Advertisement:

Author Topic: [Theme] SMFone  (Read 410959 times)

Offline Burpee

  • SMF Friend
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,298
  • Gender: Male
    • Mafan.nl
Re: [Theme] SMFone
« Reply #120 on: May 02, 2005, 11:18:34 AM »
Added, accidentally saved it to the wrong directory.

Offline xenovanis

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 12,988
  • Gender: Female
Re: [Theme] SMFone
« Reply #121 on: May 02, 2005, 11:31:08 AM »
Added, accidentally saved it to the wrong directory.

Wow, fast respons. Thanks!
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results."

Offline Omar Bazavilvazo

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,619
  • Gender: Male
  • Minna no nihongo...
    • HablaJapones
Re: [Theme] SMFone
« Reply #122 on: May 02, 2005, 11:56:35 AM »
Though I suggest deleting the Calendar.template.php form SMFone, until I port this theme to 1.1 :)

Deleted :)

tnx for the quick responses, A.M.A



Personal Signature:
HablaJapones
http://hablajapones.org
http://hablajapones.org/tutoriales.php

NO me manden PM para soporte o dudas
...Leo los foros como todos...

Offline Burpee

  • SMF Friend
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,298
  • Gender: Male
    • Mafan.nl
Re: SMFOne style effect- help needed
« Reply #123 on: May 02, 2005, 05:46:56 PM »
I think you mean the Boardindex.template.php.
The information you're talking about is contained in the variables $board['posts'] and $board['topics'] in that file.

Offline PopLife

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 336
    • Under Construction
Re: SMFOne style effect- help needed
« Reply #124 on: May 03, 2005, 04:37:46 AM »
Thanks for your help Burpee, and thanks for trying to help me Owdy (I am not very good at explaining things to people!)

Offline PopLife

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 336
    • Under Construction
Re: SMFOne style effect- help needed
« Reply #125 on: May 03, 2005, 05:46:27 AM »
I still can't get the piece of crap working.... If I add the slightest thing, I come up with a template parse error! BoardIndex.template is so complex.... I guess I never did learn php properly

Offline A.M.A

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • ..
Re: SMFOne style effect- help needed
« Reply #126 on: May 03, 2005, 07:06:50 AM »
You need to move the whole row containing the Topics and Posts, or simply adding them directly under the Board's name!
Really sorry .. real life is demanding my full attention .. will be back soon hopefully :)

Offline Miraenda

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 598
  • Gender: Female
  • nihil sunt omnia
    • RatingBar.com - Real Reviews by Regular People
Re: SMFOne style effect- help needed
« Reply #127 on: May 04, 2005, 02:09:08 AM »
It would be good for this to be part of the SMFOne thread itself...what if other people have similar questions and something ends up being rehashed that was covered here simply because this was a separate thread?

Offline A.M.A

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • ..
Re: [Theme] SMFone
« Reply #128 on: May 04, 2005, 03:52:35 AM »
Topics merged.
Really sorry .. real life is demanding my full attention .. will be back soon hopefully :)

Offline Miraenda

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 598
  • Gender: Female
  • nihil sunt omnia
    • RatingBar.com - Real Reviews by Regular People
Re: [Theme] SMFone
« Reply #129 on: May 04, 2005, 03:57:50 AM »
Thanks :)

Offline HEB XI 1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 199
  • Gender: Female
    • HEB XI 1
Re: [Theme] SMFone
« Reply #130 on: May 04, 2005, 09:12:07 AM »
I love this theme ... but I also would rather have a grayscale theme.  Any chance we could get an official version rather than having to grayscale all the images, etc. ?

I'll be working on getting this integrated with my site ... it might take some tweaking, but I think it will be worth it ;)

Offline xd3vilx

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 99
  • Gender: Male
Re: [Theme] SMFone
« Reply #131 on: May 04, 2005, 10:59:49 AM »
 :o the red one is ns...

Offline autorobot.it

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 30
  • autorobot.it
    • Transformers
Re: [Theme] SMFone
« Reply #132 on: May 04, 2005, 11:00:20 AM »
in the log error i have 2 error

8: Undefined index: showhidenoavy
File: /home/httpd/vhosts/autorobot.it/httpdocs/forum/Themes/SMFone_blue/Display.template.php (eval?)
Linea: 265

8: Undefined index: showhidenoavy
File: /home/httpd/vhosts/autorobot.it/httpdocs/forum/Themes/SMFone_blue/Display.template.php (eval?)
Linea: 270


is possibile to correct ?

Code: [Select]
// if there is no avatars ..
if (!empty($settings['show_user_images']) && empty($options['show_no_avatars']) && empty($message['member']['avatar']['image']))
{
if ($settings['showhidenoavy'] == 1)
echo '
<td valign="top" style="overflow: hidden;" class="smalltext">
<div style="width: 80px; height: 80px;"></div>
</td>';
elseif ($settings['showhidenoavy'] == 2)
echo '
<td valign="top" style="overflow: hidden;" class="smalltext">
<img src="', $settings['images_url'], '/re_avatar.gif" alt="No avatar!" />
</td>';
}

}

Offline Omar Bazavilvazo

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,619
  • Gender: Male
  • Minna no nihongo...
    • HablaJapones
Re: [Theme] SMFone
« Reply #133 on: May 04, 2005, 12:06:07 PM »
:o the red one is ns...
ns? what's that?



Personal Signature:
HablaJapones
http://hablajapones.org
http://hablajapones.org/tutoriales.php

NO me manden PM para soporte o dudas
...Leo los foros como todos...

Offline A.M.A

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • ..
Re: [Theme] SMFone
« Reply #134 on: May 04, 2005, 06:53:41 PM »
hebxi1
I'll try to do a gray version.

xd3vilx
Thanks though I do not know what ns stands for :)

vegetagt
Sorry but I cant reproduce that error. Could you please try to test the theme with SMF alone not warped with mk and see if that error still exist.
Really sorry .. real life is demanding my full attention .. will be back soon hopefully :)

Offline Miraenda

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 598
  • Gender: Female
  • nihil sunt omnia
    • RatingBar.com - Real Reviews by Regular People
Re: [Theme] SMFone
« Reply #135 on: May 04, 2005, 07:55:49 PM »
ns = nice I believe. shorthand for an already short word :P

Offline autorobot.it

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 30
  • autorobot.it
    • Transformers
Re: [Theme] SMFone
« Reply #136 on: May 05, 2005, 04:26:56 AM »

vegetagt
Sorry but I cant reproduce that error. Could you please try to test the theme with SMF alone not warped with mk and see if that error still exist.

i receive this error only if i view an topic with an user without avatar..

Offline autorobot.it

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 30
  • autorobot.it
    • Transformers
Re: [Theme] SMFone
« Reply #137 on: May 05, 2005, 04:35:22 AM »
ok i resolved, i remove this:
Code: [Select]
if (!empty($settings['show_user_images']) && empty($options['show_no_avatars']) && empty($message['member']['avatar']['image']))
{
if ($settings['showhidenoavy'] == 1)
echo '
<td valign="top" style="overflow: hidden;" class="smalltext">
<div style="width: 80px; height: 80px;"></div>
</td>';
elseif ($settings['showhidenoavy'] == 2)
echo '
<td valign="top" style="overflow: hidden;" class="smalltext">
<img src="', $settings['images_url'], '/re_avatar.gif" alt="No avatar!" />
</td>';
}

Offline nelweb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: [Theme] SMFone
« Reply #138 on: May 05, 2005, 04:01:29 PM »
This is the best theme I have seen yet.

I am having a problem with the avatars though.  When the forum is accessed via the mambo bridge, the avatars do not show up.  When the forum accessed directly everything seems to be fine.  All settings seem to be fine.  I need for this to work with the mambo bridge.  Any ideas?

Offline xenovanis

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 12,988
  • Gender: Female
Re: [Theme] SMFone
« Reply #139 on: May 05, 2005, 04:15:33 PM »
This is the best theme I have seen yet.

I am having a problem with the avatars though.  When the forum is accessed via the mambo bridge, the avatars do not show up.  When the forum accessed directly everything seems to be fine.  All settings seem to be fine.  I need for this to work with the mambo bridge.  Any ideas?

That's weird. I have no problem seeing the avatars. Have you set your forum wrapped or unwrapped?
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results."