Advertisement:

Author Topic: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?  (Read 94239 times)

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« on: June 26, 2006, 09:20:37 AM »
İlk Önce Banneri Yerleştirmek İstediğiniz Yeri Belirleyin.
daha sonra flashı eklemek istediğiniz yere bu kodları echo' ve '; arasına yazın.

Code: [Select]
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="flash adresi">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="flash adresi" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>

burada flash adresi yazan yere eklemek istediğiniz flashın tam adresini yazınız.


Offline denislici

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 331
  • Gender: Male
  • . . SMF Ustası . .
    • FezaTasarım.com
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #1 on: June 26, 2006, 11:03:55 AM »


  en üstte nasıl koyabiliriz ? ben gif koyabildim ama flash koyamadım....

Love the Creature for Creator's sake. (English)
Duje Krijesen per hire te Krijuesit. (Albanian)
Yaradılan'ı sev Yaradan'dan ötürü. (Turkish)
Ami la Creatura per ce la creato il Creatore. (Italian)

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #2 on: June 26, 2006, 11:08:59 AM »
teman default ise index.template.php de bu kodları bul

Code: [Select]
if (empty($settings['header_logo_url']))
echo '
<span style="font-family: Verdana, sans-serif; font-size: 140%; ">', $context['forum_name'], '</span>';
else
echo '
<img src="', $settings['header_logo_url'], '" style="margin: 4px;" alt="', $context['forum_name'], '" />';

echo '
</td>
<td align="right" class="catbg">
<img src="', $settings['images_url'], '/smflogo.gif" style="margin: 2px;" alt="" />

bunlar ile değiştir
Code: [Select]
echo'<center>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="flash adresi">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="flash adresi" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>
</center>

Offline Julian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 273
    • www.baane.tr.cx
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #3 on: July 02, 2006, 09:24:46 AM »
elimde banner.swf die bişi var onu nası koyucam biraz daha basitleştirilmiş anlatım yapabilir misiniz?

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #4 on: July 02, 2006, 09:26:01 AM »
İlk Önce Banneri Yerleştirmek İstediğiniz Yeri Belirleyin.
daha sonra flashı eklemek istediğiniz yere bu kodları echo' ve '; arasına yazın.

daha basit ne gibi bir anlatım oalbilir ki ilk cumleye gore post atarsan daha rahat yanıt bulabilirsin sorularına...

Offline Julian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 273
    • www.baane.tr.cx
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #5 on: July 02, 2006, 09:29:20 AM »
<param name="movie" value="flash adresi">

buraya flashın konumunu yazınca oluyo mu bunu öğrenmek istiyorum yoksa daha ek olarak şunları felan yaptın gibi sorular var mı?

Offline Onur

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 335
  • Gender: Male
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #6 on: July 02, 2006, 09:30:03 AM »
flash banneri upload edip koydum beyaz olarak cıktı hosta adıp adresi yazdım yine olmadı :-X

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #7 on: July 02, 2006, 09:30:36 AM »
sadece orası değil orda iki tane yer var...
<embed src="flash adresi" quality="high"

Offline Julian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 273
    • www.baane.tr.cx
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #8 on: July 02, 2006, 09:46:43 AM »
ben şu şekilde yaptım

Code: [Select]
echo'
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>
';

ve şu hatayı aldım

Code: [Select]
Template Parse Error!
There was a problem loading the /Themes/default/index.template.php template or language file. Please check the syntax and try again - remember, single quotes (') often have to be escaped with a slash (\). To see more specific error information from PHP, try accessing the file directly.

You may want to try to refresh this page or use the default theme.
parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';'

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #9 on: July 02, 2006, 09:52:22 AM »
echo' ve en sondaki '; ifadelerini kaldırıp bir dene...

Offline Julian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 273
    • www.baane.tr.cx
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #10 on: July 02, 2006, 09:57:19 AM »
tmm oldu bide ortalamam lazım bunu aşşğıdaki koda ekliyipde verirsen çok sevinirim ben şimdi beceremem

Code: [Select]
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #11 on: July 02, 2006, 10:02:03 AM »
Code: [Select]
<center><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object></center>

al bakalım bir dene...

Offline Julian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 273
    • www.baane.tr.cx
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #12 on: July 02, 2006, 10:07:28 AM »
tmm oldu Arbalot yuPpii benimde flash bannerim var  :D

Offline Sbri

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 160
  • Gender: Male
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #13 on: July 02, 2006, 12:40:27 PM »
Ben flash değilde jpg veya gif eklemek istiyorum ne yapmalıyım?  en üstte smfnin logosu nu kaldırıp sadece kendi hazırladığım banneri eklemek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #14 on: July 02, 2006, 12:58:50 PM »
forumda arama yaparak başlayabilirsin bu işe bununla ilgili bir cok konu var...
bu konuyu dokumantasyonlara yayınlamadan olmayacak zaten...

Offline ByGeCe

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,921
  • Gender: Male
    • Simple
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #15 on: July 04, 2006, 03:30:55 AM »
teman default ise index.template.php de bu kodları bul

Code: [Select]
if (empty($settings['header_logo_url']))
echo '
<span style="font-family: Verdana, sans-serif; font-size: 140%; ">', $context['forum_name'], '</span>';
else
echo '
<img src="', $settings['header_logo_url'], '" style="margin: 4px;" alt="', $context['forum_name'], '" />';

echo '
</td>
<td align="right" class="catbg">
<img src="', $settings['images_url'], '/smflogo.gif" style="margin: 2px;" alt="" />

bunlar ile değiştir
Code: [Select]
echo'<center>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="flash adresi">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="flash adresi" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>
</center>

bunları yapalım fakat o kodu silmeden yani hem gifler gözüksün hemde flas olurmu

Çözüme Katkin Yoksa Sorunlardan Bahsetme

Offline ByGeCe

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,921
  • Gender: Male
    • Simple
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #16 on: July 04, 2006, 03:42:05 PM »
arkadaşlar hem gifler gözüksün hemde flas olurmu ve nasıl olur tşk

Çözüme Katkin Yoksa Sorunlardan Bahsetme

Offline ByGeCe

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,921
  • Gender: Male
    • Simple
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #17 on: July 05, 2006, 02:56:32 PM »
arkadaşlar bu konu ile ilgilibişiy bilen yokmu?24 saat geçti valla  :'( :-\

Çözüme Katkin Yoksa Sorunlardan Bahsetme

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #18 on: July 05, 2006, 03:05:44 PM »
sadece
Code: [Select]
if (empty($settings['header_logo_url']))
echo '
<span style="font-family: Verdana, sans-serif; font-size: 140%; ">', $context['forum_name'], '</span>';
else
echo '
<img src="', $settings['header_logo_url'], '" style="margin: 4px;" alt="', $context['forum_name'], '" />';
surayı silerek yapabilirsin

Offline Onur

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 335
  • Gender: Male
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #19 on: July 05, 2006, 03:56:36 PM »
arbolat peki boyutunu tam olarak nasıl ayarlıcaz ordaki oranları yükseltince kenarda beyazlıklar oluyo?