Advertisement:

Author Topic: Optimus  (Read 178962 times)

Offline infoseeker

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 52
  • Gender: Male
  • hi.
Re: Optimus Brave
« Reply #20 on: August 26, 2011, 12:32:16 PM »
The mod recommended me below robots.txt

User-agent: *
Allow: /$
Allow: /*board*.0$
Allow: /*topic*.0$
Allow: /*rss
Allow: /*sitemap/?xml

But i dont know what i allowing robots in my forum by the line "Allow: /$"

Plz tell me what is the meaning of that line. Is that carrying out any personal content from my forum?

Thanking you.

Offline Bugo

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,479
  • Gender: Male
    • dragomano on GitHub
    • @dragomano on Twitter
    • Russian translations for SMF mods
Re: Optimus Brave
« Reply #21 on: August 26, 2011, 01:14:30 PM »
This line — "Allow: /$" it's a main page (only main page!) of your forum (i.e: http://www.yourforum/).

Offline infoseeker

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 52
  • Gender: Male
  • hi.
Re: Optimus Brave
« Reply #22 on: August 26, 2011, 01:47:23 PM »
Now my doubt cleared.

Thanks for your quick reply.

Wish You All The Best.

Offline infoseeker

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 52
  • Gender: Male
  • hi.
Re: Optimus Brave
« Reply #23 on: September 13, 2011, 04:36:41 AM »
This mode added my homepage's title twice in google search results.
I leaved the index bar blank in optimusbrave settings to show the homepage title one time on google search results. But, nothing is changed. I also uninstalled the mod. But still my homepage title indexed two times in google results. Plz help me. How can i solve this?

Sorry if i giving any trouble to you.
Thanking you.

Offline Bugo

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,479
  • Gender: Male
    • dragomano on GitHub
    • @dragomano on Twitter
    • Russian translations for SMF mods
Re: Optimus Brave
« Reply #24 on: September 13, 2011, 10:21:59 AM »
The mod has no relevance to this situation.
You must to change your forum's title to something other. To do this go to Admin » Configuration » Server Settings » Forum Title => here enter forum name (not adress!) and save settings.

After this you will only have to wait until Google reindex your site.

Offline Bugo

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,479
  • Gender: Male
    • dragomano on GitHub
    • @dragomano on Twitter
    • Russian translations for SMF mods

Offline infoseeker

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 52
  • Gender: Male
  • hi.
Re: Optimus Brave
« Reply #26 on: September 14, 2011, 03:12:26 AM »
Just i reincluded my websit to google. Last time i used optimusbrave1.6.2
Now i installed optimus brave 1.6.4. I Hope that everything will be fine :)

Thanking you.

Offline infoseeker

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 52
  • Gender: Male
  • hi.
Re: Optimus Brave
« Reply #27 on: September 18, 2011, 09:54:25 PM »

Thanks Bugo.
All my problem is happened by my meta tags. Now every thing is fine.
The new version of optimusbrave is very nice. The recommended format of robots.txt is ultimate.

Thanks a lot for creating this mod

Below iam giving some useful links for our smf users to check their website's strength, and errors.

The below website can help you to create website's meta tags. dont use refresh page meta tag. Because, the meta tag is related with spam problems.

http://www.onlinemetatag.com

The below website can analyze your website's meta description.

http://www.submitexpress.com/analyzer/

Thats all. :)
Thanking you.

Offline tectonny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 289
    • Tectonny Eletronica
Re: Optimus Brave
« Reply #28 on: October 06, 2011, 01:40:31 PM »
I like this mod, but would take the keys of the number, looks like this {1} could contain just the number 1.

Offline Bugo

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,479
  • Gender: Male
    • dragomano on GitHub
    • @dragomano on Twitter
    • Russian translations for SMF mods
Re: Optimus Brave
« Reply #29 on: October 06, 2011, 02:52:08 PM »
What do you mean?

Offline tectonny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 289
    • Tectonny Eletronica
Re: Optimus Brave
« Reply #30 on: October 06, 2011, 03:22:46 PM »
Here's the link the title, appears on page {1} instead of just one page:

http://www.tectonny.com/forum/apoio-tecnico/

Offline Bugo

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,479
  • Gender: Male
    • dragomano on GitHub
    • @dragomano on Twitter
    • Russian translations for SMF mods
Re: Optimus Brave
« Reply #31 on: October 06, 2011, 03:32:46 PM »
And what? Look at page 2, 3 etc — you'll see {2}, {3} etc. If you don't want see page number, remove
Code: [Select]
[#]from topic/board title templates in Optimus settings.
If you don't want see { and } symbols — it's another question... :)

Offline tectonny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 289
    • Tectonny Eletronica
Re: Optimus Brave
« Reply #32 on: October 06, 2011, 03:52:25 PM »
I do not want to see the symbols, I see only the number without the {}.

Offline Bugo

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,479
  • Gender: Male
    • dragomano on GitHub
    • @dragomano on Twitter
    • Russian translations for SMF mods
Re: Optimus Brave
« Reply #33 on: October 06, 2011, 03:55:02 PM »
Well, I'll add this feature in the next release.

Offline tectonny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 289
    • Tectonny Eletronica
Re: Optimus Brave
« Reply #34 on: October 06, 2011, 04:07:24 PM »
Okay.

Offline Bugo

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,479
  • Gender: Male
    • dragomano on GitHub
    • @dragomano on Twitter
    • Russian translations for SMF mods
Re: Optimus Brave
« Reply #35 on: October 08, 2011, 12:11:55 PM »
Ok, try new version.

Offline tectonny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 289
    • Tectonny Eletronica
Re: Optimus Brave
« Reply #36 on: October 08, 2011, 02:52:45 PM »
Updated, but not decided what I wanted, now we can choose a fixed number to page, but the account appears brace ({}), what I wanted is not the key appears ({}) ... Only the page number alone.

Offline infoseeker

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 52
  • Gender: Male
  • hi.
Re: Optimus Brave
« Reply #37 on: October 09, 2011, 11:13:36 AM »
I do not want to see the symbols, I see only the number without the {}.

I hope that this mod may solve your problem

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=3052

But, i did not test it. Try this mod yourself with optimus.

Thanking you.
« Last Edit: October 09, 2011, 11:18:00 AM by infoseeker »

Offline Bugo

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,479
  • Gender: Male
    • dragomano on GitHub
    • @dragomano on Twitter
    • Russian translations for SMF mods
Re: Optimus Brave
« Reply #38 on: October 09, 2011, 01:46:36 PM »
This problem has been resolved.
There is option "Template of current page number", where you can enter any template. By example: {number}, or number, or [number] etc ("number" - constant).

Offline tectonny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 289
    • Tectonny Eletronica
Re: Optimus Brave
« Reply #39 on: October 09, 2011, 06:42:17 PM »
The problem is that if we use the fixed number will appear on all pages with the same number.