Advertisement:

Author Topic: SimplePortal  (Read 1507678 times)

Offline Burningfire87

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: SimplePortal
« Reply #540 on: June 02, 2008, 04:11:24 PM »
after install i get this in my error log per person that visits the main page


Apply Filter: Only show the errors with the same message
8: Undefined index: link
File: /home/content/M/e/t/Metrofx/html/friggy/Sources/SPortal.php
Line: 587

Its also on Lines 486 and 763
attached is my SPortal.php File and Index.php
« Last Edit: June 02, 2008, 04:13:01 PM by Burningfire87 »

Offline skelgaard

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: SimplePortal
« Reply #541 on: June 03, 2008, 02:16:55 AM »
7.     Execute Modification     ./Sources/ModSettings.php     File not found
8.    Execute Modification    ./Themes/default/index.template.php    Test failed
      1.    Replace    ./Themes/default/index.template.php    Test successful
      2.    Replace    ./Themes/default/index.template.php    Test failed
      3.    Replace    ./Themes/default/index.template.php    Test failed
      4.    Replace    ./Themes/default/index.template.php    Test failed

Offline Rik©

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 605
  • Gender: Male
    • SimpleTweaks
Re: SimplePortal
« Reply #542 on: June 03, 2008, 02:33:19 AM »
Hi

Is this mod based on the old SimplePortal by Nesianstyles?

- Rik©

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #543 on: June 03, 2008, 04:32:00 AM »
after install i get this in my error log per person that visits the main page


Apply Filter: Only show the errors with the same message
8: Undefined index: link
File: /home/content/M/e/t/Metrofx/html/friggy/Sources/SPortal.php
Line: 587

Its also on Lines 486 and 763
attached is my SPortal.php File and Index.php

Will look at that.

7.     Execute Modification     ./Sources/ModSettings.php     File not found
8.    Execute Modification    ./Themes/default/index.template.php    Test failed
      1.    Replace    ./Themes/default/index.template.php    Test successful
      2.    Replace    ./Themes/default/index.template.php    Test failed
      3.    Replace    ./Themes/default/index.template.php    Test failed
      4.    Replace    ./Themes/default/index.template.php    Test failed

Are you trying to install the mod to the SMF 2.0 Beta?

Hi

Is this mod based on the old SimplePortal by Nesianstyles?

- Rik©

No. This is completely coded by me. And there isn't any other mod named SimplePortal for SMF.

See: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=search;basic_search=simpleportal
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Rik©

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 605
  • Gender: Male
    • SimpleTweaks
Re: SimplePortal
« Reply #544 on: June 03, 2008, 04:49:43 AM »


Hi

Is this mod based on the old SimplePortal by Nesianstyles?

- Rik©

No. This is completely coded by me. And there isn't any other mod named SimplePortal for SMF.

See: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=search;basic_search=simpleportal
sorry, but there was a SimplePortal (v1) by Nesianstyles e few years ago
--> http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=36680.0

Nesianstyles didn't develop it further, so i kinda kept developing it for personal use.
They look the same, and they have the same name, that's why i asked.

Have a look at the SimplePortal i created from the old SimplePortal.
--> http://simpletweaks.zoomcities.eu/forum/
and
--> http://simpletweaks.zoomcities.eu/forum/index.php?action=aboutSP2

I submitted it to the mod-team, but it needed some code-changes to get approved, and i didn't had the time back then.

Anyway, great job  ;D , and if you need/want any help with the mod (block codes, develop it further, support, hosting a supportsite etc.) let me know...

- Rik©

ps i will rename my personal SP to avoid confusion
« Last Edit: June 03, 2008, 04:52:19 AM by Rik© »

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #545 on: June 03, 2008, 04:54:51 AM »
I didn't know about that. With the release of SPv2.0 -hope it will ready in mid-summer- I will need a team. :)
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline sorosh1

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 76
Re: SimplePortal
« Reply #546 on: June 03, 2008, 05:01:38 AM »
Sinan where and witch code must I write to make a block collapse able?

Thanks

Offline Sudhakar Arjunan

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,227
  • Gender: Male
  • SMF is the best forum tool
    • IT Acumens - Webdesigning & Webhositing services in Chennai
Re: SimplePortal
« Reply #547 on: June 03, 2008, 09:09:07 AM »
siNaN, i have uploaded the sportal.php file which you have given and found the page is not loading up. Check out the image below.

That to in the front page itself - http://forum.itacumens.com
Working on New Mods & Themes for SMF... Will update soon... My Blog page
My Smf forum : Discuss ITAcumens :: My SMF Forum

Offline fotografo74

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 184
  • Gender: Male
    • Macrofotografia.net
Re: SimplePortal
« Reply #548 on: June 03, 2008, 12:53:41 PM »
Thank you SiNaN for this great Mod!
I installed Simpleportal here: http://www.macrofotografia.net/forum-fotografia/index.php

I have a problem with poll right side block....the poll's id is 4 but not displayed  :(
Sorry for my english...
Antonio

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #549 on: June 03, 2008, 02:09:00 PM »
Sinan where and witch code must I write to make a block collapse able?

Thanks

I should work on it to give an answer.

siNaN, i have uploaded the sportal.php file which you have given and found the page is not loading up. Check out the image below.

That to in the front page itself - http://forum.itacumens.com

Fixed. Can you try the one attached?

Thank you SiNaN for this great Mod!
I installed Simpleportal here: http://www.macrofotografia.net/forum-fotografia/index.php

I have a problem with poll right side block....the poll's id is 4 but not displayed  :(
Sorry for my english...
Antonio

You should enter the ID of the topic that contains the poll.

after install i get this in my error log per person that visits the main page


Apply Filter: Only show the errors with the same message
8: Undefined index: link
File: /home/content/M/e/t/Metrofx/html/friggy/Sources/SPortal.php
Line: 587

Its also on Lines 486 and 763
attached is my SPortal.php File and Index.php

Let's see if the fix works on Asudhakar first. Then we will apply to you.
« Last Edit: June 03, 2008, 02:10:39 PM by [SiNaN] »
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline sorosh1

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 76
Re: SimplePortal
« Reply #550 on: June 03, 2008, 02:38:58 PM »
Quote
I should work on it to give an answer.

Ok, no pressure ;)
I will come back from time to time to see this topic and if you have a solotion for that.
(Maby a new feature for the update of the mod)

thanks
« Last Edit: June 03, 2008, 05:02:09 PM by sorosh1 »

Offline fotografo74

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 184
  • Gender: Male
    • Macrofotografia.net
Re: SimplePortal
« Reply #551 on: June 03, 2008, 02:39:35 PM »
Quote from: [SiNaN


You should enter the ID of the topic that contains the poll.

Thank you alot !
Antonio

Offline slackerpunk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 193
Re: SimplePortal
« Reply #552 on: June 05, 2008, 07:02:39 AM »
anyway to make this work with

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=76344.320

and also for some reason I am missing the forum link

Offline slackerpunk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 193
Re: SimplePortal
« Reply #553 on: June 05, 2008, 07:44:07 PM »
anyone have any ideas?

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #554 on: June 06, 2008, 05:37:12 AM »
It has a SSI function as I remember. I will look at that.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline slackerpunk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 193
Re: SimplePortal
« Reply #555 on: June 06, 2008, 06:23:28 AM »
It has a SSI function as I remember. I will look at that.

thanks

Offline Rik©

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 605
  • Gender: Male
    • SimpleTweaks
Re: SimplePortal
« Reply #556 on: June 06, 2008, 06:37:13 AM »
and also for some reason I am missing the forum link
The mod-package only places a forum link in the default theme.
If you use another theme you will have to do it manually.

If your not familiar with coding/php i can help, if you want.... just let me know which theme you're using.

- Rik©

Offline slackerpunk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 193
Re: SimplePortal
« Reply #557 on: June 06, 2008, 06:51:05 AM »
and also for some reason I am missing the forum link
The mod-package only places a forum link in the default theme.
If you use another theme you will have to do it manually.

If your not familiar with coding/php i can help, if you want.... just let me know which theme you're using.

- Rik©

yup I did that I just forgot to update the post :)

Offline Drover

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 199
    • National Prepper Exchange
Re: SimplePortal
« Reply #558 on: June 10, 2008, 03:08:40 PM »
Hi,

Just installed this on a new forum and the right column is missing.  Ideas?

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,526
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: SimplePortal
« Reply #559 on: June 11, 2008, 03:08:57 AM »
Did you set the BoardNews board ID as a guest-viewable-board-ID?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal