Advertisement:

Author Topic: [Theme] SMFone  (Read 411044 times)

Offline Private Jet

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • Technology
Re: [Theme] SMFone
« Reply #260 on: June 08, 2005, 11:03:22 AM »
Private Jet
auto will be fine on most FTP programmes they will know .gif .exe etc. But why are you using the upload method! Have you tried to install the theme from the Administration Center instead.
If the folder that you used contains space it may cause that problem i.e. do not use: SMF One but use: SMF_One .

Thanks using the Admin center worked :D Also thanks to OIDan for trying to help me :D

Offline A.M.A

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • ..
Re: [Theme] SMFone
« Reply #261 on: June 08, 2005, 06:48:10 PM »
lchance
Oh, I see .. to do that you have to copy from the original default BoardIndex.template.php starting from:
Code: [Select]
// Here's where the "Info Center" starts...till the end , and replace it with the SMFone BoardIndex.template.php in the same manner from // Here's to the end.
Really sorry .. real life is demanding my full attention .. will be back soon hopefully :)

Offline lchance

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 54
Re: [Theme] SMFone
« Reply #262 on: June 08, 2005, 07:18:34 PM »
Hello A.M.A.,

I did as you suggested and as before, IE reports the following error:

Line:  47
Char:   1
Error:  'null' is null or not an object
Code:  0
URL:  www.blahblah.com/SMF/index.php

Line 47 in my index.php is:

if (!isset($sourcedir))

How do I correct this?

Thanks!

Offline A.M.A

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • ..
Re: [Theme] SMFone
« Reply #263 on: June 09, 2005, 06:14:38 PM »
Please try to use the attached file.
Really sorry .. real life is demanding my full attention .. will be back soon hopefully :)

Offline Saleh

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,326
  • Gender: Male
  • Claymore Fan
    • PHP Simplicity
Re: [Theme] SMFone
« Reply #264 on: June 09, 2005, 07:40:49 PM »
Quote
Line 47 in my index.php is:

if (!isset($sourcedir))
a note:
IE or any other browser does NOT see your PHP code! so when it says line 47 it means the 47th line in the HTML output that you can see when you "View Source" of the file ;)

We don't need a reason to help people

Offline lchance

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 54
Re: [Theme] SMFone
« Reply #265 on: June 10, 2005, 05:17:09 AM »
A.M.A.

I tried that file. No change.

Saleh

Right you are.  I checked the 47th line of the html and it made no difference.

I am still at a loss.  Although IE reports the error is in index.php, we know the problem isn't in that file.  I am now suspecting there is something in my index.template.php giving the error.

The error doesn't seem to effect the functionality of the forums or theme, there's just an annoying error notification in the browser's status bar.

Offline A.M.A

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • ..
Re: [Theme] SMFone
« Reply #266 on: June 10, 2005, 07:08:53 AM »
That file is already modified to your needs, please copy it over the one that came with SMFone.
Really sorry .. real life is demanding my full attention .. will be back soon hopefully :)

Offline Burpee

  • SMF Friend
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,298
  • Gender: Male
    • Mafan.nl
Re: [Theme] SMFone
« Reply #267 on: June 10, 2005, 08:03:43 AM »
Isn't that a javascript error?

Offline lchance

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 54
Re: [Theme] SMFone
« Reply #268 on: June 10, 2005, 05:29:54 PM »
That file is already modified to your needs, please copy it over the one that came with SMFone.

Hello A.M.A.,

If you are referring to the BoardIndex.template.php file you supplied a few posts back, I did try that file and it changed nothing.  The error is still present.

Offline d3v

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 209
Re: [Theme] SMFone
« Reply #269 on: June 11, 2005, 12:56:12 AM »
I'm on a quest to really clean up my Forum's view. First of all, A.M.A. I really appreciate your help and your replies to my continious questions. If you have a banner for your site or a link to your page I'd happily put it on my 200+ visitors/day page, SMF banner will be there for sure.

Live site: www.catchmydr1ft.com/smf

Now here's few more things I'm trying to throw out. Screenie attached like always:


Offline A.M.A

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • ..
Re: [Theme] SMFone
« Reply #270 on: June 11, 2005, 02:53:11 AM »
lchance
You needed the original look of the information center and that what I did in the posted file. As for the error message I cant seem to reproduce it in IE. Could please provide a link.

d3v
1 , 2 and 4
in MessageIndex.template.php look for and remove:
Code: [Select]
echo '
<div class="tborder" style="margin-top: 4px;">
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="1" border="0" class="bordercolor">
<tr>
<td align="left" class="catbg" width="100%" height="30">
<table cellpadding="3" cellspacing="0" width="100%">
<tr>
<td><a name="bot"></a><b>', $txt[139], ':</b> ', $context['page_index'], $modSettings['topbottomEnable'] ? $context['menu_separator'] . '<a href="#top">' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/go_up.gif" alt="' . $txt['topbottom4'] . '" border="0" align="top" />' : $txt['topbottom4']) . '</a>' : '', '</td>
<td align="right" nowrap="nowrap" style="font-size: smaller;">', theme_show_buttons(), '</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</div>
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">';

// Show breadcrumbs at the bottom too?
if ($settings['linktree_inline'])
echo '
<tr>
<td colspan="3" valign="bottom">', theme_linktree(), '<br /><br /></td>
</tr>';

echo '
<tr>
<td class="smalltext" align="left" style="padding-top: 1ex;">', !empty($modSettings['enableParticipation']) ? '
<img src="' . $settings['images_url'] . '/topic/my_normal_post.gif" alt="" align="middle" /> ' . $txt['participation_caption'] . '<br />' : '', '
<img src="' . $settings['images_url'] . '/topic/normal_post.gif" alt="" align="middle" /> ' . $txt[457] . '<br />
<img src="' . $settings['images_url'] . '/topic/hot_post.gif" alt="" align="middle" /> ' . $txt[454] . '<br />
<img src="' . $settings['images_url'] . '/topic/veryhot_post.gif" alt="" align="middle" /> ' . $txt[455] . '
</td>
<td class="smalltext" align="left" valign="top" style="padding-top: 1ex;">
<img src="' . $settings['images_url'] . '/topic/normal_post_locked.gif" alt="" align="middle" /> ' . $txt[456] . '<br />' . ($modSettings['enableStickyTopics'] == '1' ? '
<img src="' . $settings['images_url'] . '/topic/normal_post_sticky.gif" alt="" align="middle" /> ' . $txt['smf96'] . '<br />' : '') . ($modSettings['pollMode'] == '1' ? '
<img src="' . $settings['images_url'] . '/topic/normal_poll.gif" alt="" align="middle" /> ' . $txt['smf43'] : '') . '
</td>
<td class="smalltext" align="right" valign="middle">
<form action="', $scripturl, '" method="get" name="jumptoForm">
<label for="jumpto">' . $txt[160] . '</label>:
<select name="jumpto" id="jumpto" onchange="if (this.options[this.selectedIndex].value) window.location.href=\'', $scripturl, '\' + this.options[this.selectedIndex].value;">
<option value="">' . $txt[251] . ':</option>';

// Show each category - they all have an id, name, and the boards in them.
foreach ($context['jump_to'] as $category)
{
// Show the category name with a link to the category. (index.php#id)
echo '
<option class="jumpto" value="#', $category['id'], '">', $category['name'], '</option>';

/* Now go through each board - they all have:
id, name, child_level (how many parents they have, basically...), and is_current. (is this the current board?) */
foreach ($category['boards'] as $board)
{
// Show some more =='s if this is a child, so as to make it look nice.
echo '
<option class="jumpto2" value="?board=', $board['id'], '.0"', $board['is_current'] ? ' selected="selected"' : '', '> ', str_repeat('&nbsp;&nbsp;', $board['child_level']), '&nbsp;', $board['name'], '</option>';
}
}

echo '
</select>&nbsp;
<input type="button" value="', $txt[161], '" onclick="if (document.jumptoForm.jumpto.options[document.jumptoForm.jumpto.selectedIndex].value) window.location.href = \'', $scripturl, '\' + document.jumptoForm.jumpto.options[document.jumptoForm.jumpto.selectedIndex].value;" />
</form>
</td>
</tr>
</table>';
3
in Display.template.php look for and remove:
Code: [Select]
// Show the topic information - icon, subject, etc.
echo '
<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="bordercolor" style="margin-bottom: 6px;">
<tr>
<td class="titlebg" valign="middle" align="left" width="15%" style="padding-left: 6px;">
<img src="', $settings['images_url'], '/topic/', $context['class'], '.gif" alt="" align="middle" /> ', $txt[29], '
</td>
<td class="titlebg" valign="middle" align="left" width="85%" style="padding-left: 6px;">
', $txt[118], ': ', $context['subject'], ' &nbsp;(', $txt[641], ' ', $context['num_views'], ' ', $txt[642], ')
</td>
</tr>
</table>';
Really sorry .. real life is demanding my full attention .. will be back soon hopefully :)

Offline d3v

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 209
Re: [Theme] SMFone
« Reply #271 on: June 11, 2005, 03:29:12 AM »
Something is not right

I still have the following:

1. Breadcrumbs on the bottom of the posts
2. Jump To Menu on the bottom of the posts
3. Thread Header:

4. Topic Buttons are succesfully removed

Live site: www.catchmydr1ft.com/smf

Applied all the changes that you gave A.M.A.
After which I uploaded the files and ran every task in Forum Mainteneance.
You can check the code yourself with view source or I also uploaded both edited files here:

http://d3v.clanhq.net/smfone/

I thought that this was careless mistake on my part so I applied settings to a fresh messageindex.template.php just to make sure and re-uploaded. same thing occurs.

Thank you.
« Last Edit: June 11, 2005, 03:31:44 AM by d3v »

Offline lchance

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 54
Re: [Theme] SMFone
« Reply #272 on: June 11, 2005, 04:25:44 AM »

Offline HEB XI 1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 199
  • Gender: Female
    • HEB XI 1
Re: [Theme] SMFone
« Reply #273 on: June 11, 2005, 10:20:36 AM »
Could please provide a link.

http://www.tbhorsepedigree.com/SMF/index.php

I'm not a modder, so no guarantees, but I took a look at the source code from your index page.  The closest thing to line 47 that I think might cause trouble is the Javascript for the upshrink header.  Since you don't have that functionality on that layout, that might be where the "null" is coming from.  I would recommend taking that out and see if you still get the error.  Of course, make a backup in case I'm completely off track.

Offline A.M.A

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • ..
Re: [Theme] SMFone
« Reply #274 on: June 11, 2005, 05:03:07 PM »
d3v
in Display.template.php look for and remove:
Code: [Select]
<div class="tborder" style="margin-top: 4px;">
<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="bordercolor">
<tr>
<td align="left" class="catbg" width="100%" height="30">
<table cellpadding="3" cellspacing="0" width="100%">
<tr>
<td>
<a name="bot"></a><b>', $txt[139], ':</b> ', $context['page_index'], ($modSettings['topbottomEnable'] ? $context['menu_separator'] . '<a href="#top">' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/go_up.gif" alt="' . $txt['topbottom4'] . '" border="0" align="top" />' : $txt['topbottom4']) . '</a>' : ''), '
</td>
<td align="right" style="font-size: smaller;">';

$buttonArray = array();
if ($context['can_reply'])
$buttonArray[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=post;topic=' . $context['current_topic'] . '.' . $context['start'] . ';num_replies=' . $context['num_replies'] . '">' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/reply.gif" alt="' . $txt[146] . '" border="0" />' : $txt[146]) . '</a>';
if ($context['can_mark_notify'])
$buttonArray[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=notify;sa=' . ($context['is_marked_notify'] ? 'off' : 'on') . ';topic=' . $context['current_topic'] . '.' . $context['start'] . ';sesc=' . $context['session_id'] . '" onclick="return confirm(\'' . ($context['is_marked_notify'] ? $txt['notification_disable_topic'] : $txt['notification_enable_topic']) . '\');">' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/notify.gif" alt="' . $txt[131] . '" border="0" />' : $txt[131]) . '</a>';

// Another special case, similar to above but reversed.  Show "add poll" unless they can't - then show unread here too.
if ($context['can_add_poll'])
$buttonArray[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=post;poll;msg=' . $context['topic_first_message'] . ';topic=' . $context['current_topic'] . '.' . $context['start'] . ';sesc=' . $context['session_id'] . '">' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/addpoll.gif" alt="' . $txt['add_poll'] . '" border="0" />' : $txt['add_poll']) . '</a>';
elseif ($context['user']['is_logged'] && $settings['show_mark_read'])
$buttonArray[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=markasread;sa=topic;topic=' . $context['current_topic'] . '.' . $context['start'] . '">' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/markunread.gif" alt="' . $txt['mark_unread'] . '" border="0" />' : $txt['mark_unread']) . '</a>';

if ($context['can_send_topic'])
$buttonArray[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=sendtopic;topic=' . $context['current_topic'] . '.0">' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/sendtopic.gif" alt="' . $txt[707] . '" border="0" />' : $txt[707]) . '</a>';
$buttonArray[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=printpage;topic=' . $context['current_topic'] . '.0" target="_blank">' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/print.gif" alt="' . $txt[465] . '" border="0" />' : $txt[465]) . '</a>';

echo implode($context['menu_separator'], $buttonArray);

echo '&nbsp;
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</div>
Code: [Select]
echo '
<div align="right" style="margin-bottom: 1ex;">
<form action="', $scripturl, '" method="get" name="jumptoForm">
<span class="smalltext">' . $txt[160] . ':</span>
<select name="jumpto" onchange="if (this.options[this.selectedIndex].value) window.location.href=\'', $scripturl, '\' + this.options[this.selectedIndex].value;">
<option value="">' . $txt[251] . ':</option>';
foreach ($context['jump_to'] as $category)
{
echo '
<option class="jumpto" value="#', $category['id'], '">', $category['name'], '</option>';
foreach ($category['boards'] as $board)
echo '
<option class="jumpto2" value="?board=', $board['id'], '.0"', $board['is_current'] ? ' selected="selected"' : '', '> ' . str_repeat('&nbsp;&nbsp;', $board['child_level']) . '&nbsp;' . $board['name'] . '</option>';
}
echo '
</select>&nbsp;
<input type="button" value="', $txt[161], '" onclick="if (document.jumptoForm.jumpto.options[document.jumptoForm.jumpto.selectedIndex].value) window.location.href = \'', $scripturl, '\' + document.jumptoForm.jumpto.options[document.jumptoForm.jumpto.selectedIndex].value;" />
</form>
</div>
<br />';

lchance
It did not show any error on my IE (6.xpsp2).
Really sorry .. real life is demanding my full attention .. will be back soon hopefully :)

Offline lchance

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 54
Re: [Theme] SMFone
« Reply #275 on: June 11, 2005, 05:45:55 PM »
First off, thanks to all of you who tried to help me.

I located the problem and it is now fixed.  I had to remove the following line from my BoardIndex.template.php file:

Code: [Select]
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="', $settings['images_url'], '/tabs.js"></script>
Thanks again to you all!

Offline d3v

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 209
Re: [Theme] SMFone
« Reply #276 on: June 11, 2005, 06:40:36 PM »
Revised Changes applied:

STILL THERE:

1. Breadcrumbs on the bottom of the posts
3. Thread Header

REMOVED:  Jump To Menu on the bottom of the posts

Seems like the code removals are not covering every aspect of the modules that I'm attempting to get removed. Anyways here is the updated version of Display.template.php if you wish to look at it:

Live site: www.catchmydr1ft.com/smf
Standalone file: http://d3v.clanhq.net/img/

« Last Edit: June 13, 2005, 05:59:27 PM by d3v »

Offline Barth

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: [Theme] SMFone
« Reply #277 on: June 13, 2005, 10:33:20 AM »
Hello...
Could you help me to make look forum just like on the pic?
NOW


And i want to make it looks like this



Thanx...

Offline Burpee

  • SMF Friend
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,298
  • Gender: Male
    • Mafan.nl
Re: [Theme] SMFone
« Reply #278 on: June 13, 2005, 11:16:39 AM »
Activate the following option:
Admin -> Curren theme settings -> Enable inline links

Offline Barth

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: [Theme] SMFone
« Reply #279 on: June 13, 2005, 11:47:19 AM »
Thank you Burpee!