News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

YouTube BBC Tag (XHTML Compliant)

Started by Daniel Marquard, January 03, 2007, 09:18:19 AM

Previous topic - Next topic

Daniel Marquard

Quote from: djzzero on March 12, 2007, 11:57:22 PM
I have installed it, but when I put the link it says it doesnt show at all in the post =/ Any problems?

Please post the exact code you're using to embed the video clip.

tonychel

I was able to installed this mod successfully thru Package manager.
Videos are now being shown using the tags.

Unfortunately, I don't know how to show the youtube.gif on BBC Tags.
So there's no shortcut on adding youtube vidoes except by typing the code
manually.

My forum is SMF 1.1.2 and I'm using Classic YaBB SE Theme

Any suggestions?
Online community for Pinoys in Hong Kong
http://www.pinoyhongkong.com

tondelo

FWIW I couldn't get this to install through Pac-Man either. I kept getting a "The package you tried to upload either is not a valid package or has become corrupted." error when I tried to upload it.

Everything did go in OK when I manually installed it.

Running: SMF 1.1.2
Theme: SAF-Multicolor

Thanks for the nice addition to my forum  ;)

Daniel Marquard

Quote from: tonychel on March 16, 2007, 04:30:42 AM
I was able to installed this mod successfully thru Package manager.
Videos are now being shown using the tags.

Unfortunately, I don't know how to show the youtube.gif on BBC Tags.
So there's no shortcut on adding youtube vidoes except by typing the code
manually.

My forum is SMF 1.1.2 and I'm using Classic YaBB SE Theme

Any suggestions?


Move the youtube.gif file from the default theme directory to your custom theme's BBC images directory.

Quote from: tondelo on March 16, 2007, 08:54:24 AM
FWIW I couldn't get this to install through Pac-Man either. I kept getting a "The package you tried to upload either is not a valid package or has become corrupted." error when I tried to upload it.

Everything did go in OK when I manually installed it.

Running: SMF 1.1.2
Theme: SAF-Multicolor

Thanks for the nice addition to my forum  ;)

Make sure you tried to install my version of the mod and not the original and outdated version by another author (who went AWOL long ago).

tonychel

QuoteMove the youtube.gif file from the default theme directory to your custom theme's BBC images directory.

i've done it already...still doesnt show up.

Online community for Pinoys in Hong Kong
http://www.pinoyhongkong.com

Daniel Marquard

Quote from: tonychel on March 16, 2007, 01:02:51 PM
i've done it already...still doesnt show up.

In that case, navigate to your custom theme's folder and rename Post.template.php to Post.template.php.old.  This should work for you, but please let me know if it doesn't.

tonychel

thanks Marlon.....it worked!

cool  :)
Online community for Pinoys in Hong Kong
http://www.pinoyhongkong.com

tondelo

Quote from: Marlon on March 16, 2007, 12:47:36 PM
Make sure you tried to install my version of the mod and not the original and outdated version by another author (who went AWOL long ago).

I got the download from http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=595  

amrita4ever

Hey... is there a way I can embed Veoh videos this way because veoh.com is just like youtube...

Daniel Marquard

Quote from: amrita4ever on March 16, 2007, 08:01:28 PM
Hey... is there a way I can embed Veoh videos this way because veoh.com is just like youtube...

This mod is exclusively for YouTube, and I plan on keeping it that way.  :)

incadudeF

Please i need help. I have the theme Helios multi and im trying to install this mod. I tried using the package manager but it always tells me an error occurred. i have smf version 1.1.2.

thanks.

Daniel Marquard

Quote from: incadudeF on March 17, 2007, 05:35:33 AM
Please i need help. I have the theme Helios multi and im trying to install this mod. I tried using the package manager but it always tells me an error occurred. i have smf version 1.1.2.

thanks.

Well you're gonna have to be a bit more specific than that.  What errors are you getting?

basis

Just wanted to add my voice to the chorus.

SMF: 1.1.2
Mods: TP 0.9.8

Couldn't get Pac-Man to work with this mod. But I did get it to work by manually editing the various files.

Works great! Though I was wondering if there's a way to make the size defaul. Do we always have to specify the size? 425,350? Just typing the tags without the size does not work.
SMF Version: Ver 2.0.8
Running Mods:
SimplePortal v2.3.5 (disabled)
AEVA 7.2 (enabled)
Stop Spammer 2.3.9 (disabled)
Bad Behaviour mod 1.5.17 (disabled)

tondelo

Quote from: basis on March 19, 2007, 02:24:29 AM
Works great! Though I was wondering if there's a way to make the size defaul. Do we always have to specify the size? 425,350? Just typing the tags without the size does not work.

If you click on the YouTube icon it throws the size in for you rather than typing it in.

Daniel Marquard

Quote from: basis on March 19, 2007, 02:24:29 AM
Just typing the tags without the size does not work.

Though not a bug, that fix will be added to the next release of my mod, should I choose to make an update.

Kindred

question:


I installed the mod, but the video only shows as a white box...

unless I go to quick edit the post and save it (even without making any change), then the video comes up as playable, until I leave the message... if I leave and come back, it again shows as an unplayable white box...   

any ideas?
Слова
Украина

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Daniel Marquard

Quote from: Kindred on March 19, 2007, 01:38:24 PM
question:


I installed the mod, but the video only shows as a white box...

unless I go to quick edit the post and save it (even without making any change), then the video comes up as playable, until I leave the message... if I leave and come back, it again shows as an unplayable white box...   

any ideas?

No ideas at all.  Which website did you install it to?  Would you mind me testing it out to see exactly what you mean?

Kindred

Слова
Украина

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Daniel Marquard

Kindred, that's quite odd.  It seems to work OK for me using the latest version of Firefox and Opera.  I believe someone earlier in the topic had a similar issue; IIRC, he reinstalled the latest version of Flash, which fixed the white box issue.

http://askawitchcommunity.org/index.php?option=com_smf&Itemid=164&topic=2222.0

Let me know what you get.

Kindred

#259
hmmm... I get a white box.

and I have flash player 9 installed....


once again, though...   If I use the quickedit icon and save the message (without changing anything), I can see it properly
Слова
Украина

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Advertisement: