Advertisement:

Author Topic: https forum  (Read 1210 times)

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #20 on: January 09, 2018, 12:53:27 PM »
Yes I believe that will work.

Offline xena1997

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 532
Re: https forum
« Reply #21 on: January 09, 2018, 02:21:13 PM »
friend the icons I have arranged and work
but https does not work
helpme

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #22 on: January 09, 2018, 02:42:48 PM »
Is your forum hidden from guests?

I can't see to check what you've done.

Offline xena1997

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 532
Re: https forum
« Reply #23 on: January 09, 2018, 02:44:03 PM »
ok bro

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #24 on: January 09, 2018, 02:47:30 PM »
You've almost got it all done, but using the browser tools (which you also have) I can see two image calls which haven't been converted.



They appear to be off-site so check to see if you actually need these images at all.

Offline xena1997

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 532
Re: https forum
« Reply #25 on: January 09, 2018, 02:49:53 PM »
good was the old domain
how can i remove?

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #26 on: January 09, 2018, 03:11:37 PM »
Do you have a chat system/mod installed, such as SaChat?

Offline xena1997

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 532
Re: https forum
« Reply #27 on: January 09, 2018, 03:14:27 PM »
yes I have that mod sachat that was on the old domain and then they moved me all over the new domain and now and it works on the new domain
Do I have to uninstall the mod and reinstall it?

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #28 on: January 09, 2018, 03:20:56 PM »
Can you go to the SaChat configuration page and look at the settings in there? See if some features of your old domain still exist, and change/remove them.

I don't know anything about SaChat so can't direct you with any more detail.


Offline xena1997

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 532
Re: https forum
« Reply #29 on: January 09, 2018, 03:26:46 PM »
There is nothing in the sachat settings
can I uninstall it and remove the folder from cpanel?
then do a new installation?

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #30 on: January 09, 2018, 03:27:58 PM »
There's nothing to stop you uninstalling then reinstalling SaChat if you wish. Not sure if it will resolve those two "old" image links. Try it.

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #31 on: January 09, 2018, 03:31:39 PM »
I just tried registering on your forum and it appears you have aggressive antispam controls which aren't working too well  ::) ::) ::)


Offline xena1997

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 532
Re: https forum
« Reply #32 on: January 09, 2018, 03:39:33 PM »
bro work


Registration Successful




Thank you for registering. You will receive an email soon with a link to activate your account. If you don't receive an email after some time, check your spam folder


please bro try again

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #33 on: January 09, 2018, 03:45:47 PM »
No need for me to do that now.

Your two rogue images are coming from your database table {db_prefix}2sichat_barlinks

Did you uninstall/reinstall yet?

Offline xena1997

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 532
Re: https forum
« Reply #34 on: January 09, 2018, 03:50:54 PM »
no friend, I was waiting for you to tell me what to do
I uninstall the mod and delete sachat folder from cpanel and install the mod again?

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #35 on: January 09, 2018, 03:51:54 PM »
Just uninstall then reinstall. Don't delete anything.

Make sure you are installing v1.0a1

Offline xena1997

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 532
Re: https forum
« Reply #36 on: January 09, 2018, 04:04:29 PM »
the leggend very thanks super work

https yes

https://crackingeurope.eu/index.php

do you still have problems registering with the forum?

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #37 on: January 09, 2018, 04:09:34 PM »
Quote from: xena1997
do you still have problems registering with the forum?

Glad it's all now working.

I wanted an account to see if there might be any other "non guest" devices that might show up as insecure, but now I see you are fully https so I no longer need that.

All you now need to do is sort out your multiple footer entry issue. Start another thread for that if you need help.

In bocca al lupo!

Offline xena1997

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 532
Re: https forum
« Reply #38 on: January 09, 2018, 04:13:54 PM »
I did not understand the problem you told me

All you now need to do is sort out your multiple footer entry issue. Start another thread for that if you need help.

sei italiano?

Offline Shambles

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,209
  • Gender: Male
    • i30 Owners Club
Re: https forum
« Reply #39 on: January 09, 2018, 04:17:00 PM »
You have multiple footer entries, most likely due to duplicated installation of a mod.

If you need help clearing it up, start another thread :)