Advertisement:

Author Topic: Users Active in Past 15 Minutes  (Read 5104 times)

Offline MothMan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 212
Users Active in Past 15 Minutes
« on: March 20, 2008, 03:19:36 PM »
Hi all.

I've upgraded a test forum from 1.1.4 to 2.0B3P and it seems that my 'Users Active in Past 15 Minutes' list is not working.

I've tested it by logging in, and posting, as one user, then logging out, and logging back in under a different account.

It only lists the currently logged-in account as being recently active.

Is this a known issue? Something goofy with my install?
« Last Edit: March 20, 2008, 04:39:39 PM by metallica48423 »

Offline karlbenson

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,629
  • Gender: Male
    • Criminal Brief UK
Re: Users Active in Past 15 Minutes
« Reply #1 on: March 20, 2008, 03:31:24 PM »
AFAIK this is intended functionality.

With multiple users on the same computer, 1 logs out, and the other logs in, it should replace the first with second in the users active list.

Offline metallica48423

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 19,842
  • Gender: Male
  • Professional Multislacker!
    • Zentendo
Re: Users Active in Past 15 Minutes
« Reply #2 on: March 20, 2008, 03:52:12 PM »
The who's online is cached now. (calling it repeatedly tends to be expensive)

It will update every so often.
Justin O'Leary
Ex-Project Manager
Ex-Lead Support Specialist

Quote
Microsoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"

Useful Links:
Online Manual!
How to Help us Help you   
Search
Settings Repair Tool
     

Offline MothMan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 212
Re: Users Active in Past 15 Minutes
« Reply #3 on: March 20, 2008, 04:39:12 PM »
Ahh... ok.  Both explanations make sense.

Thanks