• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

[HOW TO] Add a favicon (bookmark/favorite icon) to your forum

Started by ccbtimewiz, April 30, 2008, 03:01:10 PM

Previous topic - Next topic

simmer

thanxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bro thanx alot :D :D :D nd this is the first time i have added mod manually  :) thanx fr gr8 explation muah thanx bro respect fr ya :)



edit: we don't need a whole page of worship :)

Deprecated

(1) somebody needs to write a textish-English dictionary

(2) somebody needs to write a smiley maximum limit mod

(3) somebody needs to step back from the drugs! :P

Smoky "Rider" Blue

lmao!!! good one Depreciated!!!  :P

now let me go rest my eyes..  :o ;)
**Take the time to remember friendships and family.. Sometimes it's all we have, and missed very much**

simmer

Quote from: Deprecated on November 23, 2008, 09:01:58 PM
(1) somebody needs to write a textish-English dictionary

(2) somebody needs to write a smiley maximum limit mod

(3) somebody needs to step back from the drugs! :P

lemme correct u nt smiley images per post :P

Deprecated

Well I'm glad you are taking the teasing with good humor Simmer. :) You're a good sport! :D


Actually I thought your mega-smilies post was pretty funny! :P :P :P

vulcan59


dvancamp

Great mod!  I was able to get it working (mostly) without asking for help.

The favicon.ico works just fine on the main forum page and most other pages, HOWEVER, it is not working when I view/edit a post, or when I am viewing the topics in a particular board.  Is there another .php file we need to add:

echo '<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="favicon.ico" />';
echo '<link rel="icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon" />';

??

Thank you in advance!

JimM

@dvancamp - The icon should be showing on all pages without having to insert it in any other files.  Try ctrl + F5 and see if that clears things up.
Jim "JimM" Moore
Former Support Specialist

garylue

Hi- I installed the mod and have the favicon.ico in the root of the site, and of the forum but no show in Firefox or IE. Refreshed cache with no luck.  Running SMF 1.1.8. 

Thanks for the help.

hxxp:kluedesigns.com/talk [nonactive]

garylue

Nevermind.  I uninstalled and reinstalled and it works!  thanks!

aikencolon

man, the only thing worse than not getting this mod to work is seeing other people make it work.
Chris Mayes
AC Tool Supply, Inc.
Energy Auditor Talk
www.aikencolon.com / www.energyauditortalk.org

AlExAlExAlEx

I installed the mod , i followed this tutorial , i uploaded 16x16 .ico to my root/html , deleted all firefox private data , restarted firefox and it's still showing the deafult favicon.

PS : I'm using the deafult theme.

WillyP

Sometimes it takes a little while to show up, sometimes more than a little...   ;)

BTW, here's a website to create a favicon: http://www.favicon.cc/?

TheListener

The only thing I am unsure of is where to put it ie root directory. What is the root directory?

JBlaze

Quote from: TheListener on August 02, 2009, 10:40:22 PM
The only thing I am unsure of is where to put it ie root directory. What is the root directory?

The directory where SSI.php, ssi_example.php, etc are :)
Jason Clemons
Former Team Member 2009 - 2012

TheListener

Ok smarty pants  ;D

The favicon is in the root directory and er nothings changed.

Any suggestions?

Keeping it clean of course.

JBlaze

Jason Clemons
Former Team Member 2009 - 2012


JBlaze

Quote from: TheListener on August 02, 2009, 10:57:28 PM
Done that 5 times now  :D

Sometimes, browsers take a while to re-update favicons. Especially IE
Jason Clemons
Former Team Member 2009 - 2012


Advertisement: