Prezentare obligatorie

Started by 60kell, May 27, 2013, 04:20:32 PM

Previous topic - Next topic

60kell

Va salut,
numele meu este Viorel, folosesc versiunea SMF 2.0.4 si doresc sa aflu daca pot seta pentru toti useri sa se prezinte obligatoriu pe forum, inainte de oricare postare.
Multumesc!
BlogRulote [nofollow]

Relyana

Buna Viorel!

Nu mi-e foarte clar ce vrei sa spui. Din mesajul tau se poate presupune ca ei pot posta si fara sa se autentifice, ceea ce este posibil daca ai acordat vizitatorilor permisiunea de a posta pe forum. Poti clarifica te rog?

60kell

Buna seara,
in primul rand multumesc pentru promptitudinea raspunsului, iar ca si clarificare vreau sa spun ca acei useri care se inscriu pe forum, inainte de a posta un articol, sa fie obligati sa se prezinte in sectiunea "Sa facem cunostinta", de exemplu.
Multumesc inca odata!
BlogRulote [nofollow]

Relyana

Exista cateva metode prin care poti obtine ceea ce iti doresti folosind optiunile implicite ale SMF:

1) Poti aloca permisiuni grupurilor de utilizatori in functie de numarul de mesaje postate. Permisiunile pot fi setate atat per grup de utilizatori, cat si si per sectiune/sectiuni.

Grupul "A" de exemplu poate include toti membrii forumului care nu au postat niciun mesaj. Grupul "B" poate include toti membrii forumului avand mai mult de 1 sau x (decizia iti apartine) mesaje postate.

Administrare » Membri » Grupuri de utilizatori > in partea de jos la Grupuri bazate pe numărul de mesaje postate da click fie pe Modifică pentru a edita numarul de mesaje alocat unui grup existent fie pe [Adăugaţi un grup] pentru a crea un nou grup bazat pe numarul de mesaje postate.

Grupului "A" i se poate acorda permisiunea de a accesa doar sectiunea "Sa facem cunostinta", iar grupului "B" i se poate acorda permisiunea de a accesa mai multe sectiuni.

2) In cazul in care creezi chiar tu noi conturi de utilizatori poti selecta un grup primar de utilizatori caruia ii poti seta in prealabil permisiunea de a accesa doar sectiunea "Sa facem cunostinta"
Membri » Înregistrare  » Setări »  Înregistrează Un Membru Nou > alege din lista derulanta Grup Primar de Utilizatori:

60kell

BlogRulote [nofollow]

Advertisement: