News:

SMF 2.0.19 has been released! Please update. Read more.

Main Menu

SMF Quiz

Started by Diego Andrés, February 18, 2009, 01:08:19 PM

Previous topic - Next topic

bros

Quote from: S_M_F_Modding on February 22, 2009, 05:51:45 AM
Quote from: !Hachi! on February 21, 2009, 10:08:55 PM
i am getting missing db table error looks like mod was unable to make tables.any suggestions?running php 5 and smf 2 rc1

I have provided an extra database install script, could you let me know if that fixes your problem please?

http://www.smfmodding.com/index.php?topic=258.0

I run it, it says it was all created, etc. etc., but it isn't >_>

Where should I put it? I'm putting it into the root of the board.

http://www.smfmodding.com/index.php?issue=14.0

quiz_modder

Quote from: bros on February 26, 2009, 07:16:28 PM
Quote from: S_M_F_Modding on February 22, 2009, 05:51:45 AM
Quote from: !Hachi! on February 21, 2009, 10:08:55 PM
i am getting missing db table error looks like mod was unable to make tables.any suggestions?running php 5 and smf 2 rc1

I have provided an extra database install script, could you let me know if that fixes your problem please?

http://www.smfmodding.com/index.php?topic=258.0

I run it, it says it was all created, etc. etc., but it isn't >_>

Where should I put it? I'm putting it into the root of the board.

http://www.smfmodding.com/index.php?issue=14.0

Are you still having issues with this?

quiz_modder

I have been working on some new designs for the quiz popup (where you play the quiz). Feedback appreciated and this is your chance to shape it how you would like it.

http://www.smfmodding.com/index.php?topic=296.0

Cheers

C4G-TK

First off, great MOD.  Very Nice.

When installing, I got no FAILED TESTS, but after checking my Error Log, I see that I have one error appearing.  (attached)  It appears to be working.  I haven't made an actual quiz, yet, but I see everything in the Admin area and on the navigation bar.  How do I go about trying to fix this?

-img removed-

quiz_modder

Quote from: C4G-TK on March 22, 2009, 11:51:56 PM
First off, great MOD.  Very Nice.

When installing, I got no FAILED TESTS, but after checking my Error Log, I see that I have one error appearing.  (attached)  It appears to be working.  I haven't made an actual quiz, yet, but I see everything in the Admin area and on the navigation bar.  How do I go about trying to fix this?

Sorry, you need PHP 5 which I assume you don't have installed?

C4G-TK

#85
Actually, I researched the PHP version prior to installing the modification.  My host uses PHP version: 5.1.6-3.7 on the plans that I have.  I will double check with them today to make certain when I have time to get on the phone.


Update:
Everything seems to be working fine.  I've gone through all the tabs and made changes and no more errors have pulled.  I'll just chalk it up to the Moon and Earth being in the correct alignment!  :D


-img removed-

Harvester

I wish this was also for 1.1.8  :)



damnitmike

SMF M-O-D, my curiousity has peaked...I'm going to give it a shot. Stay the course bro! And spend the time you do have on improvements, whatever they may be...... 8)

A suggestion for 1.1.8's......Install 2.0, with just the Quiz mod.

I think once you try 2.0, 1.1.8 is going to seem...'old'.

And then you'll be wanting those 1.1.8 mods to get ported to 2.0..... :o


Eclipse16V

Doesn´t work on my German Board. :-(
I worked with:
SMF 2 in German

Shop:
SID Giessen

mforum

Doesn`t work in my Greek board either ........ when i use English language in forum i can play, when i use Greek language i have "you have already played ......" error message.

gibby

#92
sorry to ask simple question

will this work with other themes installed or do I need to change the code in the theme files - if yes how much to do

Thanks

quiz_modder

I haven't tested it with other themes or languages. I know some people have it working with other themes and languages though.

gibby

Hi

Installed on SMF 2 RC1 and Simple Portal 2.2

All looks good when viewing the index page of the quiz

However when you select another menu i.e. categories the RIGHT simple portal column is moved to the BOTTOM of the screen

Any help please

Thanks

Gibby

quiz_modder

Quote from: gibby on April 10, 2009, 04:00:34 AM
Hi

Installed on SMF 2 RC1 and Simple Portal 2.2

All looks good when viewing the index page of the quiz

However when you select another menu i.e. categories the RIGHT simple portal column is moved to the BOTTOM of the screen

Any help please

Thanks

Gibby

Yeah, use PortaMx instead  ;)

Seriously though, you may have to send me the HTML from the affected page.

gibby

sent a PM

Thanks for the help  :D

Gibby

mforum

Quote from: S_M_F_Modding on April 09, 2009, 12:48:38 PM
I haven't tested it with other themes or languages. I know some people have it working with other themes and languages though.

with other languages, how ?

quiz_modder

Update now available as well as an update to the categories add-on.

Mod Update:- http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1650

Categories Add-on Update:- http://www.smfmodding.com/index.php?action=downloads;sa=view;down=104

Important information:- http://www.smfmodding.com/index.php?topic=334.0

Information regarding unsupported 1.1.8 version:- http://www.smfmodding.com/index.php?topic=237.0

quiz_modder

Quote from: mforum on April 11, 2009, 04:33:23 AM
Quote from: S_M_F_Modding on April 09, 2009, 12:48:38 PM
I haven't tested it with other themes or languages. I know some people have it working with other themes and languages though.

with other languages, how ?

Yes, please refer to my reply on the smfmodding site.

Thanks

Advertisement: