• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 27, 2021, 12:56:09 AM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


Problem me packages

Started by Valon Mustafi, January 22, 2011, 03:08:22 PM

Previous topic - Next topic

Valon Mustafi

  Kam nje problem serioz me packages.

  Kam instaluar ne forum pakot per modifikim: 1. Highslide BBCode and Image Viewer,2.  Display Age and Location next to posts, 3. Highslide Image Viewer.

Te pakoja 1. problemi eshte ky: ./Themes/default/index.template.php
Te pakoja e 2. ./Sources/Subs.php dhe ./Themes/default/Display.template.php
  Te pakoja e 3. ./Themes/default/Display.template.php 

Problemi eshte se te njejtat nuk funksionojne. Tani kur marr t'i deinstaloj me thot se ky veprim eshte i rrezikshem.

  Perdori verzionin 1.1.12

  Ju falemnderit per ndihmen!

  Valoni

Poshnjari

z. Valon nuk e kuptoje dhe shume mire problemin tend, por gjithsesi ti cinstaloje paketat por kete beje dhe ne menyre manuale, pra pasi ta kesh cinstaluar do shkoshe ne cdo skeder qe te tregon me te kuqe dhe nga aty do ta besh heqjen ne menyre manuale.

Advertisement: