Advertisement:

Author Topic: SimplePortal  (Read 1502503 times)

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #460 on: May 23, 2008, 05:37:04 AM »
@[SiNaN]

After all the manual code changing I made, I think I won't be able to uninstall the old version of the mod.  :'(
But I want to use the member color in the portal, what have I to do?  :-\
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #461 on: May 23, 2008, 06:57:56 AM »
Back-up your SPortal.php and SPortal.template.php files and change it with the ones in the new package.

This is just for you, not other users.

Let's do not get this lost. :)

Ladies and gentlemen, we are here with the new version, SimplePortal 1.2.

Main focus in the update was to make the mod an ultimate install-friendly mod. Now we will see how was our performance.

For the other changes, see the changelog written in the first message of the topic:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227599.msg1461454#msg1461454
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Manu.G

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 448
  • Gender: Female
  • Angel by Day, Devil by Night
    • http://facebook.com/manuela.guth on Facebook
    • Fan Community
Re: SimplePortal
« Reply #462 on: May 23, 2008, 07:34:47 AM »
Back-up your SPortal.php and SPortal.template.php files and change it with the ones in the new package.

This is just for you, not other users.

Let's do not get this lost. :)

Works perfect!
Thanks a lot for your fast reply and your help.  :D
Version SMF 2.0.8
SimplePortal 2.3.5

Offline ruaduck

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 58
  • You Know You Hate Me
    • E Poetry Corner
Re: SimplePortal
« Reply #463 on: May 23, 2008, 01:59:43 PM »
is there a way to add in a modsetting so that we can just say if ($modSettings['cksmenu'])    then the code instead of trying to use show_menu?

That's not because of that. I revised the codes, can you try this -I tried, working-:

Code: [Select]
$show_menu = 1; //Set 0 to not show
$menu_label = 'Site Menu'; //Define the block name

if($show_menu)
{
echo '
<!-- Menu Block -->
<div class="tborder">
<table class="bordercolor" width="100%">
<tr class="catbg">
<td style="padding: 5px;">', $menu_label, '</td>
</tr>
<tr class="windowbg">
<td>';
echo '
<ul>
<li><a href="block name">CKS</a></li>
<li><a href="' . $scripturl . '?action=forum">Forum</a></li>
<li><a href="' . $scripturl . '?action=GuildRules">Guild Rules</a></li>
<li><a href="' . $scripturl . '?action=joincks">Join CKS</a></li>
<li><a href="http://my.uo.com/cgi-bin/guilds.pl?g=88e312adc493d1b2:6">Roster</a></li>
<li><a href="' . $scripturl . '?action=arcade">Arcade</a></li>
<li><a href="' . $scripturl . '?action=gallery">Gallery</a></li>
</ul>';

echo ' </td>
</tr>
</table>
</div>
<br />';

}

hi i am using smf 1.15 and when i try to install simple portal, i get the following error.

6.     Execute Modification     ./Themes/default/index.template.php     Test failed

Please try installing the version SimplePortal 1.2.

Wow I will be trying to add this menu block too, I too am running out of room up the top.:)

Of course. ;)


The code now works and shows up a menu.  Thank you so much!

Offline Bancherd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 283
    • Thai Koi Keepers' Home Page
Re: SimplePortal
« Reply #464 on: May 24, 2008, 02:56:38 AM »
Thanks!  I removed and installed new version without any problems on my localhost machine(PHP version 5+)  :D

However, on my live board(PHP 4.3.x) I have this error whenever someone arrived at the portal(front page).    I am not sure if this is caused by my custom block on the portal?   Color-coded names work properly on my localhost, but it does NOT work in one of my custom blocks on the live board.  The exact same code(SPortal.template.php) is used in both my live board and my localhost, but the portals look slightly different  :o    I had even FTP'ed all my SPortal's files from my localhost up to my live board, the problem persists.

Any suggestions? 

8: Undefined index:  2
File: /home/myboard/public_html/Sources/SPortal.php
Line: 761

Offline _Anthony_

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 547
Re: SimplePortal
« Reply #465 on: May 24, 2008, 02:59:10 AM »
It is undefined.
Don't know how to fix sorry

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #466 on: May 24, 2008, 03:00:34 AM »
Can you attach your SPortal.php file here?

In which block the member link color doesn't work?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline _Anthony_

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 547
Re: SimplePortal
« Reply #467 on: May 24, 2008, 03:07:54 AM »
I still love it!

Offline Bancherd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 283
    • Thai Koi Keepers' Home Page
Re: SimplePortal
« Reply #468 on: May 24, 2008, 03:45:51 AM »
Quote
Can you attach your SPortal.php file here?

In which block the member link color doesn't work?                     

The problem occured in my "Recent Posts" block.  I have disabled the display of this block for now...probably caused by my poor techniques in modifying your code.  :P    Attached please find the SPortal.php file.

Thanks for looking into this problem for me.

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #469 on: May 24, 2008, 03:51:41 AM »
Quote
Can you attach your SPortal.php file here?

In which block the member link color doesn't work?                     

The problem occured in my "Recent Posts" block.  I have disabled the display of this block for now...probably caused by my poor techniques in modifying your code.  :P    Attached please find the SPortal.php file.

Thanks for looking into this problem for me.

As you disabled that block, do you still get the undefined error?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Sudhakar Arjunan

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,227
  • Gender: Male
  • SMF is the best forum tool
    • IT Acumens - Webdesigning & Webhositing services in Chennai
Re: SimplePortal
« Reply #470 on: May 24, 2008, 04:33:31 AM »
HI SiNaN,

While trying to uninstall my sp v1

Got the following error

Uninstall Actions "SimplePortal":
Installing this package will perform the following actions:
   Type    Action    Description
1.    Execute Modification    ./Themes/default/languages/ModSettings.english.php    Test successful
2.    Execute Modification    ./Themes/default/languages/index.english.php    Test successful
3.    Execute Modification    ./index.php    Test failed
4.    Execute Modification    ./Sources/Load.php    Test successful
5.    Execute Modification    ./Sources/ModSettings.php    Test failed
6.    Execute Modification    ./Themes/default/index.template.php    Test failed
7.    Delete File    ./Sources/SPortal.php    
8.    Delete File    ./Themes/default/SPortal.template.php    
9.    Delete File    ./Themes/default/languages/SPortal.english.php    
10.    Delete File    ./Themes/default/images/arrow.gif    
11.    Delete File    ./Themes/default/images/dot.gif    
12.    Execute Code    database.php

Check out and let me know to proceed or not.
Working on New Mods & Themes for SMF... Will update soon... My Blog page
My Smf forum : Discuss ITAcumens :: My SMF Forum

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #471 on: May 24, 2008, 04:42:08 AM »
Do not proceed. Attach your files that give error during uninstall here, I'll change the codes manually.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Bancherd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 283
    • Thai Koi Keepers' Home Page
Re: SimplePortal
« Reply #472 on: May 24, 2008, 04:50:14 AM »
Quote
Can you attach your SPortal.php file here?

In which block the member link color doesn't work?                     

The problem occured in my "Recent Posts" block.  I have disabled the display of this block for now...probably caused by my poor techniques in modifying your code.  :P    Attached please find the SPortal.php file.

Thanks for looking into this problem for me.

As you disabled that block, do you still get the undefined error?

Duh....I found my mistake.  It was coding mistake in my part.  My apologies.

You mod works perfectly and I am VERY happy with it.

Thank you very much for your excellent support.

Offline Sudhakar Arjunan

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,227
  • Gender: Male
  • SMF is the best forum tool
    • IT Acumens - Webdesigning & Webhositing services in Chennai
Re: SimplePortal
« Reply #473 on: May 24, 2008, 04:52:10 AM »
Yes SiNaN, i have not uninstalled waiting for your reply.

Here i have attached the three files and my one theme index file also.

Previously while installing v1, you helped me converting the modsettings.php file with other mods also, so kindly code for simple portal uninstallation, even care about the other mods also.
Working on New Mods & Themes for SMF... Will update soon... My Blog page
My Smf forum : Discuss ITAcumens :: My SMF Forum

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #474 on: May 24, 2008, 04:58:30 AM »
Duh....I found my mistake.  It was coding mistake in my part.  My apologies.

You mod works perfectly and I am VERY happy with it.

Thank you very much for your excellent support.

Glad you solved it. I'm always here for support. ;)

Yes SiNaN, i have not uninstalled waiting for your reply.

Here i have attached the three files and my one theme index file also.

Previously while installing v1, you helped me converting the modsettings.php file with other mods also, so kindly code for simple portal uninstallation, even care about the other mods also.

Will edit this post after 25 minutes and will attach the files.

//Edit:

Just uninstall the v1.1 and continue if it will give error in these files.

Then change the files with the ones I attached here. Lastly install the version 1.2.
« Last Edit: May 24, 2008, 06:24:51 AM by [SiNaN] »
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Sudhakar Arjunan

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,227
  • Gender: Male
  • SMF is the best forum tool
    • IT Acumens - Webdesigning & Webhositing services in Chennai
Re: SimplePortal
« Reply #475 on: May 24, 2008, 07:00:28 AM »
Hi SiNaN,

I did, uninsalled with error.

Then backuped up my exisiting files and uploaded the files you have sent.
Now the site is working fine.

Could i start the V2 Installation now.
Working on New Mods & Themes for SMF... Will update soon... My Blog page
My Smf forum : Discuss ITAcumens :: My SMF Forum

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #476 on: May 24, 2008, 07:02:03 AM »
Hi SiNaN,

I did, uninsalled with error.

Then backuped up my exisiting files and uploaded the files you have sent.
Now the site is working fine.

Could i start the V2 Installation now.

Yes, of course.

I will not be here after 3 minutes, be fast. :P
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Sudhakar Arjunan

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,227
  • Gender: Male
  • SMF is the best forum tool
    • IT Acumens - Webdesigning & Webhositing services in Chennai
Re: SimplePortal
« Reply #477 on: May 24, 2008, 07:06:24 AM »
Execute Modification     ./Themes/default/index.template.php     Test failed

Still i will install it
Working on New Mods & Themes for SMF... Will update soon... My Blog page
My Smf forum : Discuss ITAcumens :: My SMF Forum

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #478 on: May 24, 2008, 07:08:30 AM »
Execute Modification     ./Themes/default/index.template.php     Test failed

Still i will install it

Do not worry, just continue. ;)
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Sudhakar Arjunan

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,227
  • Gender: Male
  • SMF is the best forum tool
    • IT Acumens - Webdesigning & Webhositing services in Chennai
Re: SimplePortal
« Reply #479 on: May 24, 2008, 07:10:32 AM »
did now check out Modsettings is working ,

But arcade is again a error.

Now check out http://forum.itacumens.com and let me know i will uncheck the arcade block
Working on New Mods & Themes for SMF... Will update soon... My Blog page
My Smf forum : Discuss ITAcumens :: My SMF Forum