Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

anteprimorac

kucaj u google "htaccess mod_rewrite"
My Mods:
APImage v0.3

Besplatni singlovi, doublovi, listići, ... svih sportova! - BalkanTips

Cola-Coca

Ima li tko da uzme mod "AP Similar Topic" pod svoje ruke i da ga uradi kako treba ?
Link u vezi moda ovdje:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=477156.0

Ante Primorac nakon dosta puta sto je obecao da ce popravit mod i usavrsit ga jucer mi je priznao (privatnim putem) da odustaje od moda na nacin da ga nemisli nikada vise usavrsavat u bolju verziju. Znaci odustaje od moda radi toga ili sto nezna to odradit kako treba (MySQL upiti od baze itd ...) ili stvarno "nema vremena" kako vec govori ima preko pola godine. Mislim za usavrsit ovaj mod da se moze u roku 4 sata a ako covjek nema vremena da izdvoji 4 sata u vise od pola godine s moje tocke gledista ili nezna usavrsit mod ili jednostavno nema volje da ga usavrsi.

U redu , da sada neduzimo, u kratkim crtama, Primorac je odustao od moda ako tko od vas zna usavrsit mod i uzet ga pod svoje ruke bili bi mu jako zahvalni cak bi dobio od mene donaciju.
I LOVE SMF

Branko.

Mala napomena:
Najprije bi morao autor napisati u support temi da odustaje od razvoja i da ga prepušta. Sve drugo može izazvati nepotrebnu zbrku i polemiku.
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

Chupko

Cola-Coca

Quote from: Branko. on March 17, 2013, 09:11:46 AM
Mala napomena:
Najprije bi morao autor napisati u support temi da odustaje od razvoja i da ga prepušta. Sve drugo može izazvati nepotrebnu zbrku i polemiku.

da u pravu si morali bi njega prvo pitat da preda mod oficijalno nekome drugome tko ima volje da ga usavrsi.
I LOVE SMF

anteprimorac

Nemoj bacati ljudima pijesak u oči i iskrivljivati ono što sam ti rekao("MySQL upiti od baze itd ..." buhahaha). Ja kao čovjek od krvi i mesa moram nekako prehraniti sebe i svoju obitelj, stoga mi stvari koje radim za novac imaju veći prioritet od ovih što bih radio za free. A tebi sam rekao cijenu moda za koju bi ja sjeo i odradio ga samo za tebe. Da sam mislio da ne znam napraviti nešto onda to sigurno ne bih ni započinjao raditi.

"Mislim za usavrsit ovaj mod da se moze u roku 4 sata a ako covjek nema vremena da izdvoji 4 sata u vise od pola godine s moje tocke gledista ili nezna usavrsit mod ili jednostavno nema volje da ga usavrsi." - msm da ti imaš više od 4 sata slobodno dnevno tako da što se mene tiče ti možeš sebi prepraviti mod kako ti god odgovara ;)
My Mods:
APImage v0.3

Besplatni singlovi, doublovi, listići, ... svih sportova! - BalkanTips

Cola-Coca

Quote from: anteprimorac on March 18, 2013, 03:42:48 PM
Nemoj bacati ljudima pijesak u oči i iskrivljivati ono što sam ti rekao("MySQL upiti od baze itd ..." buhahaha). Ja kao čovjek od krvi i mesa moram nekako prehraniti sebe i svoju obitelj, stoga mi stvari koje radim za novac imaju veći prioritet od ovih što bih radio za free. A tebi sam rekao cijenu moda za koju bi ja sjeo i odradio ga samo za tebe. Da sam mislio da ne znam napraviti nešto onda to sigurno ne bih ni započinjao raditi.

"Mislim za usavrsit ovaj mod da se moze u roku 4 sata a ako covjek nema vremena da izdvoji 4 sata u vise od pola godine s moje tocke gledista ili nezna usavrsit mod ili jednostavno nema volje da ga usavrsi." - msm da ti imaš više od 4 sata slobodno dnevno tako da što se mene tiče ti možeš sebi prepraviti mod kako ti god odgovara ;)

Tocno imam ali priznajem neznam ja to odradit kako treba.
I LOVE SMF

Skipper.

Onda platiš onom ko zna pa su svi zadovoljni. Ionako si napisao sledeće:
Quote from: steven80 on March 16, 2013, 11:10:11 PM
...Primorac je odustao od moda ako tko od vas zna usavrsit mod i uzet ga pod svoje ruke bili bi mu jako zahvalni cak bi dobio od mene donaciju.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Cola-Coca

Quote from: Skipper. on March 19, 2013, 01:48:42 PM
Onda platiš onom ko zna pa su svi zadovoljni. Ionako si napisao sledeće:
Quote from: steven80 on March 16, 2013, 11:10:11 PM
...Primorac je odustao od moda ako tko od vas zna usavrsit mod i uzet ga pod svoje ruke bili bi mu jako zahvalni cak bi dobio od mene donaciju.

Jedno je platit a drugo je dat donaciju. Kad placas onda netko drugi odlucuje cjenu dok kada davas donaciju doniras tj. svojevoljno davas novac inace promorac me pitao 50 Eura za mod.

Ali nema veze zato postoji "smfsimple" (vidi moj potpis).  ;)
Kada budem imao mod djelim ga sa svima vama i to FREE  ;)
I LOVE SMF

rocknroller

Quote from: steven80 on March 20, 2013, 11:15:10 AM
Ali nema veze zato postoji "smfsimple" (vidi moj potpis).  ;)

:-\ U potpisu je Hosting.. ;)

rocknroller

Što ima novo, nije me dugo bilo tu..

Cola-Coca

Quote from: rocknroller on March 20, 2013, 11:56:27 AM

nije znam da nije a znam manje vise i zasto (hehehe ...) ;)
Ajde ti ovo odradi rockenroll i dobijes od mene donaciju nije velika ali eto.  :)
I LOVE SMF

rocknroller

Quote from: steven80 on March 20, 2013, 12:31:44 PM

Ajde ti ovo odradi rockenroll i dobijes od mene donaciju nije velika ali eto.  :)

Nisam sve pročitao, što ustvari treba raditi modifikacija, i u čemu je problem, koje greške daje?

Svo slobodno vrijeme provodim radeći web stranice za klijente, također pripremamo veliki Logo Off projekt, tako da sam sa vremenom jako kratak.. :P

Cola-Coca

Quote from: rocknroller on March 20, 2013, 12:44:50 PM

Nisam sve pročitao, što ustvari treba raditi modifikacija, i u čemu je problem, koje greške daje?

Svo slobodno vrijeme provodim radeći web stranice za klijente, također pripremamo veliki Logo Off projekt, tako da sam sa vremenom jako kratak.. :P

Pa mod "Similar Topic" kao i od Primorca mod jako lose trazu. Rezultat izlazi na 9 ili 10 mjestu umjesto da izlazi kao najdalje do 5 mjesta.
Evo procitaj ovaj post pa ce ti jasnije bit:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=476015.0
I LOVE SMF

rocknroller

Quote from: steven80 on March 21, 2013, 10:23:10 AM

Pa mod "Similar Topic" kao i od Primorca mod jako lose trazu. Rezultat izlazi na 9 ili 10 mjestu umjesto da izlazi kao najdalje do 5 mjesta.

uh.. nisam na tom djelu SMF koda nikada radio, tako da ne znam koje datoteke niti gdje u bazi podataka su tablice i polja za te značajke.. trajalo bi predugo jer bih trebao prvo naučiti kako što funkcionira.

Ako trebaš što oko tema, na toj domeni sam puno bolji.. :D

Cola-Coca

Quote from: rocknroller on March 21, 2013, 03:51:42 PM
Quote from: steven80 on March 21, 2013, 10:23:10 AM

uh.. nisam na tom djelu SMF koda nikada radio, tako da ne znam koje datoteke niti gdje u bazi podataka su tablice i polja za te značajke.. trajalo bi predugo jer bih trebao prvo naučiti kako što funkcionira.

Ako trebaš što oko tema, na toj domeni sam puno bolji.. :D

Jednom davno sam te pitao preko PM-a u vezi teme da zelim svoju temu itd... rekao si mi tada da to vise ne radis.
Nisam znao da si opet poceo sa radom privatnih tema za osobe.
Inace koliko kosta ?
I LOVE SMF

Skipper.

Quote from: steven80 on March 21, 2013, 04:29:28 PM
Inace koliko kosta ?
Kao na svadbi. Što više daš manje se brukaš  ;D
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

rocknroller

Neki tuguju al mi slavimo, Mandza I Ola Hrvatska - Srbija dva gola. :)

.NoName.

Pozz, imam jedno pitanje   :)

Kada bih se bavio izradom templejta ili celog sajta, kako bi to najlakše prodao ili našao klijenta?

rocknroller

Quote from: NoName123 on March 23, 2013, 06:32:32 AM
Pozz, imam jedno pitanje   :)

Kada bih se bavio izradom templejta ili celog sajta, kako bi to najlakše prodao ili našao klijenta?

Vjerojatno dobrim marketingom i kvalitetom proizvoda.

Advertisement: