the error messages of this session c0e9bdc16926e670ff086e79e0ad74ca
Apply Filter: Only show the error messages of this URL http://xxxx/index.php?action=forum [nofollow]
Apply Filter: Only show the errors with the same message
8: Undefined index: boardViewersClickable
File: /home/xxxx/Sources/BoardIndex.php
Line: 351

how to fix this error ?

and how do i add news , polls...etc  to my portal ?

i cant type all the news in tht features & options . so how to add news announcements, polls  ?

THX

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #154 on: April 08, 2008, 06:55:37 AM »
Islander_IBG, the error is not related to this mod.

For adding news, you should enter the id of the board as the news board from the Admin CP >> Features and Settings >> Portal Settings

Also you should define the poll that you want to show from this panel.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Islander_IBG

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 24
Re: SimplePortal
« Reply #155 on: April 08, 2008, 07:21:01 AM »
thx mate

but

http://i32.tinypic.com/211nz37.jpg [nofollow]

how to fix this ?

and the "Profile" link points to my profile but i hve installed User Control Panel and i need it to point tht to my User CP

THX for ur help :)

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #156 on: April 08, 2008, 07:47:12 AM »
SPortal.template.php

Find:

Code: [Select]
<img src="' . $settings['images_url'] . '/arrow.gif" alt="Arrow" /> <a href="'.$scripturl.'?action=profile">
Change the link as the modified one.

For the problem in the picture, try this:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227599.msg1473164#msg1473164
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Islander_IBG

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 24
Re: SimplePortal
« Reply #157 on: April 08, 2008, 08:15:36 AM »
THX mate all perfect :)


Offline elmenio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: SimplePortal
« Reply #158 on: April 09, 2008, 01:27:28 AM »
hi everyone!!
First of all great mod [SiNaN] congrats!!

Well I'm trying to install the mod on the Enterprise theme and I'm having some problems, probably I'm doing something wrong, but I don't know.

When I click on the index button nothing shows up, it seems that the simple portal is not loading, here's a picture

hxxp:www.fileden.com/files/2007/10/6/1488620/forum_index.JPG [nonactive]

And I'm not able to save the changes on ADMIN>Features and Options>Portal Settings

anyone knows why this is happening...

greetings from Mexico


Offline Joomlamz

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,631
  • Gender: Male
  • Suporte SmfPT
    • apllicmz on Facebook
    • apllicmz on GitHub
    • https://www.linkedin.com/in/aplic on LinkedIn
    • @aplichosting on Twitter
    • Webdesign
Re: SimplePortal
« Reply #159 on: April 09, 2008, 03:45:29 AM »
did try to instal manual