Advertisement:

Author Topic: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi  (Read 215768 times)

Offline ahmet_gd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 375
  • Gender: Male
    • Dijital Grup
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #20 on: August 21, 2006, 09:00:27 AM »
Bende bir soru sorayım peki arkadaşlar ben bu 1. yolla sayfa oluşturdum peki buna ulaşabilmek için nasıl yani ulaşabilmek için derken orada değiştirme yerleri yapmak isitiom onun için sadece admin girsin isitiom modsettings.php yede bi yere linki verrim oradan admin geçiş yapar ama www.siteadi.com/index.php?action=radyo şeklinde ya işte buna giriş yaparken admin şifresi sorun diyorum nasıl yapabilirim acaba ??
www.dijitalgrup.org Hepinizi Bekleriz.


2 Modifikasyonum:

Msn Durumu 1.0 : Msn Durumunuzu Forumda Gösterir (1.1RC2)
Arka Fon Müziği  : Kullanıcı İstediği Müziği Kendi Profiline Girildiği Anda Çalırmasını Sağlar (1.1RC2)

Önemli:ahmet_0734@hotmail Olarak Kullandığım Adresi Artık Kullanmıyorum. Elektromster@dijitalgrup.org 'u Kullanıyorum.

Offline Elmacik

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,276
  • Gender: Male
  • = Human Draft =
    • IT Store
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #21 on: August 21, 2006, 11:46:35 AM »
Admin şifresi mi?
Yani sadece adminler mi radyo dinleyebilecek? :)
Yoksa action=radyo sayfasında ayarlar mı var?
Eğer öyle ise basit bir şekilde şunu yapabilirsin;
if ($context['user']['is_admin'])
Home of Elmacik

Offline oaslan23

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 30
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #22 on: August 23, 2006, 07:28:41 AM »
Deneyeim 1 saol

Offline ahmet_gd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 375
  • Gender: Male
    • Dijital Grup
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #23 on: August 23, 2006, 09:36:19 AM »
Admin şifresi mi?
Yani sadece adminler mi radyo dinleyebilecek? :)
Yoksa action=radyo sayfasında ayarlar mı var?
Eğer öyle ise basit bir şekilde şunu yapabilirsin;
if ($context['user']['is_admin'])
bu kodu nereye koyacam istediğim radyo dinleme değilde buradan yönetim koycam mesela admine tııklayınca şifre soruyo ya onun gibi sadece adminler erişbilsin bu kod o işe mi yarıyo nereye koyacm tam olarak söylerseniz
« Last Edit: September 15, 2006, 04:31:41 AM by ahmet_gd »
www.dijitalgrup.org Hepinizi Bekleriz.


2 Modifikasyonum:

Msn Durumu 1.0 : Msn Durumunuzu Forumda Gösterir (1.1RC2)
Arka Fon Müziği  : Kullanıcı İstediği Müziği Kendi Profiline Girildiği Anda Çalırmasını Sağlar (1.1RC2)

Önemli:ahmet_0734@hotmail Olarak Kullandığım Adresi Artık Kullanmıyorum. Elektromster@dijitalgrup.org 'u Kullanıyorum.

Offline oLgan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 208
  • Gender: Male
    • Nerde kalmıştık?
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #24 on: August 25, 2006, 12:08:38 PM »
Quote
Bu arada radyo sayfasındaki bir kişi, "Kimler Online" listesinde, "Radyo dinliyor" şeklinde görünecektir.

peki biz anasayfada şukadar kişi radyo dinliyor şeklinde nasıl yapabiliriz ?
P e s i m i s t     z 0 m b i e
http://nerdekalmistik.com

Offline burajan

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 29
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #25 on: August 26, 2006, 05:27:32 PM »
Admin şifresi mi?
Yani sadece adminler mi radyo dinleyebilecek? :)
Yoksa action=radyo sayfasında ayarlar mı var?
Eğer öyle ise basit bir şekilde şunu yapabilirsin;
if ($context['user']['is_admin'])
bu kod admin için ben bu sayfaya üyelerin girmemesi istiyorsam nasıl yapmalıyım

Offline husmen73 (Gulhin)

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,687
  • Gender: Male
  • Bana ulaşmak için lütfen e-posta gönderin.
    • Gülhin İnternet
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #26 on: August 27, 2006, 11:06:30 AM »
Türkçe Çeviri Modifikasyonu var bende. Isterseniz kullan1n

http://smfturk.net/forum/index.php?action=dlattach;topic=301.0;attach=72
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

Offline oLgan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 208
  • Gender: Male
    • Nerde kalmıştık?
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #27 on: August 27, 2006, 06:40:42 PM »
Quote
Bu arada radyo sayfasındaki bir kişi, "Kimler Online" listesinde, "Radyo dinliyor" şeklinde görünecektir.

peki biz anasayfada şukadar kişi radyo dinliyor şeklinde nasıl yapabiliriz ?

şu soruma acil bir cevap alsam güzel olacaktı :)
P e s i m i s t     z 0 m b i e
http://nerdekalmistik.com

Offline oLgan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 208
  • Gender: Male
    • Nerde kalmıştık?
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #28 on: August 28, 2006, 08:20:39 AM »
ya flood olcak ama gerçekten lazım :( .. bir chat modu vardı anasayfada kaç kişi chat yapıyor gösteriyordu onu bulsam koda bakacaktım ama onuda bulamadım  :'(
P e s i m i s t     z 0 m b i e
http://nerdekalmistik.com

Offline mcmadrap

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 108
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #29 on: August 30, 2006, 07:39:11 AM »
Notice: Undefined index: ad_management_index_above in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/sarayozukoyu/forum/smf/Sources/Load.php(1627) : eval()'d code on line 354
         Ana Sayfa         Admin    Profil    Kişisel Mesajlar    Takvim    Üyeler    Yardım    Ara    Çıkış    İLETİŞİM    

Notice: Undefined index: ad_management_index_below in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/sarayozukoyu/forum/smf/Sources/Load.php(1627) : eval()'d code on line 361

bu şekilde çıkıyor nasıl düzelteceğim.

resim.php olarak ayarladım

Offline Elmacik

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,276
  • Gender: Male
  • = Human Draft =
    • IT Store
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #30 on: September 01, 2006, 02:47:41 AM »
@oLgan, nasıl olacağını şu anda ben de bilemiyorum. Çünkü dosyalara bakmam, kodları incelemem gerekiyor buna zamanım yok :(
@mcmadrap, sen nasıl bir kod koydun o dosyaya?
Home of Elmacik

Offline mcmadrap

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 108
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #31 on: September 01, 2006, 06:32:29 AM »
Böyle hata alıyorum

Notice: Undefined index: ad_management_index_above in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/sarayozukoyu/forum/smf/Sources/Load.php(1627) : eval()'d code on line 354
 

Notice: Undefined index: ad_management_index_below in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/sarayozukoyu/forum/smf/Sources/Load.php(1627) : eval()'d code on line 361

http://sarayozukoyu.sa.funpic.de/forum/smf/radyo.php

Offline HayalTurk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 180
  • Gender: Male
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #32 on: September 09, 2006, 08:58:37 AM »
Merhaba ben kendime bir giriş sayfası yaptım ama ilk defa yaptığım için yanlışım var mı diye buraya koyuyorum eğer yanlışım var ise bana yardımcı olursanız sevinirim.Mkportal+smf kullanıyorum...

Quote
<?php

$ssi_layers = array('main');
$ssi_theme = 'TEMA_NO'; // 1.

include("/http://www.siteadi.com/giris.php"); //

echo '

Sitemize Hoşgeldiniz..!Giriş Yapmak İçin Tıklayınız...

';

/* /

ssi_shutdown();

?>

Offline mcmadrap

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 108
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #33 on: September 10, 2006, 05:04:16 AM »

@mcmadrap, sen nasıl bir kod koydun o dosyaya?


kodlar burada:
Code: [Select]
<?php

$ssi_layers 
= array('main');
$ssi_theme '01'// Buraya, radyo sayfasi görüntülenirken kullanilmasini istediginiz temanin sizin sitenizde kurulum sira numarasini yazacaksiniz. Örnegin varsayilan tema için 1 girebilirsiniz.

include("/usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/sarayozukoyu/forum/smf/SSI.php"); // Buraya da forumun dosya yolunu yazin. Yönetim panelindeki Temalar ve Görünüm bilgilerinden forumun dosya yolunu ögrenebilirsiniz.

echo '

<iframe style="WIDTH: 713px; HEIGHT: 501px" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=183764" width="640" height="480"></iframe>



'
;

/* Yukariya koydugumuz kodlarin içinde tek tirnak isareti ( ' ) varsa, önlerine mutlaka ters bölü ( \ ) koyuyoruz.
Yoksa PHP hatasi aliyoruz - Template Parse Error. */

ssi_shutdown();

?>


Offline HayalTurk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 180
  • Gender: Male
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #34 on: September 10, 2006, 05:30:28 AM »
Ya sağol ama burda bir sürü adres var ben ise sade iki parça yazı yazacağım...

Offline ay_danscisi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 402
  • Gender: Male
  • Çoban
    • Bilge Turist
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #35 on: September 13, 2006, 01:19:12 PM »
Merhaba ben kendime bir giriş sayfası yaptım ama ilk defa yaptığım için yanlışım var mı diye buraya koyuyorum eğer yanlışım var ise bana yardımcı olursanız sevinirim.Mkportal+smf kullanıyorum...

Quote
<?php

$ssi_layers = array('main');
$ssi_theme = 'TEMA_NO'; // 1.

include("/http://www.siteadi.com/giris.php"); //

echo '

Sitemize Hoşgeldiniz..!Giriş Yapmak İçin Tıklayınız...

';

/* /

ssi_shutdown();

?>
Arkadaşım mkportalda bu şekilde çalışmaz.
http://mkportal.gen.tr/forum/index.php?topic=119.0

Offline HayalTurk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 180
  • Gender: Male
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #36 on: September 13, 2006, 03:13:20 PM »
Bu kadar zor mu bu soru bilen yok mu acaba diye içimden geçiyor bazen...

Offline stratovarios

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 34
  • Gender: Male
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #37 on: September 14, 2006, 02:06:38 PM »
Arkadaşlar rc3 te de geçerli değil mi bunlar rc2 de 1. yol ile sohbeti çalıştırmıştım rc3 te olmuyor aynısını yapıyorum ama sonuç alamadım bir türlü. Ne yapmam gerekli bilen var mı acaba?

Offline ahmet_gd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 375
  • Gender: Male
    • Dijital Grup
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #38 on: September 15, 2006, 04:33:45 AM »
Admin şifresi mi?
Yani sadece adminler mi radyo dinleyebilecek? :)
Yoksa action=radyo sayfasında ayarlar mı var?
Eğer öyle ise basit bir şekilde şunu yapabilirsin;
if ($context['user']['is_admin'])
bu kodu nereye koyacam istediğim radyo dinleme değilde buradan yönetim koycam mesela admine tııklayınca şifre soruyo ya onun gibi sadece adminler erişbilsin bu kod o işe mi yarıyo nereye koyacm tam olarak söylerseniz

bide bunu yazacm die diğer mesajımı editlemişim :s
www.dijitalgrup.org Hepinizi Bekleriz.


2 Modifikasyonum:

Msn Durumu 1.0 : Msn Durumunuzu Forumda Gösterir (1.1RC2)
Arka Fon Müziği  : Kullanıcı İstediği Müziği Kendi Profiline Girildiği Anda Çalırmasını Sağlar (1.1RC2)

Önemli:ahmet_0734@hotmail Olarak Kullandığım Adresi Artık Kullanmıyorum. Elektromster@dijitalgrup.org 'u Kullanıyorum.

Offline fedai

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi
« Reply #39 on: October 11, 2006, 07:54:52 AM »

İkinci yol:
.
.
.
.
..


Yalnız artık kimler online listesinde görünmez radyo dinleyen kişiler.

peki bunun bi çaresi yokmu