News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Googlebot & Spiders Mod--Arama Motoru ve Botlar Turkce

Started by KraL, June 02, 2006, 06:32:03 PM

Previous topic - Next topic

M e L a n C h O L y

Herşey Paylaşmak içindir.. Bilgi'de Bunlardan Biridir. Paylaşımcı Olalım. Bilgiyi Mezara mı Götüreceksiniz..

SenSa

Quote from: cometgs on July 29, 2006, 08:29:33 PM
Bu paketin düzenlemeye çalıştığı bazı dosyalar yazılabilir değil. FTP kullanarak bunları değiştirmeniz gerekiyor.
550 forum: The system cannot find the file specified.
arkadaslar ben hicbir paket goruntuleyemiyorum bu hata nedir bilgilendirirseniz sevinirim
Dostum dosyaların chmod izinlerini ayarlamanı istio aç ftp'ni hallet ;)
ιƒ ι'м кιℓℓє∂ ву тнє qυєѕтισηѕ ℓιкє α ¢αη¢єя.. тнєη ι'ℓℓ вє вυяιє∂ ιη тнє ѕιℓєη¢є σƒ тнє αηѕωєя..

KraL

10UR

TuXie

hakanc

ne işe yarıyor birisi açıklayabilir  mi tam anlıyamadım da  :'(

Menpower

sitene giren arama motorlarının spider dediğimiz siteni kendi motorları için taradığı botların belli ip numaraları olduğu için, bu ip numaralarını baz alarak forumda sana online olup olmadığını gösteren bir eklentidir.

Bunun RC3 için olanı yok mu?

KraL

Rc3 için yok galiba Rc3 de Çalışmıyor sanırım denemedim ama Çalışmıyorsa Uyarlamaya Çalışırım ama Bu aralar Çok yogunum elimden geldigi kadar yarıdım cı olmaya calıyorum Sadece 2 Mod Uyarladım Son Konular Msj ları Düzenli Halde Gösterme Bide Mesaj Önizlemesi Rc3 için bunları hazırladım şimdilik

SenSa

KRal linkleri nerede kardeş ben göremedim forumda koydun mu? :(
ιƒ ι'м кιℓℓє∂ ву тнє qυєѕтισηѕ ℓιкє α ¢αη¢єя.. тнєη ι'ℓℓ вє вυяιє∂ ιη тнє ѕιℓєη¢є σƒ тнє αηѕωєя..

osenmer

RexBrave

KraL

Rc3 için farklı sürüm Cıktı V2 şeklinde onu kurmanızı öneririm bu modun Rc3 için olanıda olcak sanırım onuda bırakırım

Meric

Quoteİsmi Sürüm 
1. Ad Managment 2.0  [ Uygula ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
2. Country Flags 1.0   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
3. Hide Post 1.0.7  [ Uygula ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
4. Arama Motoru ve Botlar 1.0 Turkce  [ Dosyaları Listele ] [ Sil ]

uygulayacagim ama uygula linki yok.. modu silip yeniden yukleyince uyguguladiktan sonrada verilen hata su.

Kurulum Eylemleri
Yapılacak yükleme işlemleri: "Arama Motoru ve Botlar":
Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı! 

bu sekilde hata veriyor..

SMF 1.1 RC3 kullaniyorum..

tesekkurler.

KraL

Rc3 e Uygun Olan Eklendi ilk Sayfada Kaanogluna Teşekkürler Bu Mod İçin

sertan

Quote from: KRaL on September 17, 2006, 08:47:30 AM
Rc3 e Uygun Olan Eklendi ilk Sayfada Kaanogluna Teşekkürler Bu Mod İçin

rc3 için indirip kurdum ancak sorun çıkartıyor modu kurduktan sonra admin panelinden forum seçeneklerine girilmiyor beyaz bi ekran oluyor tıklayınca ama modu kaldrdıktan sonra tekrar forum seçeneklerine tıklıyorum bu sefer sorunsuz girilşiyor bu şekilde 2,3 defa denedim modu her kurmamda giriş yapılmıyor kaldırdığımda ise düzeliyor bu modu birdaha gözden geçirirseniz sevinirim yada başka arama motoru modu varsa linki verirseniz sevinirim yanlız rc3 için olması gerekiyor..
www.benimteknolojim.com/forum

Yardımcı olmak, güzel şeyler yapmak hoş ;)

Meric

ben yukledim modu fakat forum seceneklerinde gorunmuyor.. dilermc temasini default tema ile degistirdim yukledigim modlar bu nedenle gorunmuyor olabilirmi acaba? mantik olarak he dilbermc ha default tema degisen bir sey yok yani forum sorunsuz calisiyor fakat modlarin bazilarini kabul etmiyor.. manuel yaptigim modlarin hepsi calisiyor ama otomatikler calismiyor..

DeadNote.net

ya herşey güzel tamamda... bunu otomatik kurdum default ta calısıo.. temam helios multi.. tema dosyalarını manuel kurdum.. ama boardindex.template yi manuel kurunca hata verio :S onuda yapsam modu kurucam default ta baktım calısıo.. ama helios'un boardindex.templatesine kuramadım :S kurdum da hata verio.. yardımmm ltfenn! bu arada mod için tşkk

izmirli_

Quote from: DeadNote.net on October 15, 2006, 01:31:47 PM
ya herşey güzel tamamda... bunu otomatik kurdum default ta calısıo.. temam helios multi.. tema dosyalarını manuel kurdum.. ama boardindex.template yi manuel kurunca hata verio :S onuda yapsam modu kurucam default ta baktım calısıo.. ama helios'un boardindex.templatesine kuramadım :S kurdum da hata verio.. yardımmm ltfenn! bu arada mod için tşkk

php kodlarında hata yapıyosundur...

Advertisement: