• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?

Started by Arbalot, June 26, 2006, 09:20:37 AM

Previous topic - Next topic

Arbalot

flashın en ve boyunu tespit ederek
width="760" height="120">
burdaki değerlere onları girebilirsin...

BAHADIR

July 12, 2006, 01:12:51 PM #21 Last Edit: July 12, 2006, 10:58:05 PM by BAHADIR
CWSĞF

MÍ-=½}ıƒCÃ#Ó3³só ß—6·¶wvìıÜ?8;¿øõûò
v}ó‡€ò_<ÿG^^Ȩ¨(¨şğBBöşÓ
Mí\÷YĞ,aØPïM§(è
æ—P$ñæYPT›~©4ÕÄW嗀S*6Å)ê
ØGúy¬ù"̱ר}¼2×


elimde button1 diye dosya var ftpden edit yapıyorum bu şekil çıkıyor. bana bunu veriyor yahu anlamadım bişey bu dosyayı ana dizinemi atacağım bu kodu reklam koymak istediğim yeremi koyucam bak arbolat 2 hafta önce istedim bu yardımı dosyayı hemen paylastaydı silmişsin ben yardım istiyorum engel değil lütfen bana yardımcı olur musun? kibarca konuşuyorum lütfen diyip rica ediyorum.

Arbalot

sen niye resim dosyasını text editoru ile edit yapama çalışıyorsun veya her ne ise?

BAHADIR

flas olarak nasıl ekliyeceğim hakkında bilgim yok. Elimde sadece button1 adlı dosya var. Senin anlattığını uygulayacağım ama anlamadığım noktolar var.

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="flash adresi">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="flash adresi" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>


<param name="movie" value="flash adresi">

1.) Eklemek istediğiniz flasın tam adresi yazın demişsin tam adresini bilmiyorum dosya var. bunu belirttim. tam adresini çıkarmam için dosyada ne yapmam lazım öyleyse?

2.) Bu dosyayı forumun kurulu ana dizinemi yoksa default klösörüne mi atacağım?

Arbalot

bak bahadır bunca zamandır burdasın hala flashın tam adresi gibi bir kavramı anlayamıyorsan sana diyecek birşeyim yoktur.

o button1 isimli dosyanı al bir ftp programı aracılıgı ile ana dizine at.
boylece flash adres olan kısım www.keyifforum.com/button1.swf oldu


o button1 isimli dosyanı al bir ftp programı aracılıgı ile ana dizindeki images klasorune at.
boylece flash adres olan kısım www.keyifforum.com/images/button1.swf oldu

BAHADIR

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="www.keyifforum.com/images/buton1.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="flash adresi" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>


beyaz olarak çıktı ne yapmam gerekiyor?

bannerleri dediğin yerlere attım bunlar oluştu.

http://www.keyifforum.com/buton1.swf
http://www.keyifforum.com/images/buton1.swf

Arbalot

demek ki anlattık larımı tam uygulamamışsın....iyi bak kodlara orda 2 yere mi yazıyorsun flashın adresini..?

BAHADIR

iki yere yazdım yine olmadı. sayfaya sürekli ben böyle olmadı olmadı yazıcağıma tam olarak sebebini bulup düzeltmeyi denesen bi teşekkür etsem hem sayfa kirlenmemiş olsa ben mesajlarımı sürekli siliyorum dikkat edersen.. lütfen güzel bir türkçe plakform alanımız olsun istiyorum birazda siz gayret etmeme yardımcı olun flood konuşmalarına mağrum kalmayalım canım

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="150" height="120">
  <param name="movie" value="www.keyifforum.com/images/buton1.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="http://www.keyifforum.com/images/buton1.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>

Arbalot

kodları echo ' ve '; arasında yazıyorsun değil mi?

BAHADIR

denedim vakat ozaman template hatası veriyor malesef.
kodları yannış düzenlemiş olabilir miyim bi göz atsan kodda sorun vardır muhakkak. bir arkadaşada öyle olmuş sorununu düzeltmiş :)

Arbalot

kodlarını inceledim bahadır bu kodları dogru yere echo arasında yazdıgında gayet başarılı çalışıyor.
sen yanlış bir yere eklemeye çalışıyorsun sanırım...
tam oalrak nereye eklemeye çalışıyon resim li bi anlat bakam...

BAHADIR

Düzelttim arbolat burdaki tüm mesajları sil lütfen benle senin yazdıklarını ben sana güzel bir soru sorcam :)

ben kodu tekrar düzenledimde çalıştı yannış yapmışım deminen :)

sorumu sorimde sen gereksiz konuşmaları silersin şimdi ben o benneri www.ticketturk.com sitesine gitmesini istiyorum tıklandığında bunun için bilgine ihtiyacım var vede bannerin boyunu biraz büyüte bilme şansım var mı alttan ve üstten büyütmek.  :)



Arbalot

width="760" height="120">
burdan boyutu ile oynama yapabilirsin.
link vermek içinse o kodların basına
<a href="www.ticketturk.com">
sonuna da
</a> koy

BAHADIR

<a target="_blank" href=" www.ticketturk.com"><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="150" height="120">
  <param name="movie" value="http://www.keyifforum.com/buton1.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="http://www.keyifforum.com/buton1.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object></a>

Ayrı pencerede açtıramadım ya

Arbalot

target="_blank" olanı _self olarak değiştir...

BAHADIR

target="_self" değiştirdim gene bişey olmadı bannerin üstüne geldiğimde

www.keyifforum.com/www.ticketturk.com olarak bitişik çıkıyor. tıkladığımda ticketturk sitesine gidiyor.. ayrı bir pencerede açılmadı

Arbalot


BAHADIR

olmuş mu bende olmuş gözükmüyor ama arbolatcım emin misin?

Arbalot

orda bi ticket banneri var ona tıklıyorsun aynı sayfada o ticketin sitesi acılıyor..

BAHADIR

ya delircem sizin gibi sakin olamıyorum firefoxta yana doğru kaymış kocaman gösteriyor IE'de normal boyutta ayarladığım boyutta gösteriyor

Advertisement: