Advertisement:

Author Topic: [Theme] SMFone  (Read 410931 times)

Offline mikey_d

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: [Theme] SMFone
« Reply #340 on: August 02, 2005, 05:53:04 PM »
Anyone got the .psd for the buttons lying around? Seems like A.M.A's website is down at the moment :(

The file is called SMFone_buttons.zip

Have some time in my hands and would like to translate 'em to finnish :-)

Offline Burpee

  • SMF Friend
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,298
  • Gender: Male
    • Mafan.nl
Re: [Theme] SMFone
« Reply #341 on: August 02, 2005, 06:13:58 PM »
Added it to the first post as an attachment :)

Offline spirulez

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 61
Re: [Theme] SMFone
« Reply #342 on: August 04, 2005, 04:49:20 AM »
Very nice design ;)

But how to display well from the beginning the days opposite the date in the calendar?
(sorry for my english, I explain with a sample)



Could better we have :

Friday
1

Saturday
2
Sunday
3
Week 15
Monday
4

And so on till the last day, the 28, 29, 30 or 31... ;)
Do you undestrand something about SMF's variables? | Vous comprenez quelque chose aux variables sous SMF ?
Some help please? | Un peu d'aide svp ?
Thanks a lot | Merci beaucoup

Offline ccondrup

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 47
  • Gender: Male
Re: [Theme] SMFone
« Reply #343 on: August 09, 2005, 05:24:50 AM »
This is an amazing theme, and you deserve a lot of props for it! Great work!

I'm using this with a Mambo bridge (from mambohacks.com) - and I'm trying to use SEF-url's (search engine friendly)
This works fine with Classic or default SMF themes, but not with this theme. When using SMFone Blue, this is how the url ends up like:
/Itemid,102/expv,0/action=profile
The equals = symbol at the end there should have been a comma, and if I manually switch it, I'm taken to the correct page.

This happens only for the template_menu(), e.g. the "home, help, search, profile etc"
Is this just a matter of some coding in SMFone template? Maybe it can even be copied from one of the other themes?

Please give some feedback, as I would very much like to use this theme, thank you!

Offline mekacom

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: [Theme] SMFone
« Reply #344 on: August 09, 2005, 10:02:47 AM »
Very nice theme! But is there french button?! Can be useful for guys like me!  ;)

Offline gupp

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 45
  • Gender: Female
    • Natural Aquariums
Re: [Theme] SMFone
« Reply #345 on: August 09, 2005, 09:10:39 PM »
Hi, I just started using smf a few days ago. I moved my site to a new server and it was available, previously I was using and old version of Discus. I also installed your beautiful theme. I'm changing some of the colors in the rest of my site to be more coordinated with it. I hope that's ok. I love the style and curved corners. The green is perfect for my aquarium web pages. :) I just thought I should say something, that you might want to know who was using it. Thank you so much.

Offline TANDIONO.COM

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 251
  • Gender: Male
  • Tandiono.com
    • Tandiono.com
Re: [Theme] SMFone
« Reply #346 on: August 13, 2005, 06:22:40 AM »
How can i add a "Top Bar" something like html for google adsense? thanks
Tandiono.com | Mikess.com | WebsiteForum.net | AudioForum.net | ToysForum.net | GadgetForum.net | ClickBankForum.net | ForumBoards.net | VerySoon.net | ClickBanks.net

Offline m00h

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 74
Re: [Theme] SMFone
« Reply #347 on: August 13, 2005, 06:52:10 AM »
really good job. i'm lovin it :D


/edit






Bug or feature? ;D
« Last Edit: August 13, 2005, 10:17:15 AM by m00h »

Offline Burpee

  • SMF Friend
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,298
  • Gender: Male
    • Mafan.nl
Re: [Theme] SMFone
« Reply #348 on: August 13, 2005, 06:37:00 PM »
You're using the 1.1 Beta. That's a known problem with the calendar template in 1.1 Beta, you'll need to delete "Calendar.template.php" from your SMFOne theme directory to get a working calendar again.

Offline TANDIONO.COM

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 251
  • Gender: Male
  • Tandiono.com
    • Tandiono.com
Re: [Theme] SMFone
« Reply #349 on: August 13, 2005, 07:49:58 PM »
Hi! do you have any Chat icon for SMFone skin?
Tandiono.com | Mikess.com | WebsiteForum.net | AudioForum.net | ToysForum.net | GadgetForum.net | ClickBankForum.net | ForumBoards.net | VerySoon.net | ClickBanks.net

Offline m00h

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 74
Re: [Theme] SMFone
« Reply #350 on: August 14, 2005, 06:35:52 AM »
You're using the 1.1 Beta. That's a known problem with the calendar template in 1.1 Beta, you'll need to delete "Calendar.template.php" from your SMFOne theme directory to get a working calendar again.

OK Thanks. The default calendar is working ;)

Offline thetzfreak

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 99
Re: [Theme] SMFone
« Reply #351 on: August 14, 2005, 11:25:50 AM »
Is this compatible with smf1.1beta3?

Thanks.

Offline forsakenlad

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 7,134
  • Gender: Male
  • aka forsakenlad
    • erenyasarkurt on Facebook
    • erenyasarkurt on LinkedIn
    • @erenyasarkurt on Twitter
Re: [Theme] SMFone
« Reply #352 on: August 14, 2005, 04:59:04 PM »
It is but some issues were reported ;)
Eren "forsakenlad" Ya┼čarkurt
SMF Friend & Former Team Member

Offline ccondrup

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 47
  • Gender: Male
Re: [Theme] SMFone
« Reply #353 on: August 15, 2005, 08:24:49 AM »
A lot of activity in this thread, but I still feel overlooked  :'(
Original problem posted here: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=33352.msg324476#msg324476

Can anyone help me with some pointers, so I can fix it myself?
Can I perhaps copy the default theme menulinks, and paste over this theme's?

Offline Burpee

  • SMF Friend
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,298
  • Gender: Male
    • Mafan.nl
Re: [Theme] SMFone
« Reply #354 on: August 15, 2005, 08:28:02 AM »
I think you could probably post that in the mambo bridge board better.

Offline xenovanis

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 12,988
  • Gender: Female
Re: [Theme] SMFone
« Reply #355 on: August 15, 2005, 08:28:17 AM »
A lot of activity in this thread, but I still feel overlooked  :'(
Original problem posted here: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=33352.msg324476#msg324476

Can anyone help me with some pointers, so I can fix it myself?
Can I perhaps copy the default theme menulinks, and paste over this theme's?

Quote
I'm using this with a Mambo bridge (from mambohacks.com) - ..

Which is in violation with the Simple Machines License.
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results."

Offline ccondrup

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 47
  • Gender: Male
Re: [Theme] SMFone
« Reply #356 on: August 17, 2005, 06:34:37 AM »
Quote
I'm using this with a Mambo bridge (from mambohacks.com) - ..
Which is in violation with the Simple Machines License.
Woah, I had no idea - is this discussed anywhere imparticular? Like, in what way is it violating?
Sad, as that currently is the best bridge out there, SMF is the best forum and Mambo is the best CMS...  :(

Offline cheenamalai

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: [Theme] SMFone
« Reply #357 on: August 19, 2005, 12:36:04 AM »
Where is the skin link? :-\

Offline dtm.exe

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,465
Re: [Theme] SMFone
« Reply #358 on: August 19, 2005, 01:11:28 AM »

Offline Jelte

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: [Theme] SMFone
« Reply #359 on: August 19, 2005, 07:31:47 AM »
I'm using this team with SMF 1.0.5 but somehow the images in the menu aren't displayed.

Have I done something wrong with the installation or is it an smf 1.0.5 compatibly problem?