Advertisement:

Author Topic: Custom Action Turkce  (Read 59862 times)

Offline robenn

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 84
Re: Custom Action Turkce
« Reply #20 on: May 09, 2007, 05:38:03 PM »
Oluşturduğum sayfaya girmeye çalıştığımda "Main teması yüklenemiyor" uyarısı alıyorum. Sebebi nedir sizce?
Sistem 1.1 RC 3

Offline izmirli_

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,098
  • Gender: Male
    • Kege Blog
Re: Custom Action Turkce
« Reply #21 on: May 09, 2007, 05:39:52 PM »
CustomAction.template.php dosyası kullandığınız tema klasörü içinde yer alıyormu almıyorsa oraya upload edin...

Offline robenn

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 84
Re: Custom Action Turkce
« Reply #22 on: May 09, 2007, 05:51:50 PM »
Dediğini yaparken baktım ki CustomAction.template.php dosyasının içi bomboş. İndirdiğim dosyayı manuel olarak ftp ye atsam olur mu?

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Custom Action Turkce
« Reply #23 on: May 09, 2007, 06:05:48 PM »
Dediğini yaparken baktım ki CustomAction.template.php dosyasının içi bomboş. İndirdiğim dosyayı manuel olarak ftp ye atsam olur mu?

evet

Offline robenn

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 84
Re: Custom Action Turkce
« Reply #24 on: May 09, 2007, 06:07:18 PM »
CustomAction.template.php 'yi (içi dolu şekilde) manuel olarak hem default temaya hem de kullandığım temaya attığım halde yine aynı uyarıyı veriyor. Anlamadım ben bu işi valla.

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Custom Action Turkce
« Reply #25 on: May 09, 2007, 06:09:35 PM »
soruces/customaction.php yi aynı şekilde yap bakalım biii

Offline robenn

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 84
Re: Custom Action Turkce
« Reply #26 on: May 09, 2007, 06:12:59 PM »
Paket yüklerken her iki dosyayı da içi boş olarak atmış. CustomAction.php'yi de attım sorun halloldu. İlgilendiğiniz için saolun arkadaşlar.

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #27 on: October 05, 2007, 08:48:22 PM »
anlamaya calistim ama anliyamadim hani tam olarak ne ise yariyor bu mod ?
1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #28 on: October 06, 2007, 04:02:13 AM »
Kod eklemeden action=istediginizbirsey yapmanizi sagliyor.

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #29 on: February 28, 2008, 06:21:16 AM »
ben ingilizcesini yükledim sorunsuz calisiyordu sonra türkce yapim dedim yukardaki verilen modu yükledim hata verdi ikisinide kaldirdim sildim tekrar ingilizcesini kurdum sade yine bu hatayi veriyor:

Fatal error: modifyactionsettings() [function.require]: Failed opening required '/home.10.12/mysite/www/forum/Sources/CustomAction.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home.10.21/mysite/www/forum/Sources/ModSettings.php on line 421

anlamadigim senin yukarda verdigin ek olarak eklenecekmi yoksa komple bir modmu ? komple bir mod gibi geldi bana geldi modifications.turkish.php'den degisiklikleri yapiyoruz. yardimci olurmusunuz ?
1.1.21 Default

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,524
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Custom Action Turkce
« Reply #30 on: February 28, 2008, 06:42:39 AM »
Dosyaları tam attığına emin misin? CustomAction.php dosyasının Sources dizininde olup olmadığını kontrol et.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #31 on: February 28, 2008, 06:48:43 AM »
paket olarak tekrar kurdugumda forum seceneklerine giremiyorum hata veriyor. kaldirdigimda forum seceneklerine girebiliyorum "custom action" var tikladigimda yukarda verdigim hatayi veriyor tekrar. manuel olarak kodlara bir bakim o zaman:S
1.1.21 Default

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,524
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Custom Action Turkce
« Reply #32 on: February 28, 2008, 06:49:39 AM »
Dosyaları tam attığına emin misin? CustomAction.php dosyasının Sources dizininde olup olmadığını kontrol et.

Hatada CustomAction.php dosyasının bulunamadığını söylüyor anladığım kadarıyla. Bunun için kontrol et demiştim.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #33 on: February 28, 2008, 07:06:05 AM »
paketi tekrar kurdum kurdugumda forum seceneklerine girmeme izin vermiyordu "redaclare" falan hatasi verdi sade customAction hatasi vermedi daha öncede redaclare hatasiyla karsilastigim için nasil yapacagimi biliyorum modsettings.php actim iki tane ayni satir vardi bitanesini sildim attim tekrar simdi sorunsuz giriyorum :) sadece turkce olsun istiyorum.

manuel bir sekilde turkcelestirmek mumkunmu ?

1.1.21 Default

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #34 on: February 28, 2008, 10:41:13 AM »
Modlar bu konuyu kilitleyebilir misiniz? Yeni konu aciyim bare :)
(not: ilk mesajdaki eski üyeligim)

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Custom Action Turkce
« Reply #35 on: February 28, 2008, 10:42:53 AM »
manuel türkçesi varsa paylasilsin sonra kapatsinlar :(
1.1.21 Default

Offline Pijama

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 559
  • Gender: Male
  • ßirgün Mutlaka !
Re: Custom Action Turkce
« Reply #36 on: November 15, 2008, 01:42:38 PM »
Konu baya eski ama bende uyguladım ve benim işlerimi büyük ölçüde rahatlattı
yanlız benim bir istegim var eger bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim

Admin panelinden sayfa oluşturup silebiliyorum çok süper
ama oluşturuduğum bu sayfalara sabit bir menü eklemek istiyorum
yani kaç tane sayfa acılırsa acılsın veya hangi isimle acılırsa acılsın
o sayfaya girdigimizde yazdıgımız içerik yanında bide sabit menü olacak

acılan sayfanın sol tarafında bir menü istiyorum
bunun icin hangi dosyada ne gibi bir degişiklik yapmam lazım
sadece yerini gösterirseniz table veya menü oluşturabilecegimi düşünüyorum
şimdilik sadece yerini belirlemek istiyorum

Şimdiden tşk ediyorum
« Last Edit: November 15, 2008, 01:44:20 PM by Pijama »
  &

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #37 on: November 15, 2008, 02:08:30 PM »
Tam emin değilim ama şunu dener misin?
Themes/default/CustomAction.template.php'de bul:
Code: [Select]
if ($context['custom_action']['type'] == 'php')Öncesine ekle:
Code: [Select]
echo 'kodlar';

Offline Pijama

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 559
  • Gender: Male
  • ßirgün Mutlaka !
Re: Custom Action Turkce
« Reply #38 on: November 15, 2008, 02:24:08 PM »
Ewet oldu
sayfanın hepsini aşagda veriyorum
buna zahmet olmazsa bir table ekleyebilirmisiniz
sayfanın soluna 150 piksellik bir menu alanı olacak
sağındada zaten eklenen icerik gorunecek

Quote
<?php
// This is the template file for the Custom Action Mod.

// Show a custom action.
function template_main()
{
   global $context;
echo 'buraya menu gelecek';
   if ($context['custom_action']['type'] == 'php')
      eval($context['custom_action']['code']);
   elseif ($context['custom_action']['type'] == 'bbc')
      echo parse_bbc($context['custom_action']['code']);
   else
      echo $context['custom_action']['code'];
}

?>

  &

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Custom Action Turkce
« Reply #39 on: November 15, 2008, 02:30:26 PM »
Quote
<?php
// This is the template file for the Custom Action Mod.

// Show a custom action.
function template_main()
{
   global $context;
   
   echo '<table border="0">
      <tr>
         <td>
            <table>
               <tr><td">Menü</td></tr>
               <tr><td><b>Menü Ögesi 1</b></td></tr>
               <tr><td><b>Menü Ögesi 2</b></td></tr>
               <tr><td><b>Menü Ögesi 3</b></td></tr>
               <tr><td><b>Menü Ögesi 4</b></td></tr>
            </table>
         </td>
         <td>';
   if ($context['custom_action']['type'] == 'php')
      eval($context['custom_action']['code']);
   elseif ($context['custom_action']['type'] == 'bbc')
      echo parse_bbc($context['custom_action']['code']);
   else
      echo $context['custom_action']['code'];
   echo '
         </td>
      </tr>
   </table>';
}

?>
Buyur.