Advertisement:

Author Topic: SMF Trader System  (Read 258823 times)

Offline SMFHacks.com Team

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 409
    • smfhacks on Facebook
    • @smfhacks on Twitter
    • SMFHacks.com
Re: SMF Trader System
« Reply #720 on: October 18, 2018, 12:14:11 AM »
Update!

2.0
+Improved SMF 2.0 style in some areas of the trader system.
+Listing is now shown on the detail page if you have SMF Classifieds installed.
+Listing Title now shown above short comment if you have SMF Classifieds installed.
+Buyer/Seller now in bold on trader feedback listing page
!Better support for UTF8 characters SMF 2.0
!Fixed an issue with sometimes allowing the same SMF Classifieds listing to be allowed to be rated twice.
Disclaimer: SMFHacks.com Team is not affiliated with the SMF Team or the SimpleMachines NPO.

http://ForumRankings.net - Get Forum Ranked!
SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF
Latest Mods:
Community Suite
Newsletter Pro SMF Gallery Pro SMF Classifieds SMF Store

Offline SMFHacks.com Team

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 409
    • smfhacks on Facebook
    • @smfhacks on Twitter
    • SMFHacks.com
Re: SMF Trader System
« Reply #721 on: March 01, 2019, 05:31:01 PM »
2.0a
+Added support for SMF 2.1.x
Disclaimer: SMFHacks.com Team is not affiliated with the SMF Team or the SimpleMachines NPO.

http://ForumRankings.net - Get Forum Ranked!
SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF
Latest Mods:
Community Suite
Newsletter Pro SMF Gallery Pro SMF Classifieds SMF Store

Offline SMFHacks.com Team

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 409
    • smfhacks on Facebook
    • @smfhacks on Twitter
    • SMFHacks.com
Re: SMF Trader System
« Reply #722 on: March 30, 2019, 04:34:40 PM »
Update
2.0.1
!Do not show trader link for guests posts
Disclaimer: SMFHacks.com Team is not affiliated with the SMF Team or the SimpleMachines NPO.

http://ForumRankings.net - Get Forum Ranked!
SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF
Latest Mods:
Community Suite
Newsletter Pro SMF Gallery Pro SMF Classifieds SMF Store

Offline njtweb

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 917
Re: SMF Trader System
« Reply #723 on: June 18, 2019, 07:05:40 AM »
I've never used this and would like to remove it. I'm getting the following test failed errors but they don't make sense. They fail and say to replace with the same failed file.

Can I safely remove this mod without worry?

Thank you for your help.

Offline vbgamer45

  • Customizer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 21,504
    • smfhacks on Facebook
    • VBGAMER45 on GitHub
    • @createaforum on Twitter
    • SMF For Free
Re: SMF Trader System
« Reply #724 on: June 18, 2019, 08:50:30 AM »
That is safe to ignore. Happens when mods add to those langauge files.
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

Offline njtweb

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 917
Re: SMF Trader System
« Reply #725 on: June 18, 2019, 11:58:46 AM »
That is safe to ignore. Happens when mods add to those langauge files.

Thank you, I removed it and didn't get any errors but Trader count is still there in the post bit user info. Can I manually remove that from display.template? If so, can you direct me which chunk of code to remove?

Thank you

Offline vbgamer45

  • Customizer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 21,504
    • smfhacks on Facebook
    • VBGAMER45 on GitHub
    • @createaforum on Twitter
    • SMF For Free
Re: SMF Trader System
« Reply #726 on: June 18, 2019, 12:12:22 PM »
Yes in display.template.php remove
Code: [Select]
// Start SMF Trader System
if (!empty($message['member']['id']))
{
global $sourcedir;
include_once $sourcedir . '/Trader2.php';

GetTraderInformation($message['member']['id']);


$context['neturalcount'] = 0;
$context['pcount'] = 0;
$context['ncount'] = 0;
foreach($context['trader_mem_data'] as $row)
{
if ($row['salevalue'] == 0)
{
$context['pcount'] = $row['total'];
}
else if ($row['salevalue'] == 2)
{
$context['ncount'] = $row['total'];
}
else if ($row['salevalue'] == 1)
{
$context['neturalcount'] = $row['total'];
}

}



if ($modSettings['trader_use_pos_neg'])
$tradecount = ($context['pcount'] - $context['ncount']);
else
$tradecount = $context['pcount'] + $context['ncount'] + $context['neturalcount'];



// Show the trader info
echo '<li>
<b>' . $txt['smftrader_profile'] . ' </b>
(<a href="' . $scripturl .  '?action=trader&id=' . $message['member']['id'] . '">', $modSettings['trader_use_pos_neg'] ? ($tradecount > 0 ? '+' . $tradecount : $tradecount)  : $tradecount  , '</a>)</li>';

}
//END SMF Trader System
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

Offline njtweb

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 917
Re: SMF Trader System
« Reply #727 on: June 18, 2019, 12:22:31 PM »
I removed the trader system. I dumped the SMF file cache. I did a shift F5 and a cntrl F5. I looked in Display.template and none of the SMF trader system code is there. But the Trader bit is still on the front end?

Offline vbgamer45

  • Customizer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 21,504
    • smfhacks on Facebook
    • VBGAMER45 on GitHub
    • @createaforum on Twitter
    • SMF For Free
Re: SMF Trader System
« Reply #728 on: June 18, 2019, 12:34:36 PM »
check default theme files.
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

Offline njtweb

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 917
Re: SMF Trader System
« Reply #729 on: June 18, 2019, 12:39:42 PM »
check default theme files.

Default curve? That is my default theme.

Offline njtweb

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 917
Re: SMF Trader System
« Reply #730 on: June 18, 2019, 01:17:59 PM »
Update - I don't know why I didn't see it with a cntrl F but I went line by line and found it. It's gone now.

Offline shadav

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 112
  • Gender: Female
Re: SMF Trader System
« Reply #731 on: August 17, 2019, 07:38:12 PM »
ok i'm blind or something, I added this to 2.0.15 but I can not find anywhere in the admin to set it on/off or anything...
it's showing up on members pages and post info but as far as I can tell there is nothing in the admin for settings and whatnots....


nevermind, my install got a bit botched up... fixed the admin file
« Last Edit: August 17, 2019, 07:50:41 PM by shadav »

Offline vbgamer45

  • Customizer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 21,504
    • smfhacks on Facebook
    • VBGAMER45 on GitHub
    • @createaforum on Twitter
    • SMF For Free
Re: SMF Trader System
« Reply #732 on: August 17, 2019, 07:50:56 PM »
there should be an admin setting called trader settings in the dropdiwns
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro