News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Sitemap Türkçeleştirildi! Buyrun İndirin.

Started by VolSOFT, June 06, 2006, 09:42:43 AM

Previous topic - Next topic

nacar

Bu modun güvenlik riski varmıdır arkadaşlar...

Daha kurmadan yorum yapıyorum ama kusura bakmayın.

İlk sayfadaki resimdeki public_html yi görünce aklıma geldi de.

Bilgili arkadaşların bizleri bilgilendirmesini rica ederim.

Saygılar...
Nejdet ACAR
NacarX

VolSOFT

Quote from: nacar on June 09, 2006, 07:43:51 AM
Bu modun güvenlik riski varmıdır arkadaşlar...

Daha kurmadan yorum yapıyorum ama kusura bakmayın.

İlk sayfadaki resimdeki public_html yi görünce aklıma geldi de.

Bilgili arkadaşların bizleri bilgilendirmesini rica ederim.

Saygılar...
Hiç bir güvenlik açığı söz konusu değil. özelliklerinden birisi sql tabanlı çalışmamasıdır. ve herhangibir bağlantı ayarı yoktur. fakat her dosyada olduğu gibi burdaki dosyalardada CHMOD ayarlarına dikkat et.onlar zaten ayapılandırılmıştır sen anlatılanlardakini yap okdur. ;)

nacar

Hiçbir ayar yapmadan anlatılanı yaptım çalıştı, sorun yok...

Konuda bilgisini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla.
Nejdet ACAR
NacarX

sempoo

yaw su google a sıtemapı nasıl gosterce orda htt://www.siteninismi/sitemap.xml uzantılı bı dosya ıstıyo ama tabı daogal olarak bulamıyo cunku bızım yukledıgımız ıse sitemap.php bunu nasıl cozebılırız .bide bı yerlerde okumustum kenıd otomatık olarak sitemap.xml dosyaıs olusturuyo dıye dogrumu sımdıden tassekkurler

Kapadokyalı

Quote from: VolSOFT on June 09, 2006, 05:10:44 AM
evet evet hızla indexlenmeye başladın hayırlı olsun ;)

Öncelikle mod için teşekkürler arkadaşım. Kurulum tamam, konuların ancak bir kısmı listelendi.
Diğer arkadaşların da dediği gibi .html uzantılı sayfa linlkleri çalışmıyor.

Tam olarak çalışan bir örnek: http://www.iddaaportali.com/sitemap/

Bu sorunun çözümünü bekliyoruz...

yavuz

bende tamamı boş çıkıyo sorun nedir biri söyleyebilirmi rica etsem

nestb

ya bu sitemap windows serverlerde calısmıyormus calısıyorsa nasıl? cunku suan sayfa 0 sayfa 1 altalta sıralı olan linkler bos gozukuyor yardımcı olurmusunuz

VolSOFT

Arkadaşlar Sorunlarınız Genellikle Bunlar ve Cevapları.

Sitemapdaki Sayfa1,2,3 gibi linklere tıkladığınızda Not Found Diyor.
   Doğaldır. Çünkü hostcularınız kısmı şeyleri engellediği için bu özelliği kullanamıyorsunuz.

.html Görüntülenmesini İstiyorsan Admin Panelinden URL (html) özelliğini açmalısınız. Eğer açtıysanız ve bu çalışmıyorsa demekki hostunuz apache server kullanmıyor. Bunun için çalışmıyordur.

nestb arkadaş windows serverlardada çalışmamasının sebebi yine apacheden kaynaklanan durumlar olabilir.

Bu script SMF için Standart olarak ayarlanmış host ayarlarında çalışır.
SSI.php dosyasında eklemeler ve değişiklikler yaparsanız çalışmayabilir.

nestb

butun herseyi denedim ama cıx gene calısmadı bu scprit i windows server için ayarlamanız mumkunmu?

Sindorf

.htaccess kullanıyorsa Windows sunucuları unutun arkadaşlar... .htaccess dosyaları apache sistemleri için özel dosyalardır (hatta ayar dosyalarıdır). Windows sunucularda çalışmaz.

hhhhhhh

son 10 konu kısmımda
Son 10 Konu

Warning: template_main_below(./SSI.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\hshome\keyiffor\keyifforum.com\Sources\Load.php(1608) : eval()'d code on line 400

Warning: template_main_below(./SSI.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\hshome\keyiffor\keyifforum.com\Sources\Load.php(1608) : eval()'d code on line 400

Warning: template_main_below(): Failed opening './SSI.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in C:\hshome\keyiffor\keyifforum.com\Sources\Load.php(1608) : eval()'d code on line 400

-  Bütün Media Playerler Burda..(Media Players!!)

-  VideoCharge Pro v3.4.3.28 (Video to Gif!)

-  kördüğüm(dance wersiyon)

-  ebru yaşar-yeşillenirim

-  hakan taşıyan-acı hayat beyaz gülüm

-  size bi soru???

-  *Maili hacklenen arkadaşlara*

-  Laik Paşa: 'Cumhuriyet tehdit altında' (Paşam bunlar çoktan eskidi)

-  İSRAİLİN SALDIRILARI KASITLI BİR POLİTİKA...

-  Sagopa kajmer-Download

bu çıkıyor www.keyifforum.com/sitemap

Sindorf

SSI.php /sitemap/ dizininde olmadığından olabilir mi sorun? Kodlamada bir düzenleme olması lazım. Mesela ../SSI.php gibi bir düzenleme SSI.php yolunda (path) ...

Tabii o bölümü nasıl yaptığını bilmediğimden, kesin bir şey yazamıyorum...

hhhhhhh

Dostum arkadaşımızın anlattığının aynısını yaptım vede zıp dosyadakilerini aynen yükledim index.template.phpyide yaptım SSI.php buna ne yapacağım onu anlamadım SSI.php onuda sitemap klösörünemi upload edeceğim kızma yannış anladıysam bilmediğimden sordum :)

Sindorf

Quote from: BAHADIR on June 14, 2006, 06:19:47 PM
SSI.php onuda sitemap klösörünemi upload edeceğim

Dene bakalım... pek işe yarayacağını zannetmiyorum ama...

Quote from: BAHADIR on June 14, 2006, 06:19:47 PM
Dostum arkadaşımızın anlattığının aynısını yaptım vede zıp dosyadakilerini aynen yükledim index.template.phpyide yaptım

Bunu yaptığını zaten anladım... foruma sonradan eklediğin sağ kolon işi bozuyor zaten....

Sindorf

Quote from: BAHADIR on June 14, 2006, 06:27:57 PM
canım benim oldu ;)

Güzel... ama SSI.php güncellemelerinde sitemap içindekini güncellemeyi de unutma...

Forumlarimiz.com

www.sicaksohbet.org Sohbet Siteniz/ www.sohbetcok.com Düzeyli Sohbet Siteniz....  Msn İfadeleri www.msndiyari.com
www.forumlarimiz.com Forum Siteniz
www.bilmeceler.org  ilk forum bilmece :)

Web Donanim

benimki sayfanın en altında çıkmıyor en altında çıkması için ne yapmalıyım sitemap yazısının

solskajer

yaw arkadaşlar aklıma bişii geldi bu sitemaps olayı için arkadaşa çok teşekkür ederim öncelikle..

şimdi siteye giriş yaptığımızda avatarın yanında çıkan "Yeni Gönderilen Mesajları Göster." isimli link i ziyretçiler için görünür bi şekilde yaparsak aynı şey olmasmı benimki sadece bi fikir.

artı ben kurdum mod u ve tiny portal kullanıyorum tiny den kaynaklanan bazı sorunlar çıktı ama konular görünüyor ve yeni konular ekleniyor basıları boş daha önce eklenen konulardan..

tinyden kaynaklanan hata mesajlarını nasıl hallederiz ne yapmak gerekiyor

Hata mesajları bu şekilde :
Notice: Undefined index: TPortal in /var/www/vhosts/trakyaforum.com/httpdocs/forum/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 422

VolSOFT

Quote from: Web Donanim on June 15, 2006, 03:47:54 AM
benimki sayfanın en altında çıkmıyor en altında çıkması için ne yapmalıyım sitemap yazısının
Anlatılanları tam olarak yap çıkar. Fakat sen yanlış eklemişsin. www.siteniz.com/sitemap olarak index.template.php dosyasına eklemişsiniz o siteniz.com olacağına senin siten olacak :) yani http://www.forumlarimiz.com/sitemap/ bu şekilde onu düzeltirsen ii olur.
Quote from: solskajer on June 15, 2006, 07:58:29 AM
yaw arkadaşlar aklıma bişii geldi bu sitemaps olayı için arkadaşa çok teşekkür ederim öncelikle..

şimdi siteye giriş yaptığımızda avatarın yanında çıkan "Yeni Gönderilen Mesajları Göster." isimli link i ziyretçiler için görünür bi şekilde yaparsak aynı şey olmasmı benimki sadece bi fikir.

artı ben kurdum mod u ve tiny portal kullanıyorum tiny den kaynaklanan bazı sorunlar çıktı ama konular görünüyor ve yeni konular ekleniyor basıları boş daha önce eklenen konulardan..

tinyden kaynaklanan hata mesajlarını nasıl hallederiz ne yapmak gerekiyor

Hata mesajları bu şekilde :
Notice: Undefined index: TPortal in /var/www/vhosts/trakyaforum.com/httpdocs/forum/Sources/Load.php(1607) : eval()'d code on line 422
Arkadaş hatanı önceden bi kaç arkadaş daha yaşadı. Bu sadece SMF Board için çalışır. Tiny Kurduğunuz zaman Sources dosyalarında çok değişiklik oluyor. Script Tinye göre yazılmadı. Fakat dediğin o yöntem işe yarayabilir. Ki zaten farklı bir mantık değil. eğer sen ziyaretcilere geçiş izni verirsen o tür bişey oluyor. onun için o kadar bir değişiklik yok.

Advertisement: