News:

SMF 2.1.6 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Türkçe Dil Dosyaları

Started by husmen73 (Gulhin), May 12, 2009, 04:46:28 PM

Previous topic - Next topic

Yağız...

Quote from: Antes on March 03, 2010, 03:23:55 PM
Vatana millete hayırlı olsun yeni yardım dosyaları yüklendi toplamda 190 satır çevirilmemiş halde bekliyo , RC3 yolunda yardım bölümü iyice geliştirilicekmiş ( genişletirilicekmiş ) , aynı şekilde 1.1.x serisi içinde aynı yardım sistemini koyucaklarmış ( aynı sistem üzerinden oluşturulmuş )
Ne işe yarayacaksa :)

Antes

Quote from: Yağız... on March 03, 2010, 03:27:47 PM

anlamadığım nokta o değilde , SMF1 için neden hala uğraşıyolar , fantazi yapıyolar bölümde de yazdım boş beleş işler yapıyonuz diye , bakalım Aaron dayı ne dicek bu duruma

Yağız...

Quote from: Antes on March 03, 2010, 03:29:46 PM

anlamadığım nokta o değilde , SMF1 için neden hala uğraşıyolar , fantazi yapıyolar bölümde de yazdım boş beleş işler yapıyonuz diye , bakalım Aaron dayı ne dicek bu duruma
SMF 1 için uğraşan yok ki???

Antes

Quote from: Yağız... on March 03, 2010, 03:32:31 PM
Quote from: Antes on March 03, 2010, 03:29:46 PM

SMF 1 için uğraşan yok ki???

iyi oku :D SMF 1 için de gelcekmiş aynı sistem

QuotePlease note that the new help section is not done yet. The sections about the post screens (new topics etc), personal messaging, and searching are still the same as they were in SMF 1.1 and are scheduled for rewrite still.

Yağız...

Hayır, "post screens (new topics etc), personal messaging, and searching" bölümleri hala SMF 1 ile aynı diyor :)

Antes

Quote from: Yağız... on March 03, 2010, 03:35:38 PM
Hayır, "post screens (new topics etc), personal messaging, and searching" bölümleri hala SMF 1 ile aynı diyor :)

bu aralar hafif bi bozukluk başladı bende hızlı okuma yaparken kelime kaçırıyorum arada :D o anlardan biri sık sık göremezsin SS çek :D

Antes

Çevirmen dostlarım artık biraz ellerinizi çalıştırın 187 satır bi şey kaldı , Help sistemi diyip geçmeyin saçma bi sistem olmucak bu yeni sistem aksine üye dostu - rahat anlaşılır göze hitap eden bir sistem olucak ...

Yağız...

Quote from: Antes on March 05, 2010, 01:54:30 PM
Çevirmen dostlarım artık biraz ellerinizi çalıştırın 187 satır bi şey kaldı , Help sistemi diyip geçmeyin saçma bi sistem olmucak bu yeni sistem aksine üye dostu - rahat anlaşılır göze hitap eden bir sistem olucak ...
Kasma boşuna Antes'im, final sürümüne kadar vaktimiz (1 - 2 sene) var ;)

Antes

Böyle olmaz ben çıkıcam çeviri ekibinden , ayıp ya ben vakit ayırıp çeviri yapıcam , başkaları ( yanlış anlamayın sözüm kime herkes biliyo ) benim üstüme ismini benden önce yazdırıcak ... Bana gelen cevap şu InAktif çevirmenler istemediği sürece o ekipte kalır , ben emeğime saygısızlık eden bu insanlarla daha fazla çalışamam biri gelip bütün dosyaları rezil etse hiç kimse umrunda olmucak , sağdan soldan biri gelip

I want to join Turkish Translate Team yazsa onuda hemen alıcaklar böyle bi şey olmaz ya , gerçi benide öyle aldılardı ama benim en azından 1 2 eklentiyi çevirmişliğim vardı ...

Ufak bi ek not yazayım : derdim o bu veya çalışan çalışmayan ayrımı değil , burda sorun politika - önüne gelen çevirsin yeter ki çevirsin nasılsa anlamıcaz diyip devam ediyolar ...

Alpay

Politika konusunda haklısın ancak konuşma yeri burası degil gibi gözüküyor :)
Çeviri yapmaya işden zaman olmuyor :) Bazı cümleler tam anlamı taşısın diye benim dil bilgimide aşıyor..
Ama bitiririz..

Antes

Quote from: Alpay on March 07, 2010, 04:43:06 AM
Politika konusunda haklısın ancak konuşma yeri burası degil gibi gözüküyor :)
Çeviri yapmaya işden zaman olmuyor :) Bazı cümleler tam anlamı taşısın diye benim dil bilgimide aşıyor..
Ama bitiririz..

smf-friends.org > politikayı tartışanların buluştuğu nokta değil mi ? ben yanlış bilmiyorsam , 200 300 10 20 satır çevirmiş olması değil önemli olan doğru olarak elinden geleni yapmış olması , yapabileceğine sürdürebileceği işlerin peşinden koşması , başka bi IPden üyelik açıp mail atıcam bakalım kabul edicekler mi ...

Antes

Kötü bir nokta var ve elle düzeltmek isterseniz altta verdiğim şekilde düzeltebilirsiniz

Manuel.turkish.php 'de
79 - 80 ve 81. satırları silip yerine

$txt['manual_intro_welcome_to'] = 'Hoşgeldiniz, ';
$txt['manual_intro_welcome_after'] = ' bir ';
$txt['manual_intro_smf_link'] = 'Simple Machines Forumudur';

eklerseniz mantıklı bir türkçe ile çevirilmiş oluyo , şu anda vaktim olmadığı için hızlıca yazayım dedim , akşama doğru satırlar arasında bulup düzelticem

>> Bu düzenlemelerin hepsi yeni pakete yansıtıldı ... <<

grafitus

İstatistik sayfasında "Top 10 Üye, Top 10 Bölüm, Top 10 Konu (İleti), Top 10 Konu (Gösterim)" kelime gruplarındaki "Top" kısmını Türkçeleştrin lütfen. :) Bir de "Top 10 Konu (İleti)" kelime grubundaki "İleti" yerine "Cevaplanma" desek daha mantıklı olur sanki.

Mert

Haklısın, Top 10 değiştirilmeli ancak yerine ne konulabilir, bir fikri olan var mı?

Top 10 Konu (İleti)'deki "İleti" yerine "Yanıt" olmalı, çünkü konu listeleme ekranında da bunu kullanıyoruz :)

Antes

Tamamdır :) yeni pakette düzenlenmiş olarak görüceksiniz

Quote from: Mert on March 09, 2010, 01:42:09 PM
Haklısın, Top 10 değiştirilmeli ancak yerine ne konulabilir, bir fikri olan var mı?

Top 10 Konu (İleti)'deki "İleti" yerine "Yanıt" olmalı, çünkü konu listeleme ekranında da bunu kullanıyoruz :)

En iyi , yetmez mi ?

Yağız...

En çok İleti Gönderenler
En çok Konu Açanlar vs

Pяηѕѕ LF

SMF RC3'te dil ekle aramalar'dan istedigim dil'i girdim ve yükledim.

simdi kaldirmak istiyorum ama öyle bir özellik yok. veya ben göremiyorum ^^

paket'lere bakiyorum ordada yok.

manuel olarak ftp'den tek tek silmemiz mi gerekiyor ?

tesekkür ederim.
1.1.21 Default

Yağız...

Quote from: LF on March 16, 2010, 04:21:57 PM
SMF RC3'te dil ekle aramalar'dan istedigim dil'i girdim ve yükledim.

simdi kaldirmak istiyorum ama öyle bir özellik yok. veya ben göremiyorum ^^

paket'lere bakiyorum ordada yok.

manuel olarak ftp'den tek tek silmemiz mi gerekiyor ?

tesekkür ederim.
2.0 RC2 sürümünde dil silme eklenmiş olması gerekiyor. Kullanmadığım için bilmiyorum ama Diller bölümünü incelemeyi dene.

Pяηѕѕ LF

RC2'yi bilmiyorum ama RC3'de bakiyorum dil bölümüne ama yok RC3 kullanan varsa bakabilirmi onda varmi diye ?
1.1.21 Default

Yağız...

Yönetim > Diller bölümünden silmek istediğin dilin üstüne bas Sil tuşu çıkması lazım.

Advertisement: