Advertisement:

Author Topic: Kush më ndihmon?  (Read 16924 times)

Offline albin

 • Newbie
 • *
 • Posts: 9
Kush më ndihmon?
« on: December 29, 2016, 05:24:25 AM »
Kam forumin SMF 1.1.21 dhe pë anëtarët e rinj kam vendos që përmes emailit të aktivizohen ... deri para disa ditësh ka funksionuar mirë por tani nuk funksionon dmth anëtari që regjistrohet admin e aprovon dhe i dërgohet nga sistemi një email ku duhet te aprovoj por ky email nuk dërgohet... pastaj kur e humb paswoedit kërkon një të ri tregon se u dërhua por emaili nuk dërgohet në anjë dosje te emailit... Kam provu  të instaloj edhe një forum test  dhe aty nuk ka ndonjë përparim pozitiv;njejt si në forumin qe e përdor për vizitorët...
Mund të më  jap dikush ndonjë këshillë për këtë Problem?
Ju faleminderit!

Offline Poshnjari

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 122
  • GreekNeaTech on Facebook
  • @GreekNeaCom on Twitter
  • Free Full Software
Re: Kush më ndihmon?
« Reply #1 on: January 12, 2018, 05:47:55 AM »
E ke rregulluar problemin?

Offline albin

 • Newbie
 • *
 • Posts: 9
Re: Kush më ndihmon?
« Reply #2 on: October 14, 2018, 02:34:29 PM »
E ke rregulluar problemin?
Ju faleminderit ! Po e kam rregulluar!