Advertisement:

Author Topic: httpBL  (Read 460010 times)

Offline MartiMedia

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 28
Re: httpBL
« Reply #1340 on: January 22, 2019, 05:45:42 PM »
Ah ok, if so, is there a fix?

Offline SugarD-x

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 363
  • Gender: Male
  • SMF and PHPBB Fan
    • SugarDx on Facebook
    • SugarD-x on GitHub
    • sugardx on LinkedIn
    • @SugarDx on Twitter
    • Clan Xperience
Re: httpBL
« Reply #1341 on: January 27, 2019, 07:02:39 PM »
Ah ok, if so, is there a fix?
That would be up to the mod author to fix.

Offline shadav

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 139
  • Gender: Female
Re: httpBL
« Reply #1342 on: September 09, 2019, 03:00:18 PM »
I tried testing my forum on my phone but I get an error and can't log in

Too few arguments to function httpBL_look_for_empty_ip(), 0 passed in /sources/httpBL_Subs.php on line 680 and exactly 1 expected
on line 680
Code: [Select]
$ip = httpBL_look_for_empty_ip();
lines 666 to 691
Code: [Select]
// Initialize some values and add some more stuff you could log for further analysis
$values = array();
$httpBL_url = httpBL_get_env('REQUEST_URI');
$values['url'] = $httpBL_url != '' ? $httpBL_url : '/';
$httpBL_user_agent = httpBL_get_env('HTTP_USER_AGENT');
$values['user_agent'] = $httpBL_user_agent != '' ? $httpBL_user_agent : $txt['httpBL_unknown'];
$values['username'] = $user_info['is_guest'] ? $txt['guest'] : $user_info['username'];
$values['stopped'] = 1;
$values['raw'] = $txt['httpBL_unknown'];
// If we ever get this error number something has gone really wrong
$values['errorNumber'] = 300;

// If $ip is empty let's try to find it with more methods
if ($ip == '')
$ip = httpBL_look_for_empty_ip();

$values['ip'] = $ip;
if ($values['ip'] == '')
{
// Still empty? Stop the visitor. Sorry, no blanks IPs allowed
// TO DO: Find more methods or more possibilities why sometimes $ip is blank
$values['errorNumber'] = 150;
$values['ID'] = httpBL_logme($values, true);
//httpBL_session_put_data($httpBL_session, $values, $cache_seconds);
return $values;
}

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 58,436
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: httpBL
« Reply #1343 on: September 09, 2019, 03:31:36 PM »
I don't think this mod has been updated for php 7.2

but, then again, SMF itself does not currently support php 7.2
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline SugarD-x

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 363
  • Gender: Male
  • SMF and PHPBB Fan
    • SugarDx on Facebook
    • SugarD-x on GitHub
    • sugardx on LinkedIn
    • @SugarDx on Twitter
    • Clan Xperience
Re: httpBL
« Reply #1344 on: September 09, 2019, 05:48:24 PM »
I don't think this mod has been updated for php 7.2

but, then again, SMF itself does not currently support php 7.2
^This.

Unfortunately it also doesn't work on SMF 2.1.x, which makes me sad. :(

Offline shadav

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 139
  • Gender: Female
Re: httpBL
« Reply #1345 on: September 09, 2019, 06:57:28 PM »
hm...hadn't paid attention, just switched to a new host and yeah my php is 7.2
if I use something lower will this work?
odd lol everything else so far seems to be working  ???

Offline riou

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 37
Re: httpBL
« Reply #1346 on: September 09, 2019, 08:43:37 PM »
I tried testing my forum on my phone but I get an error and can't log in

Too few arguments to function httpBL_look_for_empty_ip(), 0 passed in /sources/httpBL_Subs.php on line 680 and exactly 1 expected
on line 680
Code: [Select]
$ip = httpBL_look_for_empty_ip();


Believe the fix to this was changing that line to

Code: [Select]
$ip = httpBL_look_for_empty_ip($ip);

The mod was never updated to fix this and I think maybe the other issue that has existed for a bit in the 2.0 line

Offline shadav

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 139
  • Gender: Female
Re: httpBL
« Reply #1347 on: September 09, 2019, 09:29:10 PM »
I tried testing my forum on my phone but I get an error and can't log in

Too few arguments to function httpBL_look_for_empty_ip(), 0 passed in /sources/httpBL_Subs.php on line 680 and exactly 1 expected
on line 680
Code: [Select]
$ip = httpBL_look_for_empty_ip();


Believe the fix to this was changing that line to

Code: [Select]
$ip = httpBL_look_for_empty_ip($ip);

The mod was never updated to fix this and I think maybe the other issue that has existed for a bit in the 2.0 line

thank you that seems to have fixed the issue