Advertisement:

Author Topic: Block of Russian social networks  (Read 20151 times)

Offline Scorpionium

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Gender: Male
    • AuroraScorpio
Block of Russian social networks
« on: May 31, 2008, 09:09:47 PM »
Link to Mod

Mod adds block with the links to Russian social networks (vkontakte.ru, odnoklassniki.ru, moikrug.ru, my.mail.ru) and LinkedIn to your profile. Languages support: English (+utf8), Russian (windows-1251,utf-8), Ukrainian (windows-1251,utf-8).

Offline vladok

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 53
    • .: Ньюз Дозор.ru :.
Re: Block of Russian social networks
« Reply #1 on: June 02, 2008, 03:49:16 PM »
The excellent idea - to block this garbage...
This not social network's - this Dating sites for idiots :)))

Offline ccbtimewiz

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,300
  • Gender: Male
  • OXEN
Re: Block of Russian social networks
« Reply #2 on: June 02, 2008, 05:30:40 PM »
Lol.. when I first saw this modification, I thought it blocked all Russians from accessing your forum. XD

Offline Joomlamz

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,639
  • Gender: Male
  • Suporte SmfPT
    • apllicmz on Facebook
    • apllicmz on GitHub
    • https://www.linkedin.com/in/aplic on LinkedIn
    • @aplichosting on Twitter
    • Webdesign
Re: Block of Russian social networks
« Reply #3 on: June 02, 2008, 11:22:16 PM »
nice mod
can translate en

Quote
$txt['linkedin']='LinkedIn';
$txt['moimir']='Moi Mir';
$txt['moikrug']='Moi Krug';
$txt['odnoklassniki']='Odnoklassniki';
$txt['vkontakte']='VKontakte';



Offline Scorpionium

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Gender: Male
    • AuroraScorpio
Re: Block of Russian social networks
« Reply #4 on: June 06, 2008, 03:59:58 AM »
Thank you. Actually I can make a Social Networks block. and after that the series of mods to add Each Social Network to this block.
like:
SocNets block
SocNets.Linkedin
SocNets.Facebook
etc.

if it will be useful for the SMF community

Offline Scorpionium

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Gender: Male
    • AuroraScorpio
Re: Block of Russian social networks
« Reply #5 on: June 06, 2008, 04:01:23 AM »
To prevent misunterstanding maybe I'll better rename it to "Box of Soc Nets" ?

Offline fadich

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Block of Russian social networks
« Reply #6 on: August 27, 2008, 03:08:08 AM »
Hello some question? why this mod installing twice?
In profile page the input boxex repeat, i understand how to fix this, but why? can anybody help?

Offline Tair

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 62
    • www.forum-rudn.info
Re: Block of Russian social networks
« Reply #7 on: August 29, 2008, 10:32:12 AM »
nice mod. But how to protect guests from viewing links? Just in display.template.php ? I'm kinda stuck

got it:

Code: [Select]
if (!empty($message['member']['options']['vkontakte']) || !empty($message['member']['options']['odnoklassniki']) || !empty($message['member']['options']['moimir']) || !empty($message['member']['options']['moikrug']) || !empty($message['member']['options']['facebook']))
if ($context['can_send_pm'])
echo '<div style="border: 0; width:auto; ">'.$txt['social_nets_hdr'].':<br />';
if (!empty($message['member']['options']['vkontakte']) && ($context['can_send_pm'])) echo '<a href="http://www.vkontakte.ru/id', $message['member']['options']['vkontakte'], '" target="_blank"><img border="0" src="' . $settings['images_url'] . '/vkontakte.gif" alt="'.$txt['vkontakte'].'" style="margin: 2px;" /></a>';
if (!empty($message['member']['options']['odnoklassniki']) && ($context['can_send_pm'])) echo '<a href="http://www.odnoklassniki.ru/user/', $message['member']['options']['odnoklassniki'], '" target="_blank"><img border="0" src="' . $settings['images_url'] . '/odnoklassniki.gif" alt="'.$txt['odnoklassniki'].'" style="margin: 2px;" /></a>';
if (!empty($message['member']['options']['moimir']) && ($context['can_send_pm'])) echo '<a href="http://my.mail.ru/', $message['member']['options']['moimir'], '" target="_blank"><img border="0" src="' . $settings['images_url'] . '/moimir.gif" alt="'.$txt['moimir'].'" style="margin: 2px;" /></a>';
if (!empty($message['member']['options']['moikrug']) && ($context['can_send_pm'])) echo '<a href="http://', $message['member']['options']['moikrug'], '.moikrug.ru" target="_blank"><img border="0" src="' . $settings['images_url'] . '/moikrug.gif" alt="'.$txt['moikrug'].'" style="margin: 2px;" /></a>';
if (!empty($message['member']['options']['facebook']) && ($context['can_send_pm'])) echo '<a href="http://www.facebook.com/profile.php?id=', $message['member']['options']['facebook'], '" target="_blank"><img border="0" src="' . $settings['images_url'] . '/facebook.gif" alt="'.$txt['facebook'].'" style="margin: 2px;" /></a>';

if (!empty($message['member']['options']['vkontakte']) || !empty($message['member']['options']['odnoklassniki']) || !empty($message['member']['options']['moimir']) || !empty($message['member']['options']['moikrug']) || !empty($message['member']['options']['linkedin']))
echo '</div>';


p.s. i've just added everywhere to protect from guests
Quote
($context['can_send_pm'])
p.p.s. i've changed last social network to facebook
« Last Edit: August 29, 2008, 10:49:29 AM by Tair »

Offline GreenStork

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 32
  • Gender: Male
Re: Block of Russian social networks
« Reply #8 on: November 14, 2008, 04:53:57 PM »
thanks for modification!

& i'll ask the last time most popular question - what's about SMF 2.0?

или этот мод и так будет работать там?)

Offline wodema

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 113
Re: Block of Russian social networks
« Reply #9 on: April 17, 2010, 10:30:18 AM »
I know this is old, but thought I'd give it a shot anyway.

Just out of curiosity, will this mod work with 1.1.11?


Offline Tair

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 62
    • www.forum-rudn.info
Re: Block of Russian social networks
« Reply #10 on: April 17, 2010, 10:37:09 AM »
yes, as for me it worked fine with 1.1.11

After i migrated to SMF 2.0 branch i started using built in additional profile fields.