Advertisement:

Author Topic: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?  (Read 94438 times)

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #20 on: July 05, 2006, 04:17:54 PM »
flashın en ve boyunu tespit ederek
width="760" height="120">
burdaki değerlere onları girebilirsin...

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #21 on: July 12, 2006, 01:12:51 PM »
Code: [Select]
CWSĞF

MÍ-=½}ıƒCÃ#Ó3³só ß—6·¶wvìıÜ?8;¿øõûò
v}ó‡€ò_<ÿG^^Ȩ¨(¨şğBBöşÓ
Mí\÷YĞ‚aØPïM§(è
æ—P$ñæYPT›~©4ÕÄW嗀S*6Å)ê
ØGúy¬ù"̱ר}¼2×

elimde button1 diye dosya var ftpden edit yapıyorum bu şekil çıkıyor. bana bunu veriyor yahu anlamadım bişey bu dosyayı ana dizinemi atacağım bu kodu reklam koymak istediğim yeremi koyucam bak arbolat 2 hafta önce istedim bu yardımı dosyayı hemen paylastaydı silmişsin ben yardım istiyorum engel değil lütfen bana yardımcı olur musun? kibarca konuşuyorum lütfen diyip rica ediyorum.
« Last Edit: July 12, 2006, 10:58:05 PM by BAHADIR »

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #22 on: July 12, 2006, 03:35:32 PM »
sen niye resim dosyasını text editoru ile edit yapama çalışıyorsun veya her ne ise?

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #23 on: July 12, 2006, 08:05:42 PM »
flas olarak nasıl ekliyeceğim hakkında bilgim yok. Elimde sadece button1 adlı dosya var. Senin anlattığını uygulayacağım ama anlamadığım noktolar var.

Code: [Select]
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="flash adresi">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="flash adresi" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>

Code: [Select]
<param name="movie" value="flash adresi">
1.) Eklemek istediğiniz flasın tam adresi yazın demişsin tam adresini bilmiyorum dosya var. bunu belirttim. tam adresini çıkarmam için dosyada ne yapmam lazım öyleyse?

2.) Bu dosyayı forumun kurulu ana dizinemi yoksa default klösörüne mi atacağım?

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #24 on: July 13, 2006, 01:28:14 AM »
bak bahadır bunca zamandır burdasın hala flashın tam adresi gibi bir kavramı anlayamıyorsan sana diyecek birşeyim yoktur.

o button1 isimli dosyanı al bir ftp programı aracılıgı ile ana dizine at.
boylece flash adres olan kısım www.keyifforum.com/button1.swf oldu


o button1 isimli dosyanı al bir ftp programı aracılıgı ile ana dizindeki images klasorune at.
boylece flash adres olan kısım www.keyifforum.com/images/button1.swf oldu

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #25 on: July 13, 2006, 01:55:05 AM »
Code: [Select]
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="www.keyifforum.com/images/buton1.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="flash adresi" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>

beyaz olarak çıktı ne yapmam gerekiyor?

bannerleri dediğin yerlere attım bunlar oluştu.

http://www.keyifforum.com/buton1.swf
http://www.keyifforum.com/images/buton1.swf

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #26 on: July 13, 2006, 02:01:52 AM »
demek ki anlattık larımı tam uygulamamışsın....iyi bak kodlara orda 2 yere mi yazıyorsun flashın adresini..?

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #27 on: July 13, 2006, 02:16:43 AM »
iki yere yazdım yine olmadı. sayfaya sürekli ben böyle olmadı olmadı yazıcağıma tam olarak sebebini bulup düzeltmeyi denesen bi teşekkür etsem hem sayfa kirlenmemiş olsa ben mesajlarımı sürekli siliyorum dikkat edersen.. lütfen güzel bir türkçe plakform alanımız olsun istiyorum birazda siz gayret etmeme yardımcı olun flood konuşmalarına mağrum kalmayalım canım

Code: [Select]
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="150" height="120">
  <param name="movie" value="www.keyifforum.com/images/buton1.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="http://www.keyifforum.com/images/buton1.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #28 on: July 13, 2006, 02:23:27 AM »
kodları echo ' ve '; arasında yazıyorsun değil mi?

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #29 on: July 13, 2006, 02:25:06 AM »
denedim vakat ozaman template hatası veriyor malesef.
kodları yannış düzenlemiş olabilir miyim bi göz atsan kodda sorun vardır muhakkak. bir arkadaşada öyle olmuş sorununu düzeltmiş :)

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #30 on: July 13, 2006, 02:26:36 AM »
kodlarını inceledim bahadır bu kodları dogru yere echo arasında yazdıgında gayet başarılı çalışıyor.
sen yanlış bir yere eklemeye çalışıyorsun sanırım...
tam oalrak nereye eklemeye çalışıyon resim li bi anlat bakam...

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #31 on: July 13, 2006, 02:43:48 AM »
Düzelttim arbolat burdaki tüm mesajları sil lütfen benle senin yazdıklarını ben sana güzel bir soru sorcam :)

ben kodu tekrar düzenledimde çalıştı yannış yapmışım deminen :)

sorumu sorimde sen gereksiz konuşmaları silersin şimdi ben o benneri www.ticketturk.com sitesine gitmesini istiyorum tıklandığında bunun için bilgine ihtiyacım var vede bannerin boyunu biraz büyüte bilme şansım var mı alttan ve üstten büyütmek.  :)



Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #32 on: July 13, 2006, 02:51:01 AM »
width="760" height="120">
burdan boyutu ile oynama yapabilirsin.
link vermek içinse o kodların basına
<a href="www.ticketturk.com">
sonuna da
</a> koy

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #33 on: July 13, 2006, 03:04:57 AM »
<a target="_blank" href=" www.ticketturk.com"><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="150" height="120">
  <param name="movie" value="http://www.keyifforum.com/buton1.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="http://www.keyifforum.com/buton1.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object></a>

Ayrı pencerede açtıramadım ya

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #34 on: July 13, 2006, 03:06:27 AM »
target="_blank" olanı _self olarak değiştir...

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #35 on: July 13, 2006, 03:11:59 AM »
target="_self" değiştirdim gene bişey olmadı bannerin üstüne geldiğimde

www.keyifforum.com/www.ticketturk.com olarak bitişik çıkıyor. tıkladığımda ticketturk sitesine gidiyor.. ayrı bir pencerede açılmadı

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #36 on: July 13, 2006, 03:18:12 AM »
olmuş ya işte...

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #37 on: July 13, 2006, 03:21:34 AM »
olmuş mu bende olmuş gözükmüyor ama arbolatcım emin misin?

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #38 on: July 13, 2006, 03:22:35 AM »
orda bi ticket banneri var ona tıklıyorsun aynı sayfada o ticketin sitesi acılıyor..

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #39 on: July 13, 2006, 03:25:10 AM »
ya delircem sizin gibi sakin olamıyorum firefoxta yana doğru kaymış kocaman gösteriyor IE'de normal boyutta ayarladığım boyutta gösteriyor