News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Pershendetje Te Gjithve !!!

Started by BeRaTsi, November 21, 2008, 02:37:24 AM

Previous topic - Next topic

BeRaTsi

Pershendes Te Gjith SHQIPTARET Kudo Qe Ndodhen !!!
Ju Lutem Kush Mund Te Me ndimoje Te Vendos Gjuhen SHQIPE ne Forumin SmF --==> hxxp:www.beratijon.smfforfree3.com [nonactive] Pres Pergjigje Me RESPEKT BeRaTsi_MiZeRje

billis_2

Pershendetje edhe ty BeRaTsi  :)
Nuk e di a te lejon serveri yt te krijosh nje FTP account sepse eshte free!
dhe me ndihmen e nje programi FTP duhet te ngarkosh
ne direktorie qe eshte forumi /public_html/forumi/Themes/default/languages ngarkon te gjitha file te gjuhes shqipe!
dhe ne /public_html/forumi/Themes/default/images ngarkon te gjitha fotot te gjuhes shqipe!
gjuhen shqipe do e gjeshe Ketu

Nqs serveri nuk te lejon FTP account,
atehere shko ne admin center Forum Settings/Default Forum Language dhe zgjidh gjuhet qe te lejon serveri yt.


endrit19

pasi i uploadova ne default theme si tja bej qe ti perdor ne nje theme tjeter

PIONERI

Quote from: endrit19 on October 09, 2009, 12:48:55 PM
pasi i uploadova ne default theme si tja bej qe ti perdor ne nje theme tjeter

ska lidhje , sepse bon ne te gjitha themat tjera,:DAdvertisement: