Advertisement:

Author Topic: SMF 2.0.14 problem after upgrade  (Read 1000 times)

Offline exp1969

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
SMF 2.0.14 problem after upgrade
« on: May 25, 2017, 10:22:02 AM »
Hi,

I've upgraded my forum to the latest version and now I'm having some unusal problems. Hope you can help me.

for example, If I wrote :" test  test"

I'm getting this:

test
/>
/>test
/>
/>

My forum is now full of those "/>"

I'm using custom theme. Any clues?

thanks!

Offline d3vcho

  • Sempiterno
  • Lead Localizer
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,378
  • Gender: Male
    • frandominguez03 on GitHub
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #1 on: May 25, 2017, 10:35:36 AM »
Does that happen in the default SMF theme as well?

"Greeting Death as an old friend, they departed this life as equals."

Offline exp1969

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #2 on: May 25, 2017, 10:43:34 AM »
Yes, the same thing..

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,511
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #3 on: May 25, 2017, 11:47:29 AM »
Do you have any smileys with a blank (or space character) code as their trigger?

Offline exp1969

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #4 on: May 25, 2017, 12:07:53 PM »
No I don't..

If I open new topic and just wrote " test" in two rows, I'm getting that sign..

test
/>
/>test
/>
/>


Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 52,502
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #5 on: May 25, 2017, 12:10:18 PM »
are you using the WYSIWYSG editor?

Offline exp1969

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #6 on: May 25, 2017, 12:14:40 PM »
Nope, it's disabled

I've restored all files including database to previous version, but the problem is still here.. ???

anyone know what's going on, could it be server related?

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 59,344
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #7 on: May 25, 2017, 12:27:43 PM »
It looks like you made some manual edit at sone point... And did the edit incorrectly
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,511
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #8 on: May 25, 2017, 01:25:32 PM »
Can you link to a topic that shows this?

Offline exp1969

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #9 on: May 25, 2017, 01:38:18 PM »
Every single topic have this issue..

Offline Steve

  • Freak
  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,501
  • Gender: Male
  • I have not yet begun to procrastinate.
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #10 on: May 25, 2017, 04:53:57 PM »
Can you link to a topic that shows this?
Online Manual

Please do not PM me for support.

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 59,344
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #11 on: May 25, 2017, 06:06:40 PM »
It looks like you made some manual edit at some point... And did the edit incorrectly


Likely the broken edit is in Display.template.php
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline exp1969

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #12 on: May 26, 2017, 07:07:57 AM »
Just to let you know, the problem was in this setting:



I've disabled it and now it's OK.. although no custom smileys

thanks everyone for your help!

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 52,502
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #13 on: May 26, 2017, 07:20:38 AM »
then the issue is with one of the codes you have defined for your custom simileys.

Offline exp1969

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #14 on: May 26, 2017, 07:21:59 AM »
Yes, but it was working for 10 years like that..until yesterday.

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,511
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #15 on: May 26, 2017, 07:33:00 AM »
What version were you previously on, prior to upgrade?

Offline exp1969

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: SMF 2.0.14 problem after upgrade
« Reply #16 on: May 26, 2017, 07:35:17 AM »
2.0.13 and I'm still on it right now.. I had to restore complete backup and it wasn't working.
something went wrong with one of those codes, not sure why but at least the forum is working as it should right now.

I'm staying at 2.0.13 :D