News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Project Snow

Started by Matthew K., January 10, 2010, 03:23:07 AM

Previous topic - Next topic

Arantor

Yet only two posts up you're talking about being late releasing an updated/fixed version...

Matthew K.

Yeah, and I never gave a specific deadline besides "hopefully by Christmas".

Mr.Gunther

Wow...some of you act like you paid for this mod or something.

Hack-King

Quote from: Hack-King on December 21, 2010, 12:00:22 PM
when i installed there was a problem in the Admin.php, so I edited it nd added 'after' the phrase. After installation, i cant access Admin > Configuration > Modification Settings any more. Please help me out!!!
Quote from: Labradoodle-360 on December 21, 2010, 01:57:36 PM
Attach Admin.php please. Also reverse the edit you made.

ATTACHED


sattninja

great mod thanks

does anyone have an idea where to get different characters to use I tried the links a few pages back but cannot get them to copy and paste

thanks
Running Rc4

NanoSector

Quote from: sattninja on December 26, 2010, 09:40:32 PM
great mod thanks

does anyone have an idea where to get different characters to use I tried the links a few pages back but cannot get them to copy and paste

thanks
CTRL + C does the trick.
My Mods / Mod Builder - A tool to easily create mods / Blog
"I've heard from a reliable source that the Answer is 42. But, still no word on what the question is."

sattninja

Quote from: Simple Series on December 27, 2010, 08:51:14 AM
Quote from: sattninja on December 26, 2010, 09:40:32 PM
great mod thanks

does anyone have an idea where to get different characters to use I tried the links a few pages back but cannot get them to copy and paste

thanks
CTRL + C does the trick.

i do that and this is what i get when pasting


which seems fine here but if i paste into the box in the mod it doesn't show the picture just some jibberesh
Running Rc4

NanoSector

Quote from: sattninja on December 27, 2010, 07:05:10 PM
Quote from: Simple Series on December 27, 2010, 08:51:14 AM
Quote from: sattninja on December 26, 2010, 09:40:32 PM
great mod thanks

does anyone have an idea where to get different characters to use I tried the links a few pages back but cannot get them to copy and paste

thanks
CTRL + C does the trick.

i do that and this is what i get when pasting


which seems fine here but if i paste into the box in the mod it doesn't show the picture just some jibberesh
It should work fine if you have UTF-8 languages installed.
My Mods / Mod Builder - A tool to easily create mods / Blog
"I've heard from a reliable source that the Answer is 42. But, still no word on what the question is."

Arantor

QuoteIt should work fine if you have UTF-8 languages installed.

Needs to actually be a UTF-8 forum rather than just installing UTF-8 languages.

NanoSector

Quote from: IncognitoMuse on December 28, 2010, 10:38:33 AM
QuoteIt should work fine if you have UTF-8 languages installed.

Needs to actually be a UTF-8 forum rather than just installing UTF-8 languages.
That too.
My Mods / Mod Builder - A tool to easily create mods / Blog
"I've heard from a reliable source that the Answer is 42. But, still no word on what the question is."

Hack-King

PLEASE HELP ME OUT!!! MY INSTALLATION HAS A PROBLEM ON THE ADMIN.PHP AND I REALLY NEED HELP

Arantor

PLEASE STOP USING BIG LETTERS AND CAPITALS AND MAYBE YOU'LL GET HELP. [/sarcasm]

NanoSector

Quote from: Hack-King on December 28, 2010, 11:10:30 AM
PLEASE HELP ME OUT!!! MY INSTALLATION HAS A PROBLEM ON THE ADMIN.PHP AND I REALLY NEED HELP
ATTACH YOUR ADMIN.PHP!!!! QUICK!!!!!!!!!
My Mods / Mod Builder - A tool to easily create mods / Blog
"I've heard from a reliable source that the Answer is 42. But, still no word on what the question is."

MaXiForum.cz

And now Simple Series team?

NanoSector

Quote from: MaXiForum.cz on December 28, 2010, 11:28:41 AM
And now Simple Series team?
Just call me Yoshi. Give me a moment.
My Mods / Mod Builder - A tool to easily create mods / Blog
"I've heard from a reliable source that the Answer is 42. But, still no word on what the question is."

NanoSector

This should fix the error.

I found a ),), while that must be just ),
My Mods / Mod Builder - A tool to easily create mods / Blog
"I've heard from a reliable source that the Answer is 42. But, still no word on what the question is."

MaXiForum.cz

I am not understand.
It works or not?
It works for me fine!

NanoSector

Quote from: MaXiForum.cz on December 28, 2010, 01:10:57 PM
I am not understand.
It works or not?
It works for me fine!
You asked us to fix your Admin.php...and I did just that :)

Your control panel should work again.

EDIT: Oh wait...Hack-king was the one asking for support...?
Anyway, I fixed a little error in your file too... ;)
My Mods / Mod Builder - A tool to easily create mods / Blog
"I've heard from a reliable source that the Answer is 42. But, still no word on what the question is."

MaXiForum.cz

I am sorry I changed users.
I have answered to the user Hack-King :-)
I fixed it too... :D

sattninja

Quote from: Simple Series team on December 28, 2010, 11:20:21 AM
Quote from: Hack-King on December 28, 2010, 11:10:30 AM
PLEASE HELP ME OUT!!! MY INSTALLATION HAS A PROBLEM ON THE ADMIN.PHP AND I REALLY NEED HELP
ATTACH YOUR ADMIN.PHP!!!! QUICK!!!!!!!!!

Lmao
Running Rc4

Advertisement: