Advertisement:

Author Topic: Custom Form Mod  (Read 562581 times)

Offline shadav

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 217
  • Gender: Female
    • Ask The Muslims: A Place To Ask Honest Questions and Receive Respectful Answers
Re: Custom Form Mod
« Reply #1860 on: September 12, 2019, 04:15:30 PM »
look in your server error log....   when you get a blank page, it's a php core error....    and you need to look at the server log to figure out what.
unfortunately there is nothing in my error logs, but thank you

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 59,188
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Custom Form Mod
« Reply #1861 on: September 12, 2019, 04:42:23 PM »
not your SMF error log... the SERVER error log.

If you got a blank screen, several times, without the error being recorded, then you have issues with your SERVER configuration - talk to your host
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline sirfpsycho

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 105
Re: Custom Form Mod
« Reply #1862 on: September 24, 2019, 01:40:50 AM »
how does it work? I installed it but opening https://example.com/index.php?action=form
it gives: Screenshot_1.png

I added these setting in admin panel:

Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Offline ladyquack

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Custom Form Mod
« Reply #1863 on: November 12, 2019, 02:10:55 PM »
I just tried installing this modification on a clean copy of 2.0.15 and it was also throwing HTTP ERROR 500. When I checked my error log, it shows PHP Fatal error: Redefinition of parameter $nul in /home/xcxcx/public_html/Sources/ManageSettings.php on line 3310. The string of coding on that line is "function list_CustomForm_fields($nul, $nul, $nul, $id)". I'm not exactly sure with how to proceed fixing this issue.

Offline Arantor

  • Resident Overthinker
  • SMF Friend
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 72,305
Re: Custom Form Mod
« Reply #1864 on: November 12, 2019, 02:21:53 PM »
Change the second $nul to $nul2 and the third to $nul3 but leave the first alone.

Offline ladyquack

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Custom Form Mod
« Reply #1865 on: November 12, 2019, 02:32:50 PM »
Change the second $nul to $nul2 and the third to $nul3 but leave the first alone.

That seemed to do the trick. Thank you so much!

Offline Atomixx

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 30
Re: Custom Form Mod
« Reply #1866 on: November 16, 2019, 08:03:09 PM »
Anyway, for the dropdown box be able to list all the members of a member group for example?

Offline petewadey

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 169
Re: Custom Form Mod
« Reply #1867 on: February 09, 2020, 08:24:13 AM »
I'm running 2.0.17. When updating to php 7.2, I lost a lot of admin functionality on my site. It was suggested that a mod might be the cause, so one by one I uninstalled my mods and retested php 7.2. When I deleted this mod, all was fixed. Any ideas? as I would really like to keep this mod. Thanks

Offline Diego Andrés

  • Customizer
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,531
  • Gender: Male
    • DiegoAndresCortes on GitHub
    • @bihgetter on Twitter
    • SMF Tricks - Free & Premium Themes
Re: Custom Form Mod
« Reply #1868 on: February 09, 2020, 06:36:31 PM »
What kind of problems did you get while using the mod?
Can you describe what functionalities did you lose and did you get any errors in the log that might help identify the issue?

SMF Tricks - Free & Premium Responsive Themes for SMF.

Offline petewadey

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 169
Re: Custom Form Mod
« Reply #1869 on: February 10, 2020, 04:54:14 AM »
I didn't have any user problems, only Admin. ie Admin>Configuration>Security and Moderation would get a white page with "This page isn't working" message. Same thing on some other Admin pages. No error messages. Thanks

Offline Plus

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 155
  • Gender: Male
    • turkishairforce.org on Facebook
    • Oy Turkiyem
Re: Custom Form Mod
« Reply #1870 on: May 13, 2020, 03:05:19 AM »
I'm running 2.0.17. When updating to php 7.2, I lost a lot of admin functionality on my site. It was suggested that a mod might be the cause, so one by one I uninstalled my mods and retested php 7.2. When I deleted this mod, all was fixed. Any ideas? as I would really like to keep this mod. Thanks

follow this : managesettings.php Change the second $nul to $nul2 and the third to $nul3 but leave the first alone.