News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Sol.licitud d'ajuda. Si us plau, llegir això.

Started by elwizard, September 09, 2008, 08:26:41 PM

Previous topic - Next topic

elwizard

Be, al igual que he fet en l'àrea d'Español, faig la mateixa trucada aquí. Aquest post es per sol.licitar voluntaris per la traducció de Català.
La solicitut oficial es a:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=258872.0
Requisits: tenir un bon coneixement d'Anglès (o bastant bo) i també de la llengua a traduïr, com es, en aquest cas, el Català. En el meu cas, parlo Español i català (soc de Manresa - Barcelona; idiomes natius tots dos) i estic en un àrea especial de simplemachines, traduint l'idioma des de l'anglès al català. Estic en la versió SMF 2.0 beta 4. Vaig traduïnt, poc a poc, i ara estic al 50% més o menys. Encara hi queda bastant feina. Tingueu en compte que no tota la gent pot parlar anglès, i que el que es faci, es en benefici de la comunitat de idioma Català. En aquest idioma (català) només hi ha un usuari, que representa a una comunitat d'una web, i que, sembla que han sigut els que han traduït el català en las versions anteriors (CD DATA). Pero ara no es veuen. Soc l'únic. O al menys no els veig.
Per tant, m'agradaria de trobar voluntaris per ajudarme en la traducció. Si hi ha algun interesat, visitar el link o poseu-vos en contacte amb mi via PM.
Espero voluntaris. Gracies.

codebirth


Advertisement: