Sitemap Türkçeleştirildi! Buyrun İndirin.

Started by VolSOFT, June 06, 2006, 09:42:43 AM

Previous topic - Next topic

STRONGHOLD

Dostum Öncelikle Eline Sağlık. Kurdum ve sorunsuzca çalışıyor. Ama bunun yararı nedir?  :) Sitemizin indexlenmesine yardımcımı oluyor?

VolSOFT

Quote from: STRONGHOLD on June 07, 2006, 04:12:23 AM
Dostum Öncelikle Eline Sağlık. Kurdum ve sorunsuzca çalışıyor. Ama bunun yararı nedir?  :) Sitemizin indexlenmesine yardımcımı oluyor?
Google senin siteni taramaya geldiği zaman bu yarattığın şey sayesinde konuların yerini daha çabuk buluyor ve senin googlede aranan kelimelerde çıkmana yardımcı oluyor. İleride google hakkında geniş bir döküman yazacağım onu okursan daha çok seversin bu sitemapi :)

Punisher01

Elinize SAglık ya kurdum 4 dörtlü calışdı  :D

alpsi

QuoteNotice: Undefined index: TPortal in /home/alper4/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 213

Notice: Undefined index: TPortal in /home/alper4/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 241

Ana Sayfa   
Notice: Undefined index: TPortal_front_type in /home/alper4/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 597
FORUM  Yardım  Ara  Profil  Kişisel Mesajlar  Üyeler  Çıkış   
Notice: Undefined index: TPortal in /home/alper4/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 680

Notice: Undefined index: TPortal in /home/alper4/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 682

Notice: Undefined index: TPortal in /home/alper4/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 410

bu hatalar tinyportaldan kaynaklanıyo herhalde başka bi sebebi olabilirmi ?

VolSOFT

Hatalara dikkat edersen tiny portaldan kaynaklandığını görebilirsin. fakat bunu mk portalda çalıştığını gördüm heralde ep ey bir düzenlemeden geçmiş site :(

alpsi

İsmi Sürüm 
1. Googlebot & Spiders Mod 1.0.5   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
2. Thank You Mod 1.01   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
3. Create Topic on Report to Moderator 0.2   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
4. SMF Shoutbox 1.04   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
5. SMF 1.0.7 / 1.1 RC2 Update 1.0   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
6. sonkonular 1.0   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
7. Hide Tag 1.18   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
8. PJIRC Integrated Chat Mod 2.0   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
9. msndalgasi1.0 1.0   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
10. Enchanced post template 1.0   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
11. Hos Geldiniz Modu 1.0   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
12. Sudoku for SMF 1.0   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
13. Image File Upload 1.3 1.3   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 
14. Hide Tag 1.18   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 

bayağı bi modifikasyon yaptığım kesin
smf de çoğu şeyi yapmayı başardım ama bu sayfaların uzantısını htmlye çevirmeyi başaramadım. mesela adam bi konuya tıklıyo forum-topic14.html diye nasıl yapılıyo bunu bilen varmı ???

VolSOFT

o dediğin sadece apache sunucularında olur. sanırım seninkide apache değil. sitemapın çalışmama sebebi ise. tiny portal ve bu kadar mod kullanmandan kaynaklansa gerek :) çoğumuz smf forumunda çalıştırdık bunu

KraL

Arkadaslar Saolsun Volsoft Arkadasımız Modun turkçeleştirilmesini yapmıs Ben İngilizcesini Kullanıyordum Bu sekilde iyi oldu  ;)

Yuklemek İçin Dosyayı İndirin Zipin İçerisindeki Sitemap Klasörünü Pc nize Alın Daha Sonra da Ftp İle
Giriş Yaptıktan Sonra

www.sitenizinadi.com Yani Anadizine Forum Kurulu İse Direk Public_html İçerisine masaüstündeki sitemap klasörünü atınız

eger forumunuz sunucu içeisinde bi klasörde kurulu ise
örn:
www.Sitenizinadi.com/smf
www.Sitenizinadi.com/forum

Yapacagınız www.Sitenizinadi.com/... hangi klasörde forum Kurulu ise Onun İçerisine Atcaksınız

Klasörün İçeriisine Atcanız Kısacası Forum Un oldugu Dizine Atcanız

forum Dosyaları Yoksa direk Anadizine Atarsanız SSI Hatası Alırsınız

Daha Sonra da anasayfada Volsoft Arkadasımızın Gösterdigi Sekilde İndex.template.Php İye Ekleme Yapın

sempoo

saol volsoft ellerıne saglık bu arad sıten ıyı olmus bunuda solımm

the architect

Template Parse Error!
It seems something has gone sour on the forum with the template system. This problem should only be temporary, so please come back later and try again. If you continue to see this message, please contact the administrator.

You can also try refreshing this page.

', theme_copyright(), ' <a href="http://www.forumtepe.com/forum/sitemap">Sitemap</a>

neden olabilir acaba
www.forumtepe.com
smf 1.1rc2
theme: safmc
gallery:Coppermine Photo Gallery

1.    SMF 1.0.7 / 1.1 RC2 Update    1.0    
2.    Board Viewers    0.6    
3.    Member Color Link    1.87    
5.    KarmaUltimate    1.0.0    
6.    PM Spy    1.0.2    
7.    KarmaUltimate yama    1.0.0    
8.    SMF Arcade    1.3.

yepyeniforum

arkadaşlar bu sitemap ı bneim yapmama gerek varmı şayet google içinse ben sitemi açalı 34 gün oldu ve şu linkte benim sitemle ilgi çıkıyor tamamı bu ne analmda yani sitem sizce indexleniyormu google tarafından bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum saygılar...

http://www.google.com/search?q=allinurl:www.yepyeniforum.com+site:yepyeniforum.com&hl=tr&lr=&start=0&sa=N

www.sitearabul.com   / toplist
www.sitearabul.com/pr   / google pr ve index sinizi ölçer

hhhhhhh

valla bende gurdum ama lang klösörü ile dil langin içindekini attım klösör atılmıyordu oldumu olmadımı bilmiyorum :)

VolSOFT

Quote from: sempoo on June 08, 2006, 02:31:50 PM
saol volsoft ellerıne saglık bu arad sıten ıyı olmus bunuda solımm
Teşekkür ederim.

Quote from: the architect on June 08, 2006, 07:03:12 PM
Template Parse Error!
It seems something has gone sour on the forum with the template system. This problem should only be temporary, so please come back later and try again. If you continue to see this message, please contact the administrator.

You can also try refreshing this page.

', theme_copyright(), ' <a href="http://www.forumtepe.com/forum/sitemap">Sitemap</a>

neden olabilir acaba
index.template.php dosyasında yanlış işlem yaptın. index.template.php dosyasını ziple bana bir şekilde gönder. Sana yapıp vereceğim.

Quote from: yepyeniforum on June 08, 2006, 07:48:38 PM
arkadaşlar bu sitemap ı bneim yapmama gerek varmı şayet google içinse ben sitemi açalı 34 gün oldu ve şu linkte benim sitemle ilgi çıkıyor tamamı bu ne analmda yani sitem sizce indexleniyormu google tarafından bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum saygılar...

http://www.google.com/search?q=allinurl:www.yepyeniforum.com+site:yepyeniforum.com&hl=tr&lr=&start=0&sa=N
Arkadaş sanırım bu iş sana hayırlı geldi. http://www.yourcache.com adresine girerek kendi siteni yaz ve "check" butonuna tıkla. sanırım 8 jun. da eklemişsin bu siteyi bu gün 9 jun ve tam 65 tane indexin var. git gide ilerleyebilirsin. hayırlı olsun ;)

Quote from: BAHADIR on June 08, 2006, 11:06:11 PM
valla bende gurdum ama lang klösörü ile dil langin içindekini attım klösör atılmıyordu oldumu olmadımı bilmiyorum :)
Kontrol etmek için sitene girdim fakat göremedim. yükledikten sonra siteni ziyaret etmeme izin verirsen kontrol ederim. hiç bir dosya ile oynamadan anlatılanları yap tamamdır zaten

yepyeniforum

ben hiç birşey yüklemedim ama sadece normal sitemep yaptım browserime attım ve googleye tanıttım acaba bunuda yapmama gerek varmı  yani benim sitem şuanda indexleniyormu ?

VolSOFT

http://www.yourcache.com/

If you have any wishes or questions concerning
our service work, please, send us your comment.

Kısımına girerek. siteni yazarak taramasını bekle bu hemen birden taramaz. beklemen lazım. bir süre.

yepyeniforum

çıkıyor 65 adet de bu indexleniyor anlamına mı geliyor sence kusura bakma ben pek anlamıyorumda ;)

VolSOFT

evet evet hızla indexlenmeye başladın hayırlı olsun ;)

ozan411

Notice: Undefined index: TPortal in /home/moruqor/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 213

Notice: Undefined index: TPortal in /home/moruqor/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 241

Notice: Undefined index: TPortal in /home/moruqor/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 715

Notice: Undefined index: TPortal in /home/moruqor/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 717

Notice: Undefined index: TPortal in /home/moruqor/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 405

Notice: Undefined index: TPortal in /home/moruqor/public_html/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 415

bu hataları verdi nasıl düzelte bilirim bunu acaba ?

hhhhhhh

VolSOFT  

manuel olarak kurmaya çalışıyorum ftp kullanmasını bilmediğim için hosttan yapıyorum
.htaccess   yüklenmiyor diğerleri yüklendi?

last19

Bu modun orijinal başlığında 20 sayfa kadar yazı var ve hepsini okudum. Bunları başlık sahibi arkadaş ilk mesajına eklerse çok iyi olur.

Tiny Portal kullananlar için bu mod işe yaramaz.
Ben sitemaps klasörüne atmak istemiyorum. Direk forum klasörüne atcam diyenler, yani SSI hatası ile karşılaşanlar:

sitemaps.php açın

require_once('../SSI.php');

Bu kodu

require_once('SSI.php');

olarak değiştirin ;)

Advertisement: