Advertisement:

Author Topic: Exodus  (Read 41383 times)

Offline Daniiel

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 78
  • Gender: Male
    • SMFTricks on GitHub
    • SMFTricks
Exodus
« on: August 15, 2015, 09:47:32 PM »
Link to the theme




Theme by Daniiel. Designed by Raphisio



  • HTML5 & Bootstrap v3.3.4
  • FontAwesome v4.4.0
  • Responsive theme
  • Custom copyright
  • Social icons






Demo: http://demo.smftricks.com/index.php

Offline Livaco

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 165
  • Gender: Male
  • Just Unbanned :o
    • Livaco_pert on GitHub
    • @Livaco on Twitter
Re: Exodus
« Reply #1 on: August 16, 2015, 11:25:59 AM »
Good Job, I'm Installing The Theme As We Speak!

Offline zkynk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Exodus
« Reply #2 on: August 16, 2015, 04:02:27 PM »
I really like this template so much but i see a big problem on template. When anybody login there are links in empty places on the left side of user avatar. Can you fix this @Daniiel ??

« Last Edit: August 16, 2015, 05:19:24 PM by Kindred »

Offline DavidMcRazy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Exodus
« Reply #3 on: August 21, 2015, 01:28:38 AM »
Hey, I installed the theme too, and I've noticed a problem, where if someone tries to access the forum from his iPhone or any mobile device, the logo isn't centered, can you fix this? Or is it intentional and I can change it ? @Daniiel
Screenshot of the problem:
 
« Last Edit: August 21, 2015, 01:59:46 AM by DavidMcRazy »

Offline ElRaffo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 50
Re: Exodus
« Reply #4 on: September 01, 2015, 07:35:05 AM »
Hi, I have a problem after installing the theme EXODUS, the mobile version is incomplete, so I would know how to make the desktop version for the mobile

Desktop Version:


Mobile Version:


Please, help me.

Offline Irisado

  • Doc Coordinator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 9,096
  • Soñando debajo del arco iris
Re: Exodus
« Reply #5 on: September 01, 2015, 07:41:14 AM »
I've merged your topic into the support topic for this theme.  For future reference, please remember that requests for help with specific themes or mods should be posted in the support topic for that theme or mod.
Soñando con una playa donde brilla el sol, un arco iris ilumina el cielo, y el mar espejea iridescentemente

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 55,239
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Exodus
« Reply #6 on: September 01, 2015, 09:07:34 AM »
for the record, the "mobile" view is exactly as it is intended to be.
Traditionally, in a responsive design, the smaller the screen gets, the fewer contents are actually displayed --   so the mobile/phone view will have only the basic things needed to work through the forum...

there is no "desktop version" or "mobile version"
it is all controlled by CSS based on the WIDTH of the screen that is calling for display.

If you want something that display identically on mobile and desktop, then I suggest that you install theme that is NOT flagged as "responsive"
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline Portugal

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 179
Re: Exodus
« Reply #7 on: September 09, 2015, 10:11:51 AM »
Hi all,

Im trying this excelent theme, after instal it on a tester forum i see some space empty and if possibile i want to try to insert on that empty space something, some information, like a banner (Ads) or some kind of space to include the NEWS of the forum, is that possibile?
See the attatched image to better understanding of my point of view.


Thanks in advance

Offline Casa Grande

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 49
  • Gender: Male
Re: Exodus
« Reply #8 on: September 12, 2015, 08:14:16 AM »
Love this theme!  Some of my users are using IE11 and having a problem with the scrollbar showing up on one line comments only.  See attached image.

Any ideas on how to fix this?

Offline jslay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Exodus
« Reply #9 on: September 13, 2015, 03:32:15 AM »
Having issues where the user cannot select 'Remember Me' from the Login tab in the top left as it does not exist.

Offline Casa Grande

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 49
  • Gender: Male
Re: Exodus
« Reply #10 on: September 13, 2015, 09:35:38 AM »
Having issues where the user cannot select 'Remember Me' from the Login tab in the top left as it does not exist.

That's an easy fix.  This is how I added that function to the quick login.  Open up the index.template.php and find

Code: [Select]
<input type="password" name="passwrd" size="10" class="input_password" placeholder="', $txt['password'], '" /><input type="submit" value="" />
After it, add this
Code: [Select]
<span><font style="color: #fff; text-transform: uppercase; font-weight: lighter;font-size: 12px;">Want to Stay Logged In?&nbsp;</font></span><input type="checkbox" name="cookieneverexp" class="input_check" onclick="this.form.cookielength.disabled = this.checked;">
That's what I did.  My coding might be a little sloppy, but it works.




Offline helyea

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 28
  • Gender: Male
  • Le Cortex ♥
    • https://www.facebook.com/PremiumHotel on Facebook
    • @TheChopo22 on Twitter
    • Helyea
Re: Exodus
« Reply #11 on: September 13, 2015, 09:45:01 AM »
How can i change the colors of this bars?


Offline Livaco

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 165
  • Gender: Male
  • Just Unbanned :o
    • Livaco_pert on GitHub
    • @Livaco on Twitter
Re: Exodus
« Reply #12 on: September 14, 2015, 01:36:56 PM »
How can i change the colors of this bars?


The IMG fixed:

Offline justinguru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Exodus
« Reply #13 on: September 17, 2015, 11:02:13 PM »
please daniel your theme is very nice but i have an issue sa facebook integration .. wen i install the sa facebook plugin in your reseller and exodus  themes i get
/Display.template.php   test failed  then i see add before and replace .. what do i do

Offline justinguru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Exodus
« Reply #14 on: September 17, 2015, 11:04:35 PM »
please is it possible to put my logo in that apace above the the menu instead of that small logo space

Offline Daniiel

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 78
  • Gender: Male
    • SMFTricks on GitHub
    • SMFTricks
Re: Exodus
« Reply #15 on: September 19, 2015, 05:25:41 PM »
please daniel your theme is very nice but i have an issue sa facebook integration .. wen i install the sa facebook plugin in your reseller and exodus  themes i get
/Display.template.php   test failed  then i see add before and replace .. what do i do
Well you have to follow the parse of the mod:
Display.template.php
Search:
Code: [Select]
// Maybe we can approve it, maybe we should?
if ($message['can_approve'])
Add before:
Code: [Select]
if (class_exists('SAFacebookhooks')) {
echo
SAFacebookhooks::facebook_showPub(
array(
'subject' => $message['subject'],
'body' => $message['body'],
'href' => $message['href'],
'isPost' => true,
)
);
}

Search:
Code: [Select]
if ($message['can_approve'] || $context['can_reply'] || $message['can_modify'] || $message['can_remove'] || $context['can_split'] || $context['can_restore_msg'])
Replace with:
Code: [Select]
if (!empty($context['show_publish_button']) && !$context['user']['is_logged'] || !empty($context['show_publish_button']) && $context['user']['is_logged'] || $message['can_approve'] || $context['can_reply'] || $message['can_modify'] || $message['can_remove'] || $context['can_split'] || $context['can_restore_msg'])
please is it possible to put my logo in that apace above the the menu instead of that small logo space
index.template.php
Search:
Code: [Select]
<div id="logo"><a href="', $scripturl, '"><img src="' , !empty($context['header_logo_url_html_safe']) ? $context['header_logo_url_html_safe'] : $settings['images_url'] . '/logo.png' , '" alt="' . $context['forum_name'] . '" /></a></div>
</div>
<header>';

Replace with:
Code: [Select]
</div>
<header>
<div id="logo"><a href="', $scripturl, '"><img src="' , !empty($context['header_logo_url_html_safe']) ? $context['header_logo_url_html_safe'] : $settings['images_url'] . '/logo.png' , '" alt="' . $context['forum_name'] . '" /></a></div>';

index.css
Code: [Select]
Search:
Code: [Select]
#logo img
{
position: absolute;
right: 0;
left: 0;
margin: 0 auto;
max-height: 60px;
}
Replace with:
Code: [Select]
@media (min-width: 768px)
{
#logo img
{
float: left;
}
}

How can i change the colors of this bars?


Index.css
Search:
Code: [Select]
.navbar-default
{
background-color: #FFF;
-webkit-box-shadow: 0 6px 12px rgba(0, 0, 0, .075);
box-shadow: 0 4px 10px rgba(0, 0, 0, .075);
border-radius: 0 0 0 0;
margin-bottom: 0;
}
And change background-color: #FFF;

Search:
Code: [Select]
.breadcrumb
{
background-color: #FFF;
-webkit-box-shadow: 0 6px 12px rgba(0, 0, 0, .075);
box-shadow: 0 4px 10px rgba(0, 0, 0, .075);
border-radius: 0 0 5px 5px;
margin: 0 15px 20px;
}
And change background-color: #FFF;

Love this theme!  Some of my users are using IE11 and having a problem with the scrollbar showing up on one line comments only.  See attached image.

Any ideas on how to fix this?
Try with this:
Index.css
Search:
Code: [Select]
.post, .personalmessage
{
overflow: auto;
line-height: 1.4em;
padding: 0.1em 0;
}
Replace with:
Code: [Select]
.post, .personalmessage
{
overflow: hidden;
line-height: 1.4em;
padding: 0.1em 0;
}

Hi all,

Im trying this excelent theme, after instal it on a tester forum i see some space empty and if possibile i want to try to insert on that empty space something, some information, like a banner (Ads) or some kind of space to include the NEWS of the forum, is that possibile?
See the attatched image to better understanding of my point of view.


Thanks in advance
Do this:
index.template.php
Search:
Code: [Select]
<header>'; Replace with:
Code: [Select]
<header>
<div class="col-md-6">
Content
</div>';
You only have to change "Content" for what you want, for example, if you want to add news, use this:
Code: [Select]
<header>';
// Show a random news item? (or you could pick one from news_lines...)
if (!empty($settings['enable_news']))
echo '
<div class="col-md-6 text-left">
<h2>', $txt['news'], '</h2>
<p>', $context['random_news_line'], '</p>
</div>';

I really like this template so much but i see a big problem on template. When anybody login there are links in empty places on the left side of user avatar. Can you fix this @Daniiel ??


This is for everyone who uses the theme
Index.template.php
Code: [Select]
Search:
[code] if($context['user']['is_logged'])
{
echo'
<img class="avatar img-circle img-thumbnail floatright" src="', !empty($context['user']['avatar']['href']) ? $context['user']['avatar']['href'] : $settings['images_url']. '/noavatar.png' ,'" alt="*" />
<a class="h4" href="', $scripturl , '?action=profile">', $context['user']['name'], '</a>
<a href="', $scripturl, '?action=profile;area=forumprofile">', $txt['forumprofile'], '</a>
<a href="', $scripturl, '?action=profile;area=account">', $txt['account'], '</a>
<a href="', $scripturl, '?action=unread">', $txt['unread_topics_visit'], '</a>
<a href="', $scripturl, '?action=unreadreplies">', $txt['unread_replies'], '</a>';
// Is the forum in maintenance mode?
if ($context['in_maintenance'] && $context['user']['is_admin'])
echo '
<div class="h5">', $txt['maintain_mode_on'], '</div>';
// Are there any members waiting for approval?
if (!empty($context['unapproved_members']))
echo '
<div class="h5">', $context['unapproved_members'] == 1 ? $txt['approve_thereis'] : $txt['approve_thereare'], ' <a href="', $scripturl, '?action=admin;area=viewmembers;sa=browse;type=approve">', $context['unapproved_members'] == 1 ? $txt['approve_member'] : $context['unapproved_members'] . ' ' . $txt['approve_members'], '</a> ', $txt['approve_members_waiting'], '</div>';
if (!empty($context['open_mod_reports']) && $context['show_open_reports'])
echo '
<div class="h5"><a href="', $scripturl, '?action=moderate;area=reports">', sprintf($txt['mod_reports_waiting'], $context['open_mod_reports']), '</a></div>';
}
[/code]
Replace with:
Code: [Select]
if($context['user']['is_logged'])
{
echo'
<div class="user">
<img class="avatar img-circle img-thumbnail floatright" src="', !empty($context['user']['avatar']['href']) ? $context['user']['avatar']['href'] : $settings['images_url']. '/noavatar.png' ,'" alt="*" />
<a class="h4" href="', $scripturl , '?action=profile">', $context['user']['name'], '</a>
<a href="', $scripturl, '?action=profile;area=forumprofile">', $txt['forumprofile'], '</a>
<a href="', $scripturl, '?action=profile;area=account">', $txt['account'], '</a>
<a href="', $scripturl, '?action=unread">', $txt['unread_topics_visit'], '</a>
<a href="', $scripturl, '?action=unreadreplies">', $txt['unread_replies'], '</a>';
// Is the forum in maintenance mode?
if ($context['in_maintenance'] && $context['user']['is_admin'])
echo '
<div class="h5">', $txt['maintain_mode_on'], '</div>';
// Are there any members waiting for approval?
if (!empty($context['unapproved_members']))
echo '
<div class="h5">', $context['unapproved_members'] == 1 ? $txt['approve_thereis'] : $txt['approve_thereare'], ' <a href="', $scripturl, '?action=admin;area=viewmembers;sa=browse;type=approve">', $context['unapproved_members'] == 1 ? $txt['approve_member'] : $context['unapproved_members'] . ' ' . $txt['approve_members'], '</a> ', $txt['approve_members_waiting'], '</div>';
if (!empty($context['open_mod_reports']) && $context['show_open_reports'])
echo '
<div class="h5"><a href="', $scripturl, '?action=moderate;area=reports">', sprintf($txt['mod_reports_waiting'], $context['open_mod_reports']), '</a></div>';
echo'
</div>';
}
Index.css
Add to the end:
Code: [Select]
div.user
{
width: 33.3%;
float: right;
}
« Last Edit: September 19, 2015, 06:04:35 PM by Daniiel »

Offline Portugal

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 179
Re: Exodus
« Reply #16 on: September 20, 2015, 12:11:52 PM »
Thanks Daniiel you made a excelent job, well for the master all is easy :) very thanks, it worked for me as a charm :)

Thanks

Offline jslay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Exodus
« Reply #17 on: September 21, 2015, 06:37:52 PM »
Having issues where the user cannot select 'Remember Me' from the Login tab in the top left as it does not exist.

That's an easy fix.  This is how I added that function to the quick login.  Open up the index.template.php and find

Code: [Select]
<input type="password" name="passwrd" size="10" class="input_password" placeholder="', $txt['password'], '" /><input type="submit" value="" />
After it, add this
Code: [Select]
<span><font style="color: #fff; text-transform: uppercase; font-weight: lighter;font-size: 12px;">Want to Stay Logged In?&nbsp;</font></span><input type="checkbox" name="cookieneverexp" class="input_check" onclick="this.form.cookielength.disabled = this.checked;">
That's what I did.  My coding might be a little sloppy, but it works.

Awesome man, thank you so much!!!

Offline stucki

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 48
Re: Exodus
« Reply #18 on: September 23, 2015, 12:59:30 AM »
Nice theme, but on problem. On the smf info center function last Topic dont work. Can you fix it please. 

Offline stucki

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 48
Re: Exodus
« Reply #19 on: September 25, 2015, 02:57:52 AM »
In the menu, I added a few tabs. in responsive mode, these tabs are not visible. How can this be fixed?

Thank you